20 juni 2013

 
 
Vilken värme Sverige ger oss, helt underbart! 
 
matten till idag(torsdag) blev lite jobbig, en pipplig och jätte snorig Tyra:( kombo med en jätte trött mamma va tufft men men ..
underdagen har det ändå vart ok mycket snor men hon hanterar det överförväntan :) duktig tjej! Där emot har hon inte velat sova utan har sovit ca 1h på hela dagen alldeles för lite! Så inget solande för min del idag :( 
 
mogge slutade kl 15.00 idag sp jag åkte iväg till maxi direkt och inte tusan à jag ensam kan ja lova! tog 11/2h att handla det lilla ja skulle ha ... Sedan hem och grillen tändes och ja gjorde min allra första egna ljumna potatis sallad:) och det blev så in i he****e gott :) va inte sista gången ja gör det!
efter det underbara middag hopp i me Tuwa i duschen o sedan fläta hennes hår, midsommar lockar :) och precis nu har jag gjort en lime Curd inför morgondagens jordgubbstårta:) smaskens!
 
nehe hopp i säng imorgon ska det dansas i Ekängen sedan ut till Annie & Fredrik :) 
 
pöss på er 
 
 
Ä
 
 

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Åh det låter gott vad har du för recept? Glad Midsommar till er kram

Svar: Hej lägger ut recept på lime curd :) kram
Sofia

2013-06-21 @ 06:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0