Söndag, redan.. :(

usch, idag är det redan söndag, herre min gud vad fort helgerna går, kan man inte bara få en dag till.. ?
 
Igår va det iaf lördag och då hade man inte denna ångest, va var hemma hela fm, bara slappa och sedan vid 15,00 så begav vi oss hem till pappa och gun, vi firade pappa.. Av oss fick han en musmatta med en bild på tjejerna, en M&M påse och en blomma..:D 
Vi blev bjudna på smörgåstårta, riktigt gott.. och sedan en smaskig pärontårta.. underbart go.. :D
Vi begav oss hemmåt vid ca 20.00 tiden, tyra medicin och sov tajm.. 
Tack snälla för mat, och gotte..:D
 
Kvällen spenderade vi i soffan framför tv:n och jag somnade som vanligt som Mogge säger.. Gött.. Blev väckt vid 02 tiden då Mogge tycket att ja skulle följa med och lägga mig i sängen.. 
Sedan sov ja gott ända fram tills klockan ringde 07,15 men låg och myste fram till 07,30 då Tyris vaknade och hon hade sovit hela natten i sin säng, duktigt tjej och straxt efter det så kom Tuwis ner och myste med oss och klockan sprang iväg och panik fick vi, skulle ju i väg kl.09. Så blev en hektisk morgon tills vi kom fram till vårt mål.
Hämtade bror min me innan för han skulle me,,, sedan blev det någon timme i trädgårs föreningen innan vi begav oss hem till Madde och sedan ner till stan för att köpa en vinterjacka till Tuwis. Robin körde vi hem vid 12.00 för han skulle ha match. 
Madde fick även vara lite barnvakt i ca 1 h då i samband..
Sedan hem slänga i oss lite lunch innan vi skulle iväg igen, Tuwis skulle dansa, FunkyKidz tjejen, idag fick inte vi föräldrar vara med i dans salen och det hade gått ännu bättre idag, tuwis var helt lyrisk och fortssatte dansa och sjunga låtarna..:D
Och nu har vi innan hemgång vart och handlat på Maxi innan vi kom hem, men nu sover Tyra, tuwis, är badad och slappar framför film och vi ska väl oxå mysa ner oss i soffan snart, Wallander i kväll..:D Mogge är lyrisk.. :) hihi eller ej.. 
 
Nehe, helgen har vart bra, men kort.. Hoppas ni alla haft det mysigt... 
 
Tyris utanför dans salen, men lika glad ändå:)
 
Morbror/gudfar mys..
 
Morbror Robin är allra bäst tycker dessa fina tjejer...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0