Mys helg

Denna helg har verkligen bara rusat förbi, vi har inte gjort speciellt mycket men som sagt ändå har dagarna bara rusat!
 
I fredags så var ju Tuwis på dagis, dessa få timmar hon går mellan 9,30-11,15, eftersom hon inte får vara inomhus på dagis så blir det dom tiderna dom är ute. r/t att Tyra är så himla infektions känslig!
 
Efter det dagis så myste vi lite hemma tuwis var ute och lekte lite innan hon och jag skulle åka och hämta barnens faster Emelie vid 14,30, vi tre poppade i bilen till mello skivan och självklart robin i första hand... :)
En sväng på maxi för att kompletera lite inför middagen.
När vi kom hem så kom även svärmor på en kopp kaffe, hade handlat lite saker till barnen så trevligt.
 
Lite senare så åkte Mogge och hämtade Morbror Robin med, och jag och tyra lagade middag och Emelie och tuwis busade för fullt på hennes rum.
En mycket trevlig fredag god middag som bestod utav: Potatisgratäng, grillad kycklingfileé, 2 olika såser och sallad.. Mumma. alla åt massor, va så himla gott..
Maten blev ju lite försenad men tur så har vi en tv som går att vrida och vi satt i matrummet och åt så vi kunde samtidigt se på galdiatorerna.. :D Viktigt en fredag, eller hur?
 
tyra somnade lagom tills vi skulle äta och sov sedan hela natten tuwis ville själv gå och lägga sig efter gladiatorerna så henne nattade vi inna vi satte på en film och myste..
Mysigt och ha syskonen här, jag körde hem dom vid 01,00 ca... Mycket trevlig fredag, får göras om!
 
På lördagen så var vi ute hela fm, massa bus och mys och en lång promenad av slutades på altan med en fika i solen.. kvällen såg vi självklart på Mello som alla andra, och jag och tyra röstade på Robin och Tuwis och mogge höll på Anton men vilka hade rätt... ? VI, rätt låt vann helt klart!!
 
idag söndag har tyra gjort sådana framsteg, hon satt med hos vid middagsbordet en stund och hade så kul medans vi åt..:D Duktig tjej!
 
Nehe, ska försöka natta tyra nu..
 
Hoppas ni haft lika bra helg som vi!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0