Söndag, redan.. :(

usch, idag är det redan söndag, herre min gud vad fort helgerna går, kan man inte bara få en dag till.. ?
 
Igår va det iaf lördag och då hade man inte denna ångest, va var hemma hela fm, bara slappa och sedan vid 15,00 så begav vi oss hem till pappa och gun, vi firade pappa.. Av oss fick han en musmatta med en bild på tjejerna, en M&M påse och en blomma..:D 
Vi blev bjudna på smörgåstårta, riktigt gott.. och sedan en smaskig pärontårta.. underbart go.. :D
Vi begav oss hemmåt vid ca 20.00 tiden, tyra medicin och sov tajm.. 
Tack snälla för mat, och gotte..:D
 
Kvällen spenderade vi i soffan framför tv:n och jag somnade som vanligt som Mogge säger.. Gött.. Blev väckt vid 02 tiden då Mogge tycket att ja skulle följa med och lägga mig i sängen.. 
Sedan sov ja gott ända fram tills klockan ringde 07,15 men låg och myste fram till 07,30 då Tyris vaknade och hon hade sovit hela natten i sin säng, duktigt tjej och straxt efter det så kom Tuwis ner och myste med oss och klockan sprang iväg och panik fick vi, skulle ju i väg kl.09. Så blev en hektisk morgon tills vi kom fram till vårt mål.
Hämtade bror min me innan för han skulle me,,, sedan blev det någon timme i trädgårs föreningen innan vi begav oss hem till Madde och sedan ner till stan för att köpa en vinterjacka till Tuwis. Robin körde vi hem vid 12.00 för han skulle ha match. 
Madde fick även vara lite barnvakt i ca 1 h då i samband..
Sedan hem slänga i oss lite lunch innan vi skulle iväg igen, Tuwis skulle dansa, FunkyKidz tjejen, idag fick inte vi föräldrar vara med i dans salen och det hade gått ännu bättre idag, tuwis var helt lyrisk och fortssatte dansa och sjunga låtarna..:D
Och nu har vi innan hemgång vart och handlat på Maxi innan vi kom hem, men nu sover Tyra, tuwis, är badad och slappar framför film och vi ska väl oxå mysa ner oss i soffan snart, Wallander i kväll..:D Mogge är lyrisk.. :) hihi eller ej.. 
 
Nehe, helgen har vart bra, men kort.. Hoppas ni alla haft det mysigt... 
 
Tyris utanför dans salen, men lika glad ändå:)
 
Morbror/gudfar mys..
 
Morbror Robin är allra bäst tycker dessa fina tjejer...
 
 
 

Helg, äntligen!

Ååå fredag, imorgon lördag.. älskar´t.. :D

Idag har det vart en bra dag känns det som, efter som att man fått sova ostört en hel natt ända fram till 06,30 så kände jag mig rätt så utvilad.. hoppas Tyra fortsätter så här.. :D
Vi gick ju upp vid 07,30 ca efter morgon mys, frulle och vid 10.00 hade jag redan hunnit tvättat en maskin, damsugit, bäddat rent i våran säng och satt på övervåningen och lekte med kidsen.. helt underbart att hinna allt, och känna att man hinner alla måste och samtidigt ha jätte glada barn.. Livet!!!

Tyra somnade som vanligt vid 10,30 då passade jag på att pyssla lite mer storasyster innan hon blev vrål hungrig vid 11,15 då 11,30käkade vi lunch.. 

Vid ca 13 så kom Linda och vi satt med våra projekt och planerade, och diskuterade och blev mycket flum oxå imellan en fredag em.. men fick en del gjort iaf.. Möte igen nästa vecka!!! Spännande va!??  

 

Kvällen har vi njutit, tacos såklart, sedan tända ljus, plocka fram snask och bara mysa framför idol såklart.. och herremin gud vilken underbar röst Kevin har...:D Satta tonerna grymt.. Båda barnen sover, tuwis satt länge med oss och bara myste, underbart härligt.. Tills hon blev så trött att hon bara satt och skratta hela tiden och ögonen gick i kors då bar ja upp henne och natta henne och hon somna innan ja klev ur hennes rum.. lilla gumman, vad mamma älskar dig! Hon va så söt förut efter middagen hon kom till mig och frågade..:

Tuwa;- Mamma, om inte du blev en mamma vad skulle du vilja blivit då?

Mamma: - Jag vill inte bli nått annat än mamma till er, är så glad att jag är mamma till just er. Världens bästa döttrar

Tuwa: - Kramar mig och säger, jaha och vet du, du är världens bästa mamma

och jag blir så glad så jag bara började gårta, blev så lycklig och rörd.. Kramade om den lilla fina dottern min och sa hur mycket hon betyder för mig och att hon är världens bästa dotter.. <3


Alltså dom orden, värmer nått enormt och höra, man blir så stolt och glad och kärleken bara pumpar ur... Jag har världens finaste och bästa döttrar.. Som betyder allt för mig.. 

Snart är det sängen, ögonen börjar gå i kors, 

 

Hoppas ni haft en mysig fredags kväll.. 

 

Pöss på er 

 

 

 


Troll familjen

Ladda ner en app på telefonen och jag as garvar :) tårarna sprutar, medans Mogge bara blänger på mig o tycker ja är en idiot :) hahaha

Här är troll familjen Behrendtz


Sittvagns filt

Köp en sittvagns filt som värmer ditt barn gott  utan knöligheter i vagnen, den är jätte varm och mysig.

Finns i färger: blå,grå,röd o grön

Pris:299:- av dom går 100:- till kämpen Tyras hjärta!!

Hör av er via en kommentar eller via min mail. [email protected]
 
 
 

Hjärtego

Köp en mysig hjärt filt (hjärt ego) och värm ditt/dina barn me eller varför inte dig själv? 
Den är gjord utab microfleece och är jätte mysig

Pris:299:- då gör 100:- av dom till kämpen Tyras hjärta!

Hör av er om ni är intresserade via en kommentar här eller via mail: [email protected] 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Tyra har sovit såå bra inatt, somna 19.15 och sov oavbrutet till 06,30 :)
Så gick jag upp o hämta henne för att sedan ligga o mysa i sängen tillsammans med Mogge tills Tuwis vakna och kom ner i morgon myste med oss❤ en helt perfekt fredags morgon och sedan åkte Mogge till jobbet i vi fortsatte mysa sängen innan det var frulle tajm!

Nu är klockan 9,35 kidsen leker på övervåningen tillsammans jag tar en kaffe o lite tv efter att dammsugit nedervåningen och slängt i en maskin tvätt o bäddat rent i vår säng! Effektiv morgon :) skönt!!

I em så kommer Linda o vi ska ha möte om några idéer vi har någon ni får reda på längre fram! Hoppas vi har ert fulla stöd i detta :)

Sedan i kväll kommer lillebror o har fredags mys med oss, Tuwis längtar och tjatade redan vid morgon myset om Robin kommer snart :) gullunge :)

Nehe ni verkar det som Tyra tröttnar snart ..

Ha en toppen fredag

 

 

 
 

Hemma dag

Idag blev det en hemma dag, Tuwis fick vara hemma från förskolan då magsjuka hägrar :( så tråkigt !
Men vi vågar inte riskera att Tyra ska få det för det e inget hon klarar så bra tror dom just nu.. Eller inte överhuvudtaget denna vinter, vi måste va rädda o försiktiga!
Så måste hålla på infektions regeln. Lite isolering för i vinter oxå...

Men iaf i em så kom ellioth o lekte me Tuwis:) dom hade jätte skoj lekte både ute o inne vi åt och fikade:)

Nu sover Tyra, Tuwis är på G att somna o vi slappar i soffan framför lyxfällan!

Imorgon är det fredag, jippi!!!


Älskade systrar

 
Idag har det vart en kall dag, brrr usch vad fort det gått eller hur?
 
men Tyra fick idag på fm ha på sig overall då hon sover 2-3h ute o det var 5 grader lite väl i bara ligga i fleece tyckte ja :) så hon burra ner sig så gott i overallen :) mysigt :) 
 
undet tiden lillasyster sov så passa jag och tuwa på att mysa :) vi pyssla, prata massa om allt mellan himmel o jord vi busa och tyra vakna lagom tills vi var hungriga :)
 
vid 15 började vi göra oss iordning vi skulle till Fotofolket på bildvisning (tid bilder åå barnen i början av sommaren) så blev några bilder att förstora :) fiint längtar tills vi hämtar som o får upp dom på väggen tillsammans med Tuwis bebis bilder :)
elen iaf då när jag står och klär på mig så är Tuwis o Tyra i vardags trimmet och leker men helt plötsligt så höhahah Tuwis sjunga för Tyra och det är det vackraste och finaste jag någonsin hört ❤ tårarna rann lägst kinden av stolthet:) våra fina barn! Tyra har världens bästa o underbaraste storasyster ❤
länken visar filmen :)
 
Nu är det dax för sängen, får se om det blir förskola för Tuwis i morgon går nämligen magsjuka på en avd :/ 
 
http://instagram.com/p/er1c4WJagJ/
 
 

Fart på krigaren

Nu börjar det gå undan här hemma i gåstolen ❤
Vi så stolt över våran krigare som gör sådana framsteg varje dag :)

Det sker små saker hela tiden,hon hänger me i lekar osv på ett helt annat sätt idag än för tex någon månad sedan, hon har ett otroligt bra samspel någon som är så glädjande :)

Våran lilla krigar prinsessa 👑


tisdag

Igår hade jag fullt upp hela dagen, så glömde gå in och uppdatera här..
 
Så igår fyllde min kära pappa år, Stort Grattis Pappi och Morfar.. <3
 
Igår på fm så bestämmde jag och Tuwa att vi skulle ta ut cyckeln och sedan lägga tyra i vagnen och gå en PW, tuwa cyckla i samband med att Tyra skulle sova.. Blev en PW i 40 min innan tyra kom på att hon INTE ville sova och skrek mest hela vägen hem igen, :( tråkigt.. men PW i 40 min och normal gång i 30 min är väl bättre än inget!?
Men tyra vägrade sova när vi väl kom hem så fick hon gunga lite och komma på andra tankar och även hälsa på mormor som kom för att baka med oss.. 
Men när klockan va 12,30 då tyckte jag att det verkligen var dax för sessan att sova, ( hon brukar däcka vid 10,30) men lite skrik till men till slut så så somnade hon och sov gott i 30 min ca innan hon vaknade igen och det gick inte att söva om henne.. ( hon brukar sova 2,5h på fm)  men men, mormor fick ta henne medans jag bakade bullar, bullar till Tyras 1 års kalas.. det blev 100st goda o saftiga bullar..:D Mumma! Tack mamma för hjälpen.. Nu är det bara resten som ska bakas till kalaset..:D 
 
 
Efter det så var det dax att bege sig mot gymet och ett body pump pass, gött.. svider i musklerna och ömmar idag i ben, bicep och bröst.. 
 
Idag är Tuwis på dagis, tyra somnade vid sin normala tid utan problem, vet inte riktigt vad det var med henne igår.. busunge..
Jag har suttit i telefon, med lönekontoret, min chef och väntar på att hjärt mottagningen ska ringa, eftersom min föräldrar ledighet tar slut nu och tyra inte får börja dagis så måste det ju lösa sig på bästa sätt för alla!! 
Och Tyra är långt ifrån redo att börja förskolan..- det skulle inte funka som det ser ut nu och jag är inte redo att lämna henne.. usch!! gråter av bara tanken.. nää det funkar inte.. och det sa min chef oxå, hon tyckte att det va bättre att jag fortsätter va föräldraledig..
Underbar chef! 
 
Idag ska jag och Mogge på möte,, och tuwis ska sålänge få leka med din moster och kusin sedan ska jag fortsätta vara på stan för mer möten medans mogge åker hemmåt.. 
 
En dag som bara rullar förbi.. 
 
Hoppas ni alla har en strålande höst tisdag.. 
 
 
 

Funky kidz

Söndag idag natten har vart bättre:) Tyra vaknade vid 22 tiden igår och genom förkyld igen :( snoret bara rinner o hon är helt täppt :( tycker så synd om henne tredje gången nu på 4 veckor :(
Hon somnade till slut i min famn i soffan o hon släppte mig inte så fort hon kände att ja flyttade mig när vi la oss i sängen så började hon gråta..men inatt har vi iaf fått sova mycket mer än natten innan :)

Dagen idag inne dag med pankaks lunch kl 14 packade in oss i bilen och begav oss till ekholmen o FunkyKidz , Tuwis var lyrisk o spänd! Denna gång fick vi föräldrar vara kvar i salen men nästa gång ska vi vara utanför eller i närheten.. Hon var jätte duktig och tyckte det var jätte skoj :) stora tjejen ❤
Efter det begav vi oss mot pickhult och ett mysigt besök hos Siv o Roland :)

Nu sover Lill sessan, den stora prinsessan kollar film och ja kollar Kalle moureus :)
Mys kväll :)

Hoppas ni haft en skön söndag


Vår älskling

Tuwis somnade tryggt mellan mamma och pappa nu i soffan❤
Hur mysigt som helst, underbart att höra henne sova så skönt och lugnt ❤


Våran stora älskling du gör oss så stolta varje dag, vi älskar dig till stjärnorna och tillbaka

Mammas & pappas fina prinsessa


Elodie Details

Som ni vet älskar jag Elodie produkter o speciellt Apple of my eye, nu saknas bara åkpåsen, skötväskan, regnskyddet i denna underbara serie :) 


Lördag

Natten till idag har vart så himla jobbig, Tyris har vart vaken mellan 00-07 somnade till i ca 40 min vid ca 04 tiden ,ja va nära att ta bilen och checka in på hotell för det va den tredje tuffa natten o jag är som ett lik:( men Mogge va snäll o gick upp med henne vid 07.30 så ja fick sova till 10.. Tack älskling <3

Inatt sov även Tuwis borta hon sov i Ekängen, en bra dag att sova borta så inte hon störs av att lillasyster knölar..

Men iaf idag blev det mys frulle sedan så sövde jag Tyra och sedan städa inne och sedan gick jag o Mogge ut o tog hand om tomten.. Älskar trädgårds arbete:) Mogge trimma, klippte gräset, ja planterade, rensade plattor, rensa ogräs och snygga till entrén (gången) imorgon hoppas jag att ja hinner baksidan innan Tuwis ska på sin första dans lektion på FunkyKidz :) hon längtar o är så förväntansfull, lilla gumman!

Idag /em så var även min favvis faster här o kusin me tjej på fika, mycket trevligt ❤ o tack underbara kusin för hjälpen me datorn ❤❤

Nu ikväll bestämde Tuwis mat och tacos blev det inte mig emot, och nu mys i soffan me tända ljus, snask o körslaget :) en riktigt bra lördag hoppas att även natten blir bra :)nehe ska gå upp me Tyris till hennes säng:)


Hoppas ni alla haft en bra lördag??


Snart är vi där...

Ja snart är det dagen för ett år sedan man lääängtade till, den efterlängtade och älskade lillasyster skulle titta ut..

Jag var beräknad den 9/10 och fick även tid för igångsättning BF dagen.. och den perfekta sessan hade brått ut så 13,47 tittade hon ut. Helt perfekt..Så älskad från första stund..

 

Detta år har verkligen vart både lycka och helvete, den första månaden med sessan hos oss var helt underbar, en sådan lycklig och underbar tid.. Sedan började hon bli dålig, ja kommer ihåg alla datum i huvudet, hur hon var, mina telefonsamtal till 1177, alla besök på BVC all oro, rädsla alla tårar.. Även att vi inte viste vad det var, vi trodde det var RS virus eller bara en rigäl förkylning.. 

Men december, var inte direkt någon julig månad, man hade skytte trafik till barnakuten på US, utan hjälp..

Usch, gör så in i helvete ont och tänka på att dessa månader då vi kämpade för att bli hörda och få hjälp snart är här, även att vi har en "frisk" dotter idag.. Vi vet vad det va, det tunga är att det verkligen va nått livshotande..

 

Årsdagen den 1/1 ser ja inte fram emot, usch.. vill inte, vill inte möta den dagen.. usch.. kommer bli jobbigt, smärt sammt..

Stanna tiden, vill inte överskrida 9/10, kan vi inte stanna där, så ja slipper gå igenom alla datum, dagar, tider minnen.. det känns aldelles för tidigt, jag har inte ens börjat bearbeta det dom hände den 1/1 , det känns så nyligen fortfarande,, det har hänt så mycket på vägen som gjort att jag inte orkat, vågat , velat gå igenom allt..

det är såå mycket, så mycket smärta, oro, rädsla som fortfarande sitter kvar, som jag måste htanskas med varje dag..Hur jag klarar det vet jag inte riktigt,

 

snälla hjälp mig igenom detta!! Hur faan ska ja klara det, orka..
 

Zumba

igår va det dax för ett zumba pass, och vilket grymt zumba pass.. svetten bara sprutade och det kändes i hela kroppen.. grymt..

torsdag, bara en dag kvar denna vecka.. gött.. snart helg!!!

Idag är tuwis på dagis, och jag och lillan är hemma fram tills vi ska hämta tuwis för då drar vi på lite äventyr, eller vi ska till finspång.. Inte illa va.. :) vi ska till jennifers butik och spana läget.. har sagt det länge nu att vi ska åka men det blir ju aldrig av så idag beslöt vi att vi åkter,... annie och hennes kids joinar...:D trevlig tripp..

tyra sover ännu jag ska väl göra iordning mig innan det är dax för lunch för sessan innan vi gasar..:D

Hoppas niu alla har en fin höst dag.. brrrr

Sååå lycklig

Igår vad det åter igen dax för BVC och nya kontroller..
 
Sist hade ju inte hennes huvud växt så mycket .. :( Något som gjorde oss jätte ledsena, och oroliga..
Men denna gång, fick mamma tårar när jag hörde siffrorna.. :D
 
Vikti: 9400g
+ 200 g
 
Längs: 74 cm
+ 1 cm
 
Huvud: 42,6
+3 mm
 
Och dessa pluss på alltså exakt 2 veckor, fantastiskt va?? Vilken lycka, och ett litet lugn när jag verkligens er att det växer och kurvan pekar nu lite uppåt hoppas hoppas att det verkligen fortsätter så här nu och att det inte stannar.. åter om 4 veckor,, Då är hon även 1 år, skrutta!
 
Efter det besöket så fick snuttan välling och somnade gott i vagnen, det var ju mitt i hennes"normala" sov tider, jag gick och strossade på stan, handla lite saker inför 1 års kalaset, och gick och fönster shoppa lite och unnande mig faktiskt en lunch på subway, och tyris sov som en stock hela tiden även att jag fick ut och in i butiker hela tiden upp för trappor och liknande.. Duktig tjej, gillar och vara på stan med mamma..
 
Och vid 13,00 började vi åka hemmåt för stopp på ikano o apoteket för att hämta tyras medicin.. sedan hämta syrran på förskolan och sedan hem för mellis och bus innan jag skulle bege mig mot gymmet och ett Body Combat pass.. Ett pass som var skapligt tufft, svider och ömmar lite i muskelrna idag men idag kör vi ett zumba pass.. hej o hå..
 
Hoppas ni alla får en bra lill lördag..
 
 
 

Våran stora tjej

Tuwis har ju haft en lös tand länge nu och hon har vart lite spänd inför att hon ska tappa den:)
Men igår på förskolan under femårs gruppen så drog hon ut den själv:) Hennes allra första..

Och när man kommer till förskolan o får den glada nyheten blir man sååå stolt❤ våran stora tjej!

Och inatt så fick hon besök utav tandfen, redan kl 7.00 imorse sprang hon till glaset och blev så glad över att det låg en guldpeng där:)

Och hon vill inte lägga i från sig pengen nu:)

Älskade Tuwis, ❤❤
Mammas fina prinsessa


Måndag hela dagen lång

Idag har det verkligen känts dom måndag, jag brukar inte tycka att måndagar e så jobbiga när dagen väl kommit men denna måndag, hjälp va lång den hart varit!

Tuwis har ju vart hemma då det e förskola imorgon :) Tuwis kom imorse ut till mig i Tyra vid 8.30, sovmorgon för henne, efter det blev det frulle o efter det började alla måsten. Tvätt ska vikas o hängas in, tvätt ska in i maskin o tvätt ska hängas på tork, dammsugning, bädda alla sängar.. Ja listan kan göras lång! Där imellan har jag för första gången haft en gnällig bebis från i till hela dagen. Inget har passat, Inget lr skoj förutom när jag bär på henne, leker me henne lr om Tuwis vill leka me henne, "vanliga" dagar brukar det aldrig vara problem att sätta henne i gå stolen o sedan gå o göra dessa måsten lr sätta henne på filten med alla hennes leksaker men icke idag :( men men någon gång måste man ju få va pipplig me kan ju inte alltid vara glad o positiv även att hon e det till 98% av hennes vakna tid❤

Med tyris sov iaf i 2 h när regnet öste ner och vet ju att hon då älskar att sova ute på altan! När det smattrar på taket! Hon sover aldrig så bra annars :)
Så då passa Tuwis på att pyssla me glittter lim o massa saker o hon hann även kika på film, jag blev lycklig när ja kolla min mail o fick en gratis fotobok en stor med hårt omslag så satte mig i
O gjorde en till tyris! Tuwis har två st /år sedan hon föddes så kände att tyris skulle ha en "rolig" bok om livet sedan sjukhusvistelsen, dopet o sommaren:) och den blev så fin o bra! Ser fram emot att få den!:)

Idag hade jag även längtar efter träning men Mogge skulle till naprapat samtidigt så jag fick hoppa idag men imorgon så, dax att köra combat, :)

Ps Igår var vi o inhandla dans/gympa skor till Tuwis då hon börjar på FunkyKidz på söndag, spänd o förväntans full tjej här hemma kan ja lova :)

Nu ska ja sova för imorgon ringer klockan 07 förskola o sedan vidare till BVC , håll tummarna för massa pluss❤


Kidsen

Gick tillbaka i bloggen igår fm o kikade lite Tuwis, hur hon var eller vad man säger i ca Tyras ålder:)
Vissa bilder är som såååå lika o vissa inte..

Men här kommer en bild på våra sessor i ca samma ålder ❤


Godmorgon måndag

Ja då va det måndag igen, natten har vart halv jobbig:( tyris har vaknat varannan timme ungefär o knölat, tappar nappen .. O vaknade nu på morgonen kl 06.50 lyckades hålla henne lugn fram till kl:7.30 då klev vi upp men älskade Tuwis ligger fortfarande och sussar gott i mammas o pappas säng❤
Tyris o mamma sitter nu i soffan o leker framför Morgon med NRJ... Morgon mys❤

Idag får vi se vad vi hittar på, förslag???


Söndag :(

Usch redan söndag. Vart har denna helg tagit vägen???

I går lördag hade vi bara slappar dag, hemma fram till em då vi tog bilen och åkte ut till LJUNGSBRO för att se om Siv o Roland var hemma men det va dom inte :( blev ett vart uppåt ljung o i skogarna :) sedan hem för tacos o lördags mys = körslsget, Tuwis fick en ny Barbie film så hon va klistrad vid den! Och tyris somnade som vanligt vid 19.30 ca .

Idag har det oxå vart lugnt fm spenderades av städning vid 13 åkte vi mot Torsby för lunch på donken sedan stadium för att inhandla skor till Tuwis som ska börja på FunkyKidz på söndag :) sedan ut mot Ekängen för att lämna kidsen ett tag för att ja o Mogge skulle tvätta bilen! 2 h i tvätthallen blev det, trevligt att umgås så att tvätta gemensamt ❤ så nu glänser pärlan igen :)

Måndag imorgon, Mogge jobbar sedan ska han till naprapat se vad vi hitta på ;)

God natt på er 🌙


Underbara Tuwis

Köpte och satte upp en nya gardin i torsdags i vårt sovrum!

Äntligen har ja hittat en sådan som ja länge velat ha o kunde inte hålla mig!

Och den gör verkligen sovrummet hur mysigt o romantiskt sol helst!
Både Tuwis o Mogge såg den direkt o Mogge gillade den, nått ja inte trodde :)

Och Tuwis va söt i går (fredags) morse innan dagis så ropade hon på mig och säger:

- Mamma?
- Ja, Tuwis !?
- jag gillar verkligen den där gardinen !

Å man blir ju helt kär, söta underbara unge ❤ min Tuwis kan hon!
Kanske följer mammas intresse om inredning :) *hoppas*
Min stora tjej ❤

Älskar dig hjärtat mitt


På väg hem

Nu sitter ja på bussen hem, måste säga att ja kan inte komma ihåg när jag åkte buss sist, tog lång tid innan vi kom på hur man löser en biljett, men det löste vi me till slut :)

Kvällen började me en kebab ( lite fel ordning) men men sedan mot cat. En av annies kompisar, lite snack, skratt o dricka! Vid 22,30 pallade vi ut, dock av 8 brudar va vi tre som kom ut på krogen! ( svikers ;) )
Men väl på Harrys, blev det baren, massa skratt, bra musik o sedan kliver Peter sipen in i vita bröllop, zebra byxor, stor musik not i örat, glittriga boots... Ja ja men när han tog över dj båset kändes det som mellanstadiet igen! Väntade bara på tryckaren! Roliga o bra låtar! Dock dåligt med folk tyvärr! Men vi har haft skit skoj!

Tack snälla fina tjejer på en toppen fredags 13:e nu hem o lägga sig o krypa upp i Mogges famn för kidsen vaknar som vanligt vid 7 :/

Godnatt på er


Kvällen är här snart...

Som jag väntar att klockan ska gå, nu är det bara kläder som ska på och o smycken.. Naglarna är lackade och snygga..:)

Blir upphämtad av Annie och hennes far vid 17,45 drar sedan inåt stan och sedan mot förfest.. När ska ja möta upp tjejerna som väntar kl 19,00.
Vi blir nog ca 8-10 st tjejer, så himla roligt.. och alla känner inte varann så det kommer bli super skoj!
Efter några goda drinkar och snacka på förfest kör vi Harrys kan ja tänka mig.. Ett glatt tjejhäng på harrys kan det bli bättre..:D

Kommer bli en sådan rolig och underbar tjej kväll, ser verkligen fram emot det.. nu får gärna klockan bli 17,15 så ja kan länga på mig fest kläderna och göra det allra sista.. :D

Hoppas ni alla får en bra fredag, lika bra som jag.. :D

Klackarna i tacket...

Stylad

Nu är jag hemma efter några timmar av ompysslande :)

Först upp till Hagdahls o Co. 12.30 för håret och det gjorde en underbar frisör vid namn Caroline:) blev servad vatten, frukt, chocklad, kaffr o kaka, lyx ;) frisören va så himla duktig o trevlig :) och super snyggt blev det!
Efter det gick ja ner till Face där ja blev sminkad av Anna, galet snyggt o nöjd är ja kan ja lova :)

Tack snälla Hagdahls o Co. O Face för detta :)


Krigaren

Idag med posten kom äntligen fotoboken

En fotobok jag suttit och gjort helt perfekt i fyra månader!
Mycket smärta, många tårar har följt me under vägen tills boken blev klar!
Men ville verkligen göra den nu, va viktigt för mig men tror även att den kommer bli viktig för Tyra oxå i framtiden men även för Mogge o Tuwis att gå tillbaka,o bearbeta allt som hänt!

O även kanske för familj o släkt som inte sett allt va med Lund !
Det har hänt så mycket allt kan man inte berätta heller :(
Men denna bok är verkligen den hemska sanningen som går mot det glada o positiva nuet! Att vår krigare klara det, det läkarna sa va nästan omöjligt❤


Vilken morgon

 
 

Ja vilken morgon är bara förnamnet,

Inatt, eller från 3.30 hade vi båda barnen i sängen, trångt och varmt men mysigt!
Tuwis skriker panik kl 5.30 att Tyra dragit ut hennes örhänge.
Så det va vara att vakna o börja leta, hämta ett par andra örhängen och sätta i sedan gick det ju inte att få Tyra att somna om:( så tuwis gick upp om kolla bompa, Mogge klev upp o käka frulle o jag o Tyra försökte ligga kvar i sängen o ja hoppades att hon skulle somna men icke:( så vi klev upp vid 06.10 o höll Mogge sällskap!
När Mogge åkte vid 06.45 gjorde ja välling till tyris o hon somnade i min famn och ja skulle bara vila ögonen ( åter igen i sittande position) men somnade o vaknade 8.10:) panik igen ..
Tuwis ska till dagis, men vi klarade det me! Hon va på dagis 8.50 och idag fredag är set samling i lekhallen me dom andra avd och dom hade disco, disco ljus, musik o biljetter :) så himla skoj ;) barnen verkligen älskade det :)

Nu är Tyris på lekfilten, ja tar en kaffe på golvet bredvid framför våra bästa år!

Idag längtar jag även till posten kommer:) hoppas att Tyras fotobok kommer den som tog fyra månader att göra:/

 

 


Stylad

Idag kommer jag utnyttja min vinst hos Hagdahls o Co. :)
En fest hår styling och en fest sminkning :)
2 h av ompysslande ska bli helt underbart:) längtar:)
Håller er uppdaterade under tiden:)
Ikväll party me härliga brudar 🍸


Onsdagen gick

Tuwis har vart på dagis idag:) dom hade lekt cirkus, pratar om rymden bl.a.
Efter dagis så blev det lekparken, Tuwis tog fart på mig massor och Tyra satt o as garva i gungan bredvid :) vi lekte i sandlådan , Tuwis o tyris grävde tillsammans en jätte mysig stund med mina fina tjejer:)

Nu ikväll har jag vart hos Emelie ( min fina svägerska) hon har fixar mins ögonbryn och bara snackat jätte trevligt:) kul att äntligen se deras lya!

Nu har jag kommit ur duschen o ska se brittskod innan sängen!
För imorgon är en dag jag sett fram emot :) återkommer med det :)

Ha en toppen kväll


Onsdagen kom

Natten har vart ok, Tyra vaknade vid 03,39 ca och då tog vi ner henne till oss där hon låg o jollra någon timme innan hon somnade och slog upp sina blåa åter igen 06,55... Trodde inte mina ögon:( usch! Trött mamma..
Men bara att palla sig upp!!

Så idag blev det tidig frulle ( mot vad det brukar vara) redan kl 8.00, efter frullen kom Fia en sväng.. Trevlig me spontan besök, gillar't ;)

Idag ingen feber för mig men ont i halsen men stoppar inte mig med att städa så har nu stor städat nedervåningen tar övervåningen imorgon, inte alltid lätt me två barn i huset att ta alltihop på en gång...
I en så kommer svärmor på besök, trevligt ❤

Nu ska ja suga lite snor o natta en trött bebis!!

Ps, Tuwis tand är ännu lösare, stolt tjej ❤


Tisdag

Idag är det tisdag eller va kanske ja ska säga klockan är ju 23.30 just nu!

Tuwis skulle tid dagis i morse och hon var så spänd för idag började fem års gruppen :) såå stor hon blivit min lilla tjej❤ hon är så stolt att hon äntligen går där! Ett mycket stort o viktigt ögonblick för henne och för oss som föräldrar och inte räcker det me de utan sessan har även lös tand. Den har vart lös nu i ca 2 veckor(hon har inte helst vicka på den) och nu är den jätte lös så den kommer nog trilla av när som:) våran stora tjej! Tiden går för fort...
När jag hämtar henne från dagis hade hon så mycket att berätta om fem års gruppen, stoltare tjej o mamma får man leta länge efter :)
På hem vägen stannade vi o lekte, Tuwis kastade höst löv, vi gunga tjejerna gungade gungbräda tillsammans och dom skrattade högt ihop:) helt underbart att uppleva❤ sedan in o käka mellis på altan vet ju inte hur länge man kan göra det till , så bäst att passa på:)

Tyris är åter igen sjuk, genom förkyld har vart två riktigt tuffa nätter här nu, ena natten fick jag sitta upp i sängen o sova me henne i famnen o natten till idag har hon fått små panik, ledsen snoret rinner hon hostar om vart annat, stackars liten:( men nu är snoret jätte tjockt så förhoppningsvis så håller det på att vända, håll tummarna! Hon blir ju lite mer tagen av allt pga hjärtat.. Snuttan❤
Tuwis har haft snorig näsa o hostig me i helgen men stor skillnad idag, skönt!
Medans jag idag åkte på febertop, snor o hängig men känner mig piggare nu i kväll o hoppas det vänder för är laddad inför fredag ( återkommer me info ;) )

Ska väl försöka sova lite, hoppas på att Tyra sover bra idag, än så länge är det lugnt..

Godnatt


11 månader

Idag blir våran krigar Prinsessa 11 månader

Stort grattis våran fina prinsessa ❤

Mamma ,Pappa & storasyster älskar dig till stjärnorna och tillbaka


Vilken jäkla dag

Igår va Mogge ledig, fredag och allt.. Vi va på strålande humör.. Och vi skulle uträtta ärenden och massa annat..
Hela familjen går ut till våran nya bil, och Mogge som då ska köra. öppnar förardörren och skriker biljävel..
Då va det igång igen, ett dygn kunde vi ha bilen hemma innan felet uppstod igen..
Så jag ringde bärgare precis som Engströms sa att vi skulle göra om detta uppkom igen.. mogge ringde bilfirman vi köpte bilen av och berätta att nu står vi här ännu en gång.. Och dom dividera fram och tillbaka,, och han satte sig på tvären och det blev lite ledsena miner men det får han lösa.. vi tänker inte stå för några kostader.. vi har haft bilen i en månad..
Fel ploppade upp redan första vecka då vi hade den, konstigt eller? Och enligt förra ägaren har det aldrig vart några fel på den.. Hmmm känns jäkligt skumt..
Men iaf bilen står i garaget, "växel" spaken ( vi har automat) går inte att röra, rattlåset är låst går inte att få upp det, både jag, Mogge och bärgar gubben försökte men ingen lyckades.. Heöt plötsligt så hoppar den elektriska handbromsen i oxå,, hur fasan ska vi få ur bilen..??
Till slut med lite nermontering av askoppen i bilen fick bärgar gubben ner bilen till "N" nautralen på växelspaken..
Men handbromsen låste fortfarande så han fick släpa ur bilen..:( Asfalten är sådana märken i efter det..
Jag ringde och förvarnade Engströms, och efter 50 min arbeta att få ut bilen så åkte vi iväg, jag följde efter och mogge var hemma med kidsen.
Väl när nere, fick vi lån bil och så men det tog ju sådan jäkla tid, hela jäkla dagen bara försvann.. :( tack pappa för hjälpen!! <3
 
 
Så nu har vi en lån bil och hoppas att våran bil blir lagad till början av veckan då vi måste lämna tillbkaa denna bil, men sedan är det ju detta med betalning oxå.. det är så jäkla mycket...:( usch!
blir å jäkla ledsen och besviken.. usch, det är nått hela jävla tiden.. när faaan ska mna få lugn och ro..?? Och bara få njuta av livet!?
 
Men på em iaf så kom svärmor hit lite presenter till kidsen och fika, satt på altan i solen, helt underbart väder..
Hon stannade även på tacos, mysigt..
Efter det så självklart så var det fotboll, gött att Sverigen vann, 1-2, nu laddar vi om inför tisdag och kasakstan...:) Heja Sverige!!
 
Lördag idag ja, tuwis och ja ska straxt ner till ikano och uträtta dom ärenden vi hade igår, sedan hem och förbereda grillen, mamma kommer och ska va barnvakt några timmar ikväll då jag och mogge ska på bio. Andra gången vi är barnfria några timmar och gör något för oss sedan tyra föddes..
Så snabba Cash ska vi se, ser verkligen fram emot det, och tuwis tjatar hela tiden när Mormor kommer och hon har köpt godis o bestämt dricka dom dom ska mysa på ikväll..
 
Hoppas ni alla får en bra helg..
 
 
 
 

Sjukgymnast och arbetsterapeut

Idag på morgon så var Tyras sjukgymnast och arbetsterapeut här och klämde o lekte med Tyra
Idag var hon väldigt mjuk i både armar o ben, positivt ❤
Hon visa att hon orkar så i krypställning att hon kan stå o andra saker!
Duktig tjej!

Natt nr3 i eget rum fick kanon: sov från 20.00-05.15 då matade vi henne sedan somnade hon om till 06.30 och då kom hon till oss och sov igen till 8.30:) duktig tjej❤❤

Idag eller straxt beger vi oss mot ikano lite handling av byxor och sedan ska ja kolla på en klädstång på Ikea :)
Ikväll fredags mys med tacos såklart och fotboll!!!!
Heja Sverige!!!

Bege dax att göra iordning sig

: bild från igår får Tyra och Alfons ( lånade den Annie) 😜


Sommar igen... ??

Vilket väder vi har haft idag, helt underbart!
 
Efter att jag hämtade tuwis på dagis, så gick vi till lekparken, mysigt.. Där mötte vi upp Everlyn med kids samt Annie med kids... mysigt..
Kidsen latja hela tiden, och dom små satt mest i sanden, eller Alfons är de fart på... :D
 
Sedan så körde Annie ner mig till Engströms för att hämta pärlan, fick ett tråkigt samtal att dom hittade inget fel.. och frågan är hur dom inte kan göra det.. Felmeddelandet vi får måste ju sparas tycker man ju, lr?
Och detta jäkla rattlås, faaaan,,, det ja ska göra nästa gång det sker är att ringa bärgare och bli bärgad till Engströms så dom får se det.. Lätt om det är en situation med två ungar.. inte.. :( Men får göra det bästa av situationen, bara hopppas att det INTE är ett US besök eller liknande då det sker..
 
Efter det stor handling på Maxi, jag var inte ensam men inte heller helt tjockt med folk som det brukar vara på torsdagar.. Skönt..
 
Imorgon fredag och sjukgymnasten kommer hem till oss, gympa lite med Tyra..:D Och på kvällen är det fredagsmys som resten av sverige...
 
Nu ska vi se på film, alla våra tv. kanaler har ballat ur, så film är det dom gäller ikväll, hoppas på att dom är tillbaka imorgon,,
 
kramar till er
 
Mina fina tjejer, Mamma älskar er så otroligt mycket.. <3
 

Ligger dagen före

Sjukt, jag ligger hela tiden en dag före, inte bra alls... :( Och det är bra torsdag,, det var vääääldigt långt till fredag denna vecka...:(
 
Igår fick vi lämna in våran nya älskade pärla till verkstad, vi får något fel meddelande ang rattlåste hela tiden, och när rattlåstet väl går i så är det nästan imöjligt att öppna det..
Mogge trodde inte på mig, jag har ringt till honom och vart helt förstörd för bilen vill inte starta och jag får inte bort rattlåset och han har bara sagt att, sofia, du får ta i lite.. Inte så lätt att ta i mer när ja tar i allt ja kan.. Men iaf i måndags så fick han själv känna på hur det va.. och han förstod inte  hur jag har klarat att öppna det.. Han höll på i ca 20 min innan han fick upp det och vi kunde åka iväg.. Konstigt, eller hur?? Kändes fel och konstigt att lämna sin nya bil på verkstad redan på dagen vi hade haft den 1 månad.. Hoppas dom ringer snart och säger att det INTE är något stort, iof ska inte vi stå för konstaden men ändå.,. känns så där måste ja säga!! :(
 
Igår innan det, så var vi ute i lekparken, Tuwa stack direkt med kompisar, mamma och lillasyster var inte så roliga.. :( Nu börjar det.,, kompisar är allt, roligt för henne.. Uppmanar henne hela tiden att va ute och lek eller ta in kompsiar.. Kompisar är viktigt.. Mina kompisar är mitt allt..
Men iaf, jag och tyris var ute i lekparken och tyra fick testa på att åka rutchkana hon älksade det, hon satt i sandlådan med hink o spade, mer i munnen än i sanden men hon kände på sanden och tyckte det va skoj..:D Hon börjar bli stor hon me.. Lilla snuttan!
 

Natt nr 2 i eget rum för tyra gick inte lika bra som natt 1, hon somna hur gott som helst framt ill 23.30 då vaknade hon och ja gick upp gav henne mat och natta henne igen, men hon va lite orolig och ja försökte i ca 15-20 min men hon ville inte så då fick hon komma till mamam & pappa.. och hon somande på två röda..
även stora sessan traskade ner till oss inatt, så det va varmt och härligt...
 
tuwis är idag på dagis, skogen.. tuwis hoppa av lycka när vi kom fram, tyra och ja städar och latjar här hemma..
i em så kommer Annie och grabbarna och vi ska väl ta oss till någon lekpark, om inte verkstan ringer och säger att vi ska hämta bilen...
 
Nehe lillsessan är vaken nu bäst att ge henne lite lunch..:D
 
Ha en toppen dag..
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Ja nu va det länge sedan jag skrev, ja kommer i dessa svakor imellan åt, jobbigt att vilja skriva men inte kan..
Har suttit flera gånger här vi datorn med en tom sida och inte kunnat skriva ett ord..
 
Men iaf kommer dra lite kort om vad som har hänt sedan sist..
 
I lördags kom dom våra älskade från Jönsköping, Elin, Jonas och lilla Lykke <3
Tuwis ville inte vara hemma då inga stora barn skulle me utan hon fick va i Ekängen, dom hade mysigt med bio besök mm..
Men iaf, Elin och Jonas kom vid 13.00 tiden, mycket kramar, tjatter och skratt. Vi bjöd på lunch, blev färsk pasta och hemmagjord pasta sås.
Efter det så gjorde vi oss iordning för att ta en sväng till Berg och bergs slussar som varken Elin eller Jonas hade upplevt.
Vi tog en glass och kaffe och sedan en proenix och kidsen somnade gott i vagnarna lagom tills vi skulle hoppa in i bilen igen.. För att gasa hemmåt och bara ha det mysigt och umgås..
På kvällen gjorde vi varmsmörgåstårta med kantareller och en mumsig sallad till och efter det blev det rabarberpaj med vaniljsås och en nötkaka till.
Jonas och jag tog en capuccino och en Amarula till och sedan dela vi på en vinare..:D mumsigt..
Vi tjattra och tjattra och skratta ända fram till halv ett då vi tyckte att det kanske va dax att runda av för att små kidsen sover ju aksnke inte till 10 eller liknande..och rätt hade vi om det..
Elin, Jonas och Lykke sov i tyras rum och Elin vaknade tidigt och likaså tyra, men underbara manen min tog henne så jag fick sova till 9.. :) Lycka!
Det blev en låååååång och go frulle innan dom begav sig hemmåt runt lunch då jonas skulle jobba på em..
Men snart ses vi igen, fina vänner.. tack igen för ett jätte mysigt dygn.. <3
 
Söndagen gick fort, vi hämtade tuwa på em och sedan va det måndag.. :(
Tisdag igår och det var BVC besök, tre veckor sedan sist..
 
resultaten såg ut så här:
 
Vikt: 9200g
+ 200g
Längs: 73 cm
+ 1 cm
Huvud: 42,3
+ 1 mm
 
Åter igen om två veckor för ny kontroll, det var även läkar undersökning och läkaren tyckte hon var så fin.. allt såg jätte bra ut... tummen upp för det!
Hon följer sina kurvor lika som innan och utvecklas precis som hon ska säger dom!
 
Efter det så mötte jag upp Annie, Alfons, Helle och Lilla Ella på stan vi tog en lunch på Babetts, aldrig vart där men det va jätte mysigt och gott.. blir fler gånger.. igår blev det en snabbis då båda jag och annie hade stora kids att hämta på förskolan.. 
När vi kom hem så ville tuwis leka på sitt rum och självklart hakade jag och tyra på.. vi latjade med spel och pippi cirkus och mitt i allt ca kl 15 kommer pappa hem, Lycka!
Och vi beslutade även då på em att tyra skulle få flytta till sitt rum för jag fick köpa en baby watch av en gammal arbetskompis för en billig peng så vi möblerade om och styrde igår..
Hon somnade här nere i Mogges famn som vanligt vid 19,30 och Mogge bar upp henne och sedan sov hon fram till 01,30 och ville ha mat och somnade sedan gott om igen och vaknade 05,20 ca för att hon taooade nappen så ja bäddade om henne och sedan vaknade hon 07,00, hörde på baby watchen att hon låg och skratta och gjorde situps..:) Underbara unge..<3
 
Idag ska vi väl fortsätta projekt tyras rum, och sedan bara landa i soffan tidigt ikväll..:)
 
Hoppas allt är bra med er fina läsare...:D
 
 
 

RSS 2.0