Sommar igen... ??

Vilket väder vi har haft idag, helt underbart!
 
Efter att jag hämtade tuwis på dagis, så gick vi till lekparken, mysigt.. Där mötte vi upp Everlyn med kids samt Annie med kids... mysigt..
Kidsen latja hela tiden, och dom små satt mest i sanden, eller Alfons är de fart på... :D
 
Sedan så körde Annie ner mig till Engströms för att hämta pärlan, fick ett tråkigt samtal att dom hittade inget fel.. och frågan är hur dom inte kan göra det.. Felmeddelandet vi får måste ju sparas tycker man ju, lr?
Och detta jäkla rattlås, faaaan,,, det ja ska göra nästa gång det sker är att ringa bärgare och bli bärgad till Engströms så dom får se det.. Lätt om det är en situation med två ungar.. inte.. :( Men får göra det bästa av situationen, bara hopppas att det INTE är ett US besök eller liknande då det sker..
 
Efter det stor handling på Maxi, jag var inte ensam men inte heller helt tjockt med folk som det brukar vara på torsdagar.. Skönt..
 
Imorgon fredag och sjukgymnasten kommer hem till oss, gympa lite med Tyra..:D Och på kvällen är det fredagsmys som resten av sverige...
 
Nu ska vi se på film, alla våra tv. kanaler har ballat ur, så film är det dom gäller ikväll, hoppas på att dom är tillbaka imorgon,,
 
kramar till er
 
Mina fina tjejer, Mamma älskar er så otroligt mycket.. <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0