Vilken jäkla dag

Igår va Mogge ledig, fredag och allt.. Vi va på strålande humör.. Och vi skulle uträtta ärenden och massa annat..
Hela familjen går ut till våran nya bil, och Mogge som då ska köra. öppnar förardörren och skriker biljävel..
Då va det igång igen, ett dygn kunde vi ha bilen hemma innan felet uppstod igen..
Så jag ringde bärgare precis som Engströms sa att vi skulle göra om detta uppkom igen.. mogge ringde bilfirman vi köpte bilen av och berätta att nu står vi här ännu en gång.. Och dom dividera fram och tillbaka,, och han satte sig på tvären och det blev lite ledsena miner men det får han lösa.. vi tänker inte stå för några kostader.. vi har haft bilen i en månad..
Fel ploppade upp redan första vecka då vi hade den, konstigt eller? Och enligt förra ägaren har det aldrig vart några fel på den.. Hmmm känns jäkligt skumt..
Men iaf bilen står i garaget, "växel" spaken ( vi har automat) går inte att röra, rattlåset är låst går inte att få upp det, både jag, Mogge och bärgar gubben försökte men ingen lyckades.. Heöt plötsligt så hoppar den elektriska handbromsen i oxå,, hur fasan ska vi få ur bilen..??
Till slut med lite nermontering av askoppen i bilen fick bärgar gubben ner bilen till "N" nautralen på växelspaken..
Men handbromsen låste fortfarande så han fick släpa ur bilen..:( Asfalten är sådana märken i efter det..
Jag ringde och förvarnade Engströms, och efter 50 min arbeta att få ut bilen så åkte vi iväg, jag följde efter och mogge var hemma med kidsen.
Väl när nere, fick vi lån bil och så men det tog ju sådan jäkla tid, hela jäkla dagen bara försvann.. :( tack pappa för hjälpen!! <3
 
 
Så nu har vi en lån bil och hoppas att våran bil blir lagad till början av veckan då vi måste lämna tillbkaa denna bil, men sedan är det ju detta med betalning oxå.. det är så jäkla mycket...:( usch!
blir å jäkla ledsen och besviken.. usch, det är nått hela jävla tiden.. när faaan ska mna få lugn och ro..?? Och bara få njuta av livet!?
 
Men på em iaf så kom svärmor hit lite presenter till kidsen och fika, satt på altan i solen, helt underbart väder..
Hon stannade även på tacos, mysigt..
Efter det så självklart så var det fotboll, gött att Sverigen vann, 1-2, nu laddar vi om inför tisdag och kasakstan...:) Heja Sverige!!
 
Lördag idag ja, tuwis och ja ska straxt ner till ikano och uträtta dom ärenden vi hade igår, sedan hem och förbereda grillen, mamma kommer och ska va barnvakt några timmar ikväll då jag och mogge ska på bio. Andra gången vi är barnfria några timmar och gör något för oss sedan tyra föddes..
Så snabba Cash ska vi se, ser verkligen fram emot det, och tuwis tjatar hela tiden när Mormor kommer och hon har köpt godis o bestämt dricka dom dom ska mysa på ikväll..
 
Hoppas ni alla får en bra helg..
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0