Kalas nr 2

Idag lördag, natten mera vart så där med Tyra , hon knölar o kommer tre direkt till ro, när hon vaknar på natten för att äta så har hon svårt att somna om:( jobbigt för henne för hon är jätte trött efter maten på natten men ändå kan hon donet sova de kan ta timmar innan hon ska sova! 
i natt skulle mogge ta henne och jag skulle ta henne på morgonen så mogge fick ligga kvar men mogge fick inte henne att somna så ja tog henne och höll på att söva henne i 1,5 h innan hon somnade så ja fick sova imorse, tack snälla älskling :)
 
idga firade vi även Tuwis igen som fyllde 5 år i onsdpå, i dag kom pappa, Gun , Robin och Emelie:) hon fick mycket fint men den bästa presenten va nog trassel klänning (utklädning) som hon har tjatat om den .. Sen fick hon även nått annat av Emelie som hon tjatat om i ca 1 år nu slet får ni se på måndag vad det är ;)
 
tuwis och jag har ju bakat massa inför hennes födelse dag och idag gjorde vi fin fina dumle cupecakes med kola fluff och dom var så himla goda :) mamma !!! 
 
Nu ligger båda barnen och sover jag sitter med värme på ryggen då något har hänt med den. Bar upp Tuwis förut och det bara small till. Göt så in i helvete ont! Tyra kan ja inte bära :( jobbig och blir värre o värre :( hoppas på bättring tills i morgon och smörj ryggen med diklofenak gel :) hoppas hoppas för i morgon är det kalas igen... 
 
Pöss på er

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skulle du inte kunna ge oss receptet på cupecakesen?!Ser superfina och goda ut:)

Svar: Absolut kommer lägga ut recept så fort ja hinner :)
Sofia

2013-03-24 @ 09:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0