Nov. 30, 2013

Har inte skrivit på ett tag med just nu har vi en tuff period!
Tyra har inte sovit alls mycket dom senaste tre dygnen! Sovit dåligt senaste veckan.
Det senaste dugnet nu har hon sovit små stunder och sedan vaknar hon och får panik skrik! Från ingenstans, !
Skrikattacker som är jätte svåra att hantera!
Varken jag eller Mogge kan få henne lugn just då och dom eskalerat innan det avtar en stund!


Vi lider så enormt mycket med henne! Vi vet inte varför hon blir så här! Men vi gör allt vi kan för att få henne att må bra! Vart vaken nu i 46h kan va vaken 46h till bara min prinsessa blir bra igen


Vardag igen.. :(

jaha tisdag redan, igår började jag bli förkyld, svin ont i halsen och och genom täppt.. :( har inte tid eller ork med detta.. Men panodil och strepsils regelbundet har gjort att jag mår lite bättre idag.. Bättre nu på kvällen än i fm så det går åt rätt håll..:D Lyckliga fia..

Idag har vi bara slappat eller jag har tvättat då Tyra haft en tuff natt,, ;( Inatt vaknade vi av att Tyra var jätte ledsen så Mogge sprang upp och då hade hjärtat kräks, massa slem ( efter hosta) ,var bara att riva upp henne säng, tvätta henne och byta pyjamas. Sedan la vi oss igen i våran säg men efter ca 30 min så började hon hosta nått enormt igen sedan började hon låta konstigt och nästan morra, och då kom ännu en kräk.. :( Men bara massa segt slem, hon blir så rädd och även vi.. Men så himla skönt att hon reder ut det själv.. Duktig tjej, efter det har det inte hänt mer och hon har inte alls hostat så mycket idag som hon gjorde igår t,ex. Hoppas att det var det slemet som behövdes komma upp och att det nu går åt bättre håll..

Igår små började jag lite med advent pynt, mysigt, måste nu in på vinden imorgon för att hämta resten så det kan vara fint här till helgen då det är 1 advent.. Redan, vad fort tiden går alltså,,, Tyras andra jul... <3

Imorgon är det förskolan för Tuwa, jag och Tyra ska till Anna-Karin över ett år sedan vi sågs, tråkigt men det har ju hänt en hel del med oss så inte så konstigt...:D Men det ska blir jätte skoj och mysigt..På kvällen ska jag och mamma har mor o dotter kväll.. Ska ut till IKANO och bara knalla runt, äta lite fika lite och bara mysa,, Jätte mysigt, ser jag fram emot..:D 

Nu har Mogge läst saga klart för kidsen och  nu ska dom i säng,, 

Pöss på er vv


Kalas helg

Ja då är denna helg förbi oxå:( så himla tråkigt!
Helgerna bara rusar förbi, igår var det kalas dax lite fira av mig fick fina presenter och idag em kom pappa, Gun och Robin en snabbis och fika lite :) och fick pengar i present och dom ska gå till ett par nya skor och ett tränings set :) tack snälla alla :)

Ikväll är det mys i soffan framför Johan Falk som jag längtar. Mogge sover redan (huvudvärk/migrän) så får mysa själv ... Har tänt lite ljus, tagit ut kudden o täcket och krupit upp i soff hörnet med lite must och några dumle:)

Veckan är full rulle, imorgon träning äntligen! Bodypump och power yoga står på schemat, tisdag body combat ;)
Även psykolog ska hinnas med och massa annat innan helgen för då åker vi till våra fina älskade vänner i Jönköping :) vi längtar! Dom har även köpt nytt radhus så Mogge ska kakla och vi ska vara mysa med dom sedan :) längtar❤
Nehe mysa ner mig nu innan det börjar !!

Igår på började vi våran fotovägg, vi är sååå nöjda :) (bild kommer nedan)

Hoppas ni haft en mysig helg❤

våra fina bad tjejer:)

 

Våran påbörjade fotovägg i vardagsrummet 

Jag bakade hasselnöts cupecakes med polly fluff till gårdagen med även bjöd på det idag :) 
 

Julklapps tips ;)

Varje år får vi parfymer av pappa och Gun :) alltid välkommet och så himla uppskattat!
Och under alla år har dom oxå alltid träffat rätt i doft väg för min smak:)
Men denna är en speciell goding som håller på att ta slut :/ så lite tips på årets ☺

▫VIKTOR & ROLF - Flowerbomb


Mosters prins

Idag för fyra år sedan blev jag moster:) en stolt sådan!
Kvällen innan satt jag med lillasyster på datorn och försökte hjälpa henne klocka värkarna och tillslut sa ja åt henne att åka in! På morgonen efter kom underverket ut:)

Stort Grattis Mosters lille prins på din 4 års dag!!
Moster älskar dig ❤

Pussar & kramar
Från oss 4


28 år då :/

Ja då får jag säga grattis till mig själv 28 år idag har jag funnit på denna jord! Men jag känner mig bara som ungefär 20 år,

Vill tacka alla som ring, sms, hört av sig på annat sätt och grattat mig! Det värmer så mycket! Tack!

Nu ikväll så har jag blivit ordentligt firad av Tuwis, tyris och min fina man.
Tuwa och hade bakat jordgubbs tårta och dom stod upp och sjöng för mig:) blir så varm i hjärtat och glad:) och så fick jag presenter mina efterlängtade edblads ringar två st:) så himla lycklig är jag! Som jag velat ha som, tack älskling :) och så fick jag en muffins/cupcakes gärn lr vad man säger en som man kan baka cupecakes i :) riktigt bra sol jag även kollat på att införskaffa:)

Vilken familj ❤


Pigg bebis

Vet inte men känns som dom vakna nätterna är tillbaka igen! Man hinner bara prata om att nu kanske det har vänt och hon har börjat sova bra så vänder det igen!
Sover hon för mycket på dagen? Lr vad är det? Måste testa olika taktiker nu för vi vill sova!
Inatt vaknade hon 02.43 och har vart vaken sedan dess, har gjort allt ja kunnat för att få henne att somna men icke :(
Vid 06 kom Tuwis ner och myst med oss och vi ligger fortfarande kvar!
Tyra kör gärnet verkar inget trött :( skrutt unge !

Så godmorgon på er


Kväller

Ja nu äntligen tisdag kväll och det menas fotboll :)
Sverige-Portugal , vad tror ni? Jag säger 3-1 till SWE måste va positiva!skulle va grymt skoj med VM,lr hur ??

Eftermiddagen var jag och tuwa och handlade och sedan hem och laga mat. Idag blev det taco gratäng Tuwis fick bestämma! Tyra fick lite potatis till och hon åt som en häst, gillade det skarpt :)
Efter det började jag städa igen, jag är nog sjuk men gjorde färdigt efter fm:) så nu är det fint och fräscht igen ;)
Nu börjar straxt matchen, ni missar den inte va??

Pöss på er


Tisdag

Tyra har sovit som en kratta inatt, är det på väg att vända igen till en skit period :( hoppas inte !

Tuwis har idag vart på förskolan och haft solgruppen (5 års grupp) och även hade hon med sig en bok då det är bokens dag, hon var så stolt imorse när hon bar sin bok in i samlingen :) och dom hade läst hela boken och alla barn hade suttit helt inne i sagan :) roligt :)

Nu har vi precis ätit lite mellis jag ska hoppa in i duschen straxt och sedan ge mig iväg för att handla , roligt värre inte :( usch! Men men inte måste !

Idag fick jag även upp min nya klocka i köket ;) och det blev så fint :) gillar den skarpt :) passar perfa i vårt kök :) så nu ska här tragglas klocka, Tuwis är ju intresserad så hoppas det går lättare med henne än jag vet pappa hade att göra med mig när ja skulle lära mig, trög som jag är hahahahha ;)

Nehe duschen kallar :)

Pöss på er


Mys måndag

Idag är det måndag igen, hur fort går både veckor och helgerna.

Idag har vi bara haft det mys, städat, tvättat o h styrt!
På em åkte jag och Tuwis ut till ljungsbro och hem till Annie o kidsen:)
Barnen lekte mammorna tjattrade och hade det trevligt som vanlig ❤ hade en liten alfons i mitt knä hela tiden. Ur mysigt!

Efter det åkte vi hem och stekte pannkakor, det smittades då annies o dom oxå skulle äta det:)

Nu är båda tjejerna duschade, den lille sover den stora ligger och ser på film tills hon ska lägga sig om 15 min:)
Och vi slappar i soffan framför tv:n:)

Imorgon förskolan och det är bokens dag lr något liknande och Tuwis har bestämt att hon ska ta med sig boken Modig (samma som filmen)

Annars imorgon komm Riksbyggen och ska kolla vår ventilation som vi har problem med, fick felanmäla nu ikväll och får även se om verkstaden hör av sig o säger att bilen är fixad o klar :)

Men men återgå till tv:n

Bild nedan kommer är mina nya lyktor som Annie köpte till mig i Ullared för några veckor sedan ;) jätte fina :) tack !


Mysig helg

I fredags var Tuwis i Ekängen och Tyris somnade tidigt och planen var att vi skulle ha en lite romantisk kväll Jag o Mogge.' Men han är fast i Örebro kliver innanför dörren kl:20.00 lagom till fotbollen iaf. Då middag blev McD:/ kändes så där :( usch va tråkigt och ännu tråkigare blev det ju när Sverige förlorade mot Portugal.. Men men nya tag på tisdags!

Lördagen blev städning, rensning, tvättning och renbäddning! Körde gärnet när bara ett barn var hemma.. På em blev det även en snabbis till bauhaus för inhandlande av lite saker som ska göra att vårt kök äntligen ska bli klart! Wihoooo äntligen :)
Efter det kom Tuwis hem och vi fikade Tuwis hade bakat smaskiga lussekatter, riktigt fina och underbart goda, bagerska i framtiden:)
Efter det var vi bjudna på middag hos fam. Eklöf/Haglund. Blev bjudna på smartigt färsk pasta och underbart god pasta sås... Riktigt gott, och till efterrätt glass o hemmagjord chockladsås, något jag hade sett fram emot :)
Tyris somnade gott och även Tuwis så timmarna gick och vi knallade inte hemåt förens 01,40, lånade deras vagn och tuwa sov så gott och sov gott hela natten och vaknade kl 7,30, tyris vaknade innan vi gick hemåt och hemma åt hon och somnade efter ett bra tag :/
Men en jätte trevlig kväll, mycket skratt och snack! Tack snälla för en mycket trevlig kväll/natt;)

Idag har det vart lite segt, även att jag drack mängder., Tuwis har idag vart hos en förskole kompis och lekt! Tuwis var lyrisk när hon kom hem :)

Nu sover barnen och jag o Mogge ska kolla på Johan Falk så klart och bara mysa :) trevlig söndag :)


Trevligt

Idag har det verkligen vart en mamma & Tyra dag!

Tyra och jag åkte ner till ikano och mötte upp Pernilla.. Tog en fika och mycket skratt och snack och Tyra charmade henne till fullo:)
Vid denna tid förra året var vi på en fika me,då Tyra kämpade och vi hade sökt hjälp fler tal gånger.
Det var näst intill exakt ett år sedan, sedan har det hänt extremt mycket.
Tack snälla du för en mysig stund, efter en fika så gick vi in på kappahl 30% på ett helt köp så köpte en pyjamas till Tyra lika som Tuwis julklapp såklart och även lite baby kläder till kidsens syssling som kom till värden. Mysigt i köpa pyttekläder:)

Just nu sitter jag i soffan med en sovande Tyra i famnen, Mogge är fortfarande inte hemma efter jobbet . :( jätte tråkigt en fredags kväll:(

Men snart börjar idol o sedan fotbollen, hoppas på vinst såklart, kommer bli en bra match tror jag, kom igen nu Sverige!

Trevlig fredags kväll


Vecko slut

Fredag äntligen :) wihoooo

Tyra har sovit som en stock, vaknade till vid 04.20 så plocka över henne till oss o gav henne lite mat och sedan slocknade hon direkt och jag och tuwis fick väcka henne vid 8,45 för då kunde vi inte vänta längre att hon skulle vakna själv för Tuwis skulle juh till förskolan :) så kom ca 9.05 lite sena men men :)

Sedan hem i käka lite frulle och sedan dess har jag o tyris bara myst o busat:)
Nu äter vi eller Tyra äter lunch och sedan ska vi åka och fika med Pernilla en jobbar kompis, länge sedan:)

O ikväll slapp har bara ett barn hemma så idol o fotboll :)

Ha en bra fredag


Torsdag

Snart är denna vecka slut, hoppas på lite mer rolig vecka nästa:) återkommer om det :)

Idag blev det tacos till middag och denna gång var det jag som var sååå sugen och det var så gott:) mumsigt:)
Efter middagen blev det en PW i spåret med Fia, gött och röra lite på sig, träningen har blivit lite undan skuffad sista veckorna när jag har haft fullt upp känns tråkigt måste ta tag i det så Bodycombat på söndag är bokat och PW i morgon igen :)

Annars imorgon så ska Tuwis till förskolan och där hämtar Gun henne vid lunch för att sedan sova i Ekängen natten till lördag. Kommer bli väldigt tomt här kommer sakna henne , snuttan❤ se vad Mogge, jag o Tyra hittar på bara mysa o slappa:) kolla idol såklart och forbollen det får man inte missa och sedan kanske någon ny film om det kommit någon? Tips?

Nu börjar programmet på tv igen (huvudet på Gunde Svan ) bra program 👍

Hoppas ni alla haft en bra torsdag :)

 
 
 

Habliteringen igen

Idag var jag åter igen på habliteringen,tyris skulle på baby massage som hennes sjukgymnast håller i, så efter massage blir det även lite träning med henne.. Både idag och förra veckan var Fia me, skönt och väldigt trevligt!
Efter det begav vi oss ner till stan, inhandlade mig ett par nya tränings byxor :) nedsatt pris och sedan 20% rabatt på det så 160:- för ett par löpar tajts 👍

Nu är vi hemma o käkar mellis, o h slappar ikväll PW i spåret med Fia:) behövs :)

Pöss på er


Onsdagen kommer igen;/

Även denna vecka är propp tjock, har saker inplanterat varje dag.,, inte en lugn stund.., men kommit på mig själv, KAN det vara så att jag gör det medvetet för att INTE tänkte och gräva ner mig i allt vad denna höst kommer få mig må/känna! Alla datum som åter igen kommer upp, alla hemska o tuffa minnen, det känns så "färskt" fortfarande. Känns inte som det är 1 år sedan! Det är tufft men nu har jag tagit tag i det iaf och gått till kurator/psykolog för att komma vidare! Känns som ja står och "stampar" kommer inte vidare i sorgen eller något! Försöker själv bearbeta men jag kommer inte längre än till operationen sedan hut jag än gör försöker tänka o jobba i mitt huvud så kommer jag inte över det, varför?? 

Jag är ju en sådan som verkligen ältar och ältar kan ju inte bara släppa o gå vidare!
Det är så mycket som händer inom mig som jag inte riktigt kan sätta fingret på själv, jag vill sluta gråta, sluta ha denna oro varje dag! Men tar en dag i taget och jobbar igenom den ..

Just nu sitter jag och väntar på habliteringen för att komma till kuratorn skönt och prata lite och öppna mig.. Samtidigt som det känns tungt så känns det lätt, förstår ni?

Det är svårt att sätta ord på allt svårt att förklara hur jag känner men en liten del iaf, skönt och skriva av sig lite oxå..

Blev ett inlägg som jag inte riktigt tänkte igenom, utan fingrarna bara flöt över tagentbordet...

 


BVC besök

Idag var vi på BVC, och varje gång har ja lite små ont i magen o nervös... För att det ska vara något negativt :( men
BVC besök gick bra och vi har ju världens bästa BVC sköterska, hon har ett hjärta av guld❤

Dessa plus är på 1 månad

Vikt: 9840 g
+ 300g

Längd:77cm
+ 2cm

Huvud :43,5cm
+ 5 mm

Första gången huvudkurvan pekar lite uppåt , ingen är lyckligare än vi:)
Mogge kunde lugnt o sansat jobba vidare efter mitt positiva samtal :) lycka!
Året igen 18/12 för vaccination


Måndag

Ja då har veckan börjat, hoppas veckan går fort vill ha helg igen!
Det har och är väldigt mycket just nu.. Har inte tagit det lugnt och bara vart hemma på snart tre veckor och då ink. Helger. Antingen ska vi i väg, olyckor, det är läkarbesök, BVC, habliteringen, psykologen, förskole aktiviteter, samtal hit o dit krångel men allt såklart , där imellan ska man hinna träna som jag ej hunnit nu på en vecka :( hinna ta hand om huset! Svårt att förklara låter bara som ja klagar men har verkligen arslet fullt finns knappt tid för nått spontant inplanerade saker varje dag... :( hoppas det lugnar sig snart så man kan andas..:)

Men iaf idag va vi på stan, var på väg till H&M då vi gick förbi espresso house och där satt svärmor o Kjell :) så svärmor bjöd på fika, mycket trevligt :) tack!Tyra satt o flörta med Kjell i stort sätt hela tiden :) charmungen min❤
Efter det mysiga så knallade vi vidare och sedan begav vi oss hemåt, lunch tajm och efter det slängde jag lilla sessan o badet:) den stora hade fullt upp att leka med barbies så hon duscha nu ikväll ist :)
Mogge kom hem lagom till middagen och sedan stressa iväg igen till Ekängen för att lämna båda kidsen eftersom Mogge och jag skulle till Babyproffsen i Norrköping för att köpa nya bilstolar efter krocken..
Blev likadana som vi hade innan fast annan färg så nu är både tuwas o Tyras likadana/samma färg!
Tuwas britax kidfix i den modell vi hade har utgått så fick nya modellen, snyggare o bättre och plus är att det finns isofix på den och det har ju vi i bilen :)
Skönt men nya stolar,även att det inte blev en "hård/tuff" krock så vill vi ändå va på säkra sidan i köpa nya man vet aldrig! Bättre att bara på säkra sidan :)
Tack pappa & Gun för hjälpen me barnen :)❤

Nu ligger ja i sängen o halv sover imorgon full rulle igen,BVC på fm, hoppas på mycket plus.. Håll tummarna:)

Godnatt mina vänner


Dagens ros

Efter vår lilla olycka i lördags ville vi tacka alla som hjälpte oss :)
Så dagens ros i både corren o Norrköpings tidningen :) kort o enkelt!
Ni vet vilka ni är :)


Vilken kväll

 
Ja igår var det äntligen 9 november, som jag sett fram emot den dagen!
 
jag och min vänns man har planerat en hel dag för Fia efter som hon fyllt 30 år:)
när Fia fyllde fick hon ett grattis kort av hennes man o barn där det var in klistrat en bild på loggan till studio e-Hair och att hon skulle infinna sig där den 9/11 kl:13.00 och att hon skulle packa kläder efter tex en utgång! Sedan fick hon inte reda på mer!
dagen kom och fm var Fia väldigt oroligt, nervös hon hade inte riktigt kontroll som hon vill ha ( precis som jag) men Emil (hennes man) släppte av henne på studio e-Hair där hon möttes av frisör Evelina som även hon märkte att Fia var nervös och lite oroligt och haft gråten i halsen! 
när Fia har fått en fin fest frisyr och var klar så fick hon ett kuvert som jag lämnat i veckan där det stod att hon skulle bege sig till Face Stockholm och där kommer vidare instruktioner! ;) hihihi 
När Fia klev in på face blir hon väl omhändertagen och lika så där är hon oroligt och lite nervös efter ca 10-15 min så kommer jag in och överraskar henne! Då släppte allt för henne och hon vart glad att det var jag och skönt atänder äntligen kom någon svin kände! 
På face sminkades hon grymt snyggt och jag blev även sminkad :) lyx! 
Efter det gick vi och handlade lite brieost, baguetter, vindruvor och jag hade me mig vin :) och så gick vi till min fasters lägenhet som jag fått låna så vi kunde varva ner och även byta om lite mer party look ;) 
mycket trevligt och där fick även hon ett fint armband av mig :)
 
vid 16.40 gick vi vidare till nästa sak som var strandgatan 2, lite bowling som var riktigt roligt och sedan blev det två rätters på restaurangen! Och vilken mat, det var sååå gott :) mumma och likaså efterrätten smartigt:) och hur rolialkohol helst:) vid 19.30 gick vi vidare och vi anlände till Cloetta center och Ladies Night, Fia vart glad :)
vi hängde in jackorna och sedan satte och och tog en cider innan showen började:) 
 
showen var grym, mycket skratt bra musik.. Grymt:) satt inte ner mycket kan ja lova, svårt att sitta ner till musik:) Fia tyckte oxå att showen var grym :) även att Martin inte var med men hoppas på att han kommer tillbaka till nästa år! Men grannarna klarade det galant oxå :)
efter det begav vi oss med taxi in till stan och Harrys .. Och Shit va folk det var, Harrys var fullproppat och hela ågatan var levande :) en grym dag avslutades med en gryn kväll :) en kväll vi sent kommer glömma :) kl:03 var jag hemma efter en kebab :)
Tack gumman för en as rolig kväll :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En liten syssling

Idag fick våra barn en till liten syssling❤
En liten Enzo...

Stort grattis Felicia & Charles

till eran fina son❤


Onsdag

Denna vecka är kaos i mitt huvud, det är telefonsamtal som ska ringas, läkar besök med tyra, till habliteringen, tuwis ska på utflykt med förskolan, tuwis har maskerad på förskolan, fotografering på förskolan..
Ja det är fullt upp kan ja lova... 
massa telfefonsamtal efter det som hände i lördags, mycket med försäkringsbolaget som är krångligare än faan.. Men men nu börjar allt ordna sig hoppas jag. Har ett samtal kvar att ringa till försäkringsbolaget för att ordna upp detta med bilstolarna... Mycket att tänka på..
 
Men men vi har fått låna svärmors bil tack snälla, under tiden våran bil är på verkstad. Det positiva är att bilen går att laga och ramen var inte sne.. jippi dock tar det x- antal veckor sa mekanikern.. 
Känns skönt att få tillbaka sin bil som man älskar, hoppas det känns ok att köra den sedan oxå.. 
 
Igår var Tuwis på utflykt med 5 års gruppen, till flygvapenmuseet, bus dit och bus tillbaka, roligt för dom. Och barnen hade fått så mycket beröm av pedagogerna sedan att dom skötte sig exemplariskt.. roligt att höra.. 
Efter förskolan så var vi ute och latja med Fia och kids, tuwis fick mellis hemma hos dom och sedan gick vil till "stora" lekparken.. så var ute hela eftermiddagen, super mysigt.
Tycker det är så skönt och roligt att ha någon man känner, trivs med så nära nu. så man kan umgås och så.. Mycket trevligt..:D
 
Skulle ju åkt till Ullared i söndags men efter lördagens händelser så blev det inte så och uderbara fia köpte present till mig, så himla gulligt.. <3 och det passar så bra i vårt kök på våra nya hyllor, (bild kommer nedan) två böcker som är skrin kan man säga.. tack :D
 
Imorgon maskerad på dagis, tuwis ska vara askungen säger hon så upp och göra hennes hår imorgon och dagen efter fotografering så fläta hår imorgon kväll.. :D
 
Nehe, nu ska ja dricka mitt kaffe och hänga tvätt medans lill sessan sover.. 
 
ha en toppen dag.
 
 

Vårt lilla mirakel

 idag va det dax för ett nytt UKG, senast var i slutet av juni, det gick hur bra som helst, hon är dock inte lika stilla längre och nyfiken på allt.. Gumman <3
Kardiologen är mycket nöjd med Tyras hjärta, EKG visar nästan ett friskt hjärta.
Jag frågade rakt ut vad dom hade förväntat sig utav hennes hjärta, operation och liknande.?

Och kardiologen svarade att dom hade inte förväntat sig så mycket, dom trodde inte att hjärtat skulle återhämta sig alls eftersom hjärtat var så skadat och hade arbetat så hårt innan hon fick hjälp så återigen en till läkare som sa att hon är ett MIRAKEL, låter helt underbart och ingen är gladare än vi.. Våran älskade krigarprinsessa 
Nu ska nästa UKG göras om 3-4 månader, och det är ju underbart.. Lycka!! 
 
Hon är en krigare rakt igenom.. våran krigare.. Beundrar henne nått enormt. Hon är så stark och ger aldrig upp. Hon njuter av livet,,
 
Mamma, Pappa och storasyster älskar dig nått otroligt mycket 
 

Vinnaren är...

Tack alla som var med i tävlingen om dessa underbara tossar från Elodie Details..
 
Tuwis somnade i soffan så hon kunde inte dra vinnaren så Mogge fick dra en vinnare och
 
vinnaren är:
 
Tina Petersson, 
 
Stort Grattis,, 
 
Kommer kontakta dig..
 
Stort Grattis igen...:D 
 
 

Skärrad till Max

I lördags kväll på väg hem frön kolmården va vi me om nått otäckt som gjort mig skärrad till max, vi körde av vägen o bilen är skadat en hel del :(
Alla mår bra inga skadade som tur är!

Vi är så glad att vi fick så bra hjälp och stöd av folk som stannade o våra fina vänner och gjorde allt för oss . Som inte lämnade vår sida förens natten!
Blev en lång dag som började bra men avslutades fruktansvärd!

Ville bara att mina vänner vet så ni inte får reda på saker bakvägen.


Tand nr två

Lilla snuttan blir så stor, stanna tiden.. Ikväll så tappade hon sin andra tand :) älskade unge.. ❤❤


Kolmården Halloween

Igår begav vi oss till Kolmården, åkte och lånade min systerson Charlie me :)
Kom till till kl:11 då dom öppnade! Alla barnen va lyckliga o förväntans fulla!
Vi fick lyx platser återigen på delfin showen tack Fia ;) Charlie va nog lyckligast på showen, han skrek av lycka, jubla varje gång delfinerna gjorde koster! Sedan slipper vi stå i kö till linbanan så den åkte vi och fick uppleva ett lejon som åt :)
Det var verkligen en dag som vart hel underbar!
Tack för lånet av Charles!
Dock avslutades dagen sämre :( men det tar vi en annan gång!

Titta i njut på bilderna


Fredagen

Imorse var det dax att återgå till kurator/psykolog för mig, innan väggen kommer. Det kändes skönt o sååååå välbehövligt! Varför har jag väntat så länge? Jag jag så enormt mycket att arbeta me innan det gått för långt!!!

Efter det hem slänga i ungarna lunch sedan begav vi oss till tallboda och hem till Rickard (Mogges bror) , Emelie o lilla Junie.. Hon växer o växer lilla sötnöten.. Blev en mysig em med skratt:)
Efter det mötte vi upp Mogge på maxi och sedan hem för tacos o vin:) och familjen Eklöf kom på fredags mys:) trevligt!!! tack för ikväll grannar ❤

Nu är det sängen imorgon är det Kolmården :) skojigt!

Nattis


RSS 2.0