Tips på 1 års present

Gäller att vara ute i god tid men ett litet tips och som vi önskar oss till Tyra när hon fyller år 1 år om 5 mån, shit vart tog tiden vägen..?+

Är denna lilla bok,,

Nu kommer helgen! :D

Idag är det fredag, äntligen om jag säger så längtar nått grymt mycket tills imorgon!
 
Äntligen ska vi få träffa våra bästa från Jönköping... Lycka! Det har gått så många veckor sedan sist.. Så det ska bli härligt och få hålla om dom igen!!!
 
Ikväll ska jag iväg på sommar fest med jobbet, blandade känslor.. Är nerövs och tycker att det är lite jobbigt och möta alla efter allt som hänt! Det är tufft. Inte lätt att förstå heller när man inte vart i denna situation som vi är i och har hamnat i!
Jag tycker att det är jobbigt och känslosamt att möta folk, vet inte riktigt varför men så är det bara!
 
Så Mogge är hemma ikväll med kidsen eller det ena den lilla Tuwis ska sova i Ekängen inatt så Mogge ska måla fram sidan igen, ( tar det i ett annat inlägg eller inte om varför vi måste måla igen!) :( Tråkigt och jobbigt även ang det!
 
Igår så tittade tyras andra tand fram, ja skulle bara kika på den första hur långt den hade kommit upp och då ser jag tand nr 2 tätt intill tand nr1 stora tjejen, det går fort nu kan ja lova! Hon lär sig saker hela tiden, man får verkligen vara med. Ang sittandet så sitter hon själv, men jag lämnar henne inte för ser hon nått bakom sig så slänger hon sig bara tänker inte. så lite försiktigt än så länge, men hon är så duktigt och vi är så stolta över henne att hon kämpar så enormt mycket och är glad hela tiden! Våran Krigar Prinsessa!
 
Tuwisen växer så det knakar hon me, hon har börjat på dagis igen efter allt skit och hon gillar det skarpt, Hon längtar till dagis och det är skoj och höra! Hon behöver det och även jag för vi går på varann även att man hittar på saker varje dag så går mna varann på nerverna. Men vårt dagis är ju så underbara så hon går dom tre dagarna (15h/vecka) då det passar mig och våra mötes och besök på US, dom är helt underbara! Vi valde verkligenr ätt förskola till tuwis och hoppas även att tyra får plats där sedan när det är tajm för det.. Men mins 1 år till blir nog länge med tanke på infektionsriskerna enl. läkaren men det får vi ju se hur hon mår och hur hennes hjärta mår! Även där framtiden får utvisa!! Undra hur många gånger man har hört det nu.. Ganska trött på just den frasen måste ja erkänna!!
 
Nehe, ska ut lite i ränsa i rabatten nu när tyra äntligen sover.. hon har levt rövare inatt vakna kl 04,00 och va vaken har legat o babblar, gråtit , pipplat ända fram till 06,30 då gick ja upp sedan somnade hon 20 min i vagnen då vi gick till förskolan med tuwis och sedan vaknade hon och ja hade henne upp tills ja tyckte att nu måste du sova hon va helt röd runt ögonen och jäspa men ändå tog det 50 min att söva henne.. :/ Så nu hoppas ja hon sover i minst 2,5h för det behöver hon, älskade gummsan!!
 
Hoppas ni alla haft en bra vecka och kommer få en underbar helg för det kommer vi få...
 
Pöss på er
 
 
 

Bröllopsdag

Ja dagen här, tänkt att det redan är två år sedan vi sa ja till varann ❤

En helt magisk och underbar dag, som jag gärna skulle vilja göra om :)
En dag full av lycka, glädje och körlek❤

Stort grattis älsklingen på vår andra bröllopsdag!
Och vi hoppas på många många till :)

Älskar dig !


Helg

Ihelgen varvi bjudna på 50 års fest för Nisse ( mogges morbror)
Mycket trevligt:) det blev fint väder och mycket spännande :)
Kl 16.00 hade Maria en överraskning till Nisse :). Dom förnyade sina äktenskapslöften:) så himla fin gjort och så himla häftigt att Maria har kunnat undanhålla denna överraskning!
Ingen blev gladare än Nisse:) 27 år som gifta och nu minst 27 år till!

Bröllopet och festen va jätte bra, båda barnen skötte sig exemplariskt :) vi åkte hemåt lagom till Tyras 20.00 mediciner!

När vi kom hem började jag må så dåligt, världens huvudvärk började må illa och frös som aldrig förr så ja somnade kl 21.30 ca i soffan o sov till dagen efter kl 10.00 :) övertrött tror jag det kan ha varit:/

Igår morsdag vi var i Vadstena som vanligt hela familjen , mysig tradition:)

Nu måndag igen :( mindre skoj men men


Mys dag

Fredagen började lite stressig men så är det imellan åt!
Förmiddagen spenderade vi hos Johanna och söta lilla Vilmer:) och även Fia och Sötisen Hampus fanns där och jag o mina töser ❤

Vi blev bjudna på smarrig annanaspaj riktigt gott:) mycket tjatter o hur mysigt o trevlig som helt! Mysigt o äntligen träffa Dom:)

Efter den mysiga stunden så åkte jag o tjejerna o köpte en klänning till Tuwis som hon ska ha imorgon på Nisses 50 års fest :)
O sedan gasade vi hemåt, Tuwa var ute o latja medans Tyra sov i vagnen o ja städade ..

Mamma kom vid ca 17 tiden för hon skulle va barnvakt för mogge o jag skulle ut och äta! Hade bokat bord på Olympia, sååå gott:)
Här hemma hade det gått hur bra som helt , ja kunde inte riktigt släppa taget få blev ett par mess;)

Nu ligger jag i sängen o ska sova imorgon bitti väntas ett easyline pass innan kalaset:)


Första tanden

Den senaste veckan har Tyra dregglat nått fruktansvärt och man har trott att en tand är på G, och imorse kände ja i munnen på henne och tyckte ja kände nått men jag såg inget, känns lite då o då under dagen men inget sprucket, Men såklart hon väntar på att hela familjen är samlad innan nått händer,
Efter middagen kl: 18,00 kände jag igen och visst vett ni nått kände jag och vip sprucket tandkött och ett litet vitt taggit risgryn finns där..

Tyra har fått sin första tand, jippi.. Ingen bebis längre , eller joo det är hon våran älskade sötnöt! Vad stolt man blir vill bara skrika ut det.. hihih snuttan!

Imorgon fredag, Tuwis ska till dagis, hennes första fredagssammlig i lekhallen sedan december 2012.. hon ser fram emot det! Jag och Tyra ska till Johanna och Vilmer och även Fia och Hampus kommer så mysigt!
Kvällen ska jag och Mogge spendera ensamna, resturang vankas. Lite egen tid och även fira en speciell dag som kommer nästa vecka.. Längtar även att det känns konstigt att lämna barnen speciellt Tyra men mobilen är nära och vi åker bil riskerar inget.. Höns mamma som jag är.

Nu ska jag sätta mig i soffan och krypa upp hos mogge innan sängen...

Pöss på er

Dop, fortsättning

Hade ju en fotograf på dopet som tog magiska bilder


 
 
 

Storasyster är saknad

Idag har Tuwis börjat på dagis igen efter allt som hänt och Tyras värsta infektions tid, hon va spänd, glad o förväntansfull imorse!

Så Tyra o jag myser lite vi har tränat lite nu sover krigar prinsessan ute i vagnen och ja går och städar lite!

Det är tomt här när Tuwis inte e hemma saknar henne massor :/ ❤


Dop

 
I lördags va det äntligen 11 maj och Tyras dopdag, som vi har längtat till denna dag!
 
Jag har planerat styrt och pyssla för att allt skulle bli perfekt och jag tycker nog att det blev det!
Ceremonin i kyrkan va så himla fin och helt perfekt. Tårarna kom redan innan vi gick in!
 
När vi gick in i kyrkan till altaret sp spelade ; Här kommer pippi långstrump! 
Väldigt sällan man får spela på Inmarsch på dop tydligen men både präst o kantor tyckte att vi hade ett gott själ till det! Det är ju Tyra o pippi världens starkaste:)
 
Robin ( min bror) bar in Tyra eftersom han är gudfar!
Isa en gammal klasskompis sjöng låtarna Theos sång och Handens fem fingrar hur vackert dom helt  ❤
 
Efter ceremonin blev det lätt lunch o fika i församlings hemnet!
 
Många fina presenter fick Tyra:) 
 
Tack alla som var med och förgyllde Tyras dopdag
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dopdagen

Dagen vi längtat på är här nu, igår va vi i lokalen o fixa o pilla va inte hemma förens 22.00 ca, men mycket fint blev de!

Tuwis gjorde en välkomms skylt hos mormor igår som nu pryder dörren i till församlingshemmet! Så duktig hon e snuttan

Nu dax att hoppa in i duschen innan allt drar igång!


Annie & Sofias Inredningsparty med ZBH

Nu bjuder vi in våra fina familjer, släkt och vänner och även vänners vänner.. ;)På en härlig kväll med massa fin inredning från företaget Zelected by House.

Dessa produkter som kommer säljas finns inte att köpas någon annanstand efter som ZBH tillverkar all sin inredning själva.
Säljaren som kommer har även en egen butik (inredning) så hon kommer ta med produkter från butiken och sälja på plats även smycken!( kontaner till det)

Allt du beställar av ZBH kommer du få en faktura på när du fått produkterna.

Gå in och kika på hemsidan : www.zbh.se
 
När: 5 Juni 2013
Kl:19,00
Vart: I malmslätt
 
 

Träningsvärk, gött;)

Igår blev det bodypump , skönt men va tungt det va... Men bara att bita och köra... Snygga miner gör ja enl.fia, eller?

Men iaf idag känns det, mina tuttar, mins ben.. Men imorgon är det body combat som gäller :) skönt och röra på fläsket ;)

Idag har jag gjort sista piffet på dopklänningen fixat rosetten :) den är så fin:) får så många minnen från tuwas dop och nu ska vårt andra kärleksbarn få bära denna otroligt vackra klänning:) lycka.
Längtan till lördag är stor kommer bli en helt perfekt dag och dop hoppas att vädret är med oss oxå:)

Ikväll ska vi till svärmor och fira bästa svägerskan!
Stort grattis Emelie på födelsedagen ❤

Imorgon en dag som gör mig nervös neuro besök med tyra:) och Tuwis ska få gå på dagis för första gången efter allt, hon längtar o saknar sina kompisar massor:)

Dax att slänga i sig lunchen innan hjärtat vaknar

Ha en mysig dag


Tankarna hos er

Idag 6 maj är mins tankar lite oroliga, haft svårt att sova inatt!

Alla mina tankar går till våra fina och underbara vänner!
Det gör ont att veta att ni är där själva, hade verkligen velat vara där hos er ge er all stryka jag har min kärlek och trygghet!
Men vi finns här dag som natt! Tveka aldrig!

Sötnöten klarar detta, hon är en kämpe!

Älskar er!!!


Underbara sol

Just nu sitter ja med en kopp kaffe i handen ute i trädgården, solen lyser men blåsten finns.:( imellan åt är det kallt..

Mogge skruvar o håller på i förrådet , Tyra sover och Tuwis är och leker!

En härlig söndag!

Vår orkidée som vi fick i förlovnings present för 7 år sedan blommade ut i går igen :) den blommar regelbundet och är helt fantastisk fin:)

Igår kom även lite blommor upp på altan nu är det vår :)


Vila i frid

Varför är livet så jäkla orättvist?
Två små barn, ett till på väg och en älskad fru lämnades kvar:( så himla tragiskt och ledsamt!

Lider nått enormt med hans familj, släkt och vänner!

Ikväll tänder vi ett ljus för Ivan Turina

Vila i frid


RSS 2.0