Funky kidz

Söndag idag natten har vart bättre:) Tyra vaknade vid 22 tiden igår och genom förkyld igen :( snoret bara rinner o hon är helt täppt :( tycker så synd om henne tredje gången nu på 4 veckor :(
Hon somnade till slut i min famn i soffan o hon släppte mig inte så fort hon kände att ja flyttade mig när vi la oss i sängen så började hon gråta..men inatt har vi iaf fått sova mycket mer än natten innan :)

Dagen idag inne dag med pankaks lunch kl 14 packade in oss i bilen och begav oss till ekholmen o FunkyKidz , Tuwis var lyrisk o spänd! Denna gång fick vi föräldrar vara kvar i salen men nästa gång ska vi vara utanför eller i närheten.. Hon var jätte duktig och tyckte det var jätte skoj :) stora tjejen ❤
Efter det begav vi oss mot pickhult och ett mysigt besök hos Siv o Roland :)

Nu sover Lill sessan, den stora prinsessan kollar film och ja kollar Kalle moureus :)
Mys kväll :)

Hoppas ni haft en skön söndag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0