Valborg




Mysig måndag ❤

Äntligen, rutiner, älskar verkligen rutiner! Man mår mycket bättre!
Mogge återgick till jobbet idag, och kidsen sov till 8.00, gött:) 

Tyra låg och jollra och lekte med sin speldosa som hänger på sängen så ja han göra iordning mig och sedan gå upp och hämta henne! Hon när man kommer in till henne skiner hon upp som en sol och hela sängen gungar för hon sprattlar med benen då hon blir så lycklig när man kommer :) 

Vi käkade frulle, havregrynsgröt har Tyra börjat älska, mycket bra då jag och Mogge äter det varje morgon :) Tuwis är dock inte lite stort fan av det så hon äter youhurt eller flingor eller båda :) 
Efter frulle packa väskor och göra iordning kidsen för att dra till valla!

Nästan inget folk i valla Tuwis hade linbanan för sig själva nästan hela tiden :) vi kikade på djuren och Tyris tyckte hästarna och kaninerna va spännande :) hon satt o hagen där kaninerna springer och man får klappa dom och hon tyckte det va jätte skoj :) 
Efter 3,5h där begav vi oss hemåt för mellis och tomt häng:) kidsen i skuggan och jag i en sol stol! Tuwis får sådana värme utslag på halsen och bröstet så inte överdrivet med sol på den damen:( 

Nu i kväll har jag vart på ikano med mamma, kvalitets tid❤ fika och lite shopping :) mycket trevligt och allt för sällan!
Nu duschat Mogge efter en löptur i spåret och ja ska snart hoppa i säng efter en mycket mysigt och härligt dag :) 

Hoppas ni haft en mysig dag med i sommar värmen:) 

Bild ström av vår dag :







Sommar värme

Jag mår bättre äntligen :/ fredagen började det kännas bättre och jag var uppe lördagen kändes ok fick ta smärtstillande men gjorde saker jag ville :) 
Var t.ex med på Tuwis ridskola det var första gången !
Hon fick rida på en häst som heter Ludvig jätte fin och snäll häst! 
Det jag INTE var beredd på var att jag skulle vara delaktig i lektionen! 
Efter upprop och tuwa blev tilldelas en häst och vi gick bort till dem sa bara "fröken" att ta hästen och så går vi till ridhuset, tror ni jag var skakis ( jag hat inte mycket för hästar kan ja lova, inte ridit på ridskola lr liknande suttit på höstryggen några gånger men kan inget om  något dom rör hästar) men i ridhuset fick tuwa hoppa upp och vi fick gå runt gå slalom och till o me galoppera, och jag springandes bredvid och hålla i tuwa och i hästen . Tänk er synen 😂 haha men men det gick bra och tuwa va eld och lågor och gilla det   skarp, nya tag på lördag igen :) 

Efter det åkte vi o köpte en byrå till Tuwis som hon behövde :) så vi stor städade hela hennes rum och tvättade allt i hela rummet och nu är det så fint och snyggt o prydligt står allt på son plats:) 
Kvällen blev pizza och en film med mannen i mitt liv,)
Idag söndag tomt häng lite gödning av  häck, plantering av blommor och en grill avslutade vi en perfekt helg på!
Nu sängen och imorgon är det måndag igen och rutiner jippi 

Pöss på er 

Tuwis rum 😃 en mycket nöjd tjej 

Bättre :)

Gårdagen sov jag mesta tiden och likaså hela natten tyvärr så höll magsmärtorna i sig så fick ta en tradolan inför läggdags, hellre det och jag får sova än att vakna och har sjukt ont igen :/ 
Vaknade kl 8.00 av att det plinga på dörren , tuwas kompis kom :( hmm lite väl tidigt och plinga på då va? 
Alla i vårt hus sov fram tills dess då Tywis vakna av det men även Tyra!
Mogge var hemma även idag r/t att vi inte visste hur jag skulle må, hur min mage var och även för att jag skulle få vila upp mig! 
Även att jag hela gårdagen vilade så är jag helt slut fysiskt o psykiskt av all smärta ! Det är väldigt väldigt svårt art verkligen "djup" vila när jag har ont! 

Men iaf idag jag är helt matt o tagen magen bråkade på fm men em har det känts relativt lugn, tack o lov! 
Men jag känner ju att allt står inte rätt till inne magen. Tarmarna mår inte jätte bra:( hatar min jävla sjukdom 😡

Tuwis ska om några veckor börja på fotboll * lyckliga föräldrar * och såklart man måste ha fotbolls skor då och idag fick hon ett par :) hon är så stolt och längtar :) jätte skoj 
Imorgon börjar hennes ridskola me, full fart nu kan ja lova, aktiviteter hela tiden :) men roligt för henne! Bra o testa många olika saker👍

Nehe nu ska ja slå igen mina blå sov gott alla 

Tuwis fotbolls skor :)





Jävla skit sjukdom

Som ni märker så har vi nått sjukt över oss, det är saker hela tiden! Det är faaan sjuk! 
Blir så ledsen, rädd, arg på allt som ska hända just oss! 

Räcker det inte nu? Har vi inte fått tillräckligt?

Vad ja trodde var magsjuka i början av veckan var INTE det, redan i måndags kväll började smärtor i magen men eftersom jag ej haft något skov av min sjukdom på snart 2 år så va majsjuka det första ja trodde och tånkte på ,då ja vet att det går nu!

Igår mådde jag ok, matt o tagen och små smärtor o magen! 
Men i natt braka helvetet lös, herremingud Gud vika smärtor! 
Det har vart förskräckligt, Jag har gråtit o gråtit och försökt att va så tyst som ja kan för att inte väcka dom andra men kl 05 klarade ja inte mer, fick väcka Mogge och be om smärtstillande igen och fick lite tröst! 
Var många gånger inatt jag va nära att ringa ambulans då det kändes att jag ej klarade av smärtorna, men ja klarade dom till slut! 

Ligger fortfarande i sängen och har ont något bättre men ej bra! 
Smärtstillande som jag fick har nu börjat värka (bara 5 h sen) :(
Jätte tråkigt och jobbigt och samtidigt har ha sådan ångest för att Mogge är hemma för han behöver verkligen jobba men ja klarar inte av att ha båda barnen själv när jag har denna smärta, fungerar inte :( 
Då Tuwis idag är hemma då förskolan ringde imorse och sa att 13 barn ink. Personal är hemma o är magsjuka! 
Men Tuwis har inget, peppar peppar! Hon brukar ju åka på det omg! 

Hoppas verkligen att min mage lugnar ner sig och backar så att jag kan få må bra och umgås med mina barn igen och Mogge kan få jobba! 

Kram på er 




Sjukstuga

Påsken har vart jätte mysig och bra :) underbart väder som man inte kan klaga på :) 

Påskafton var vi ute i Ekängen vå åt påskmat och grilla och gooood rabarberpaj.. Mumma! Efter det blev det Kubb och vilket lag vann? Jo såklart mitt :) hihi 3-1 ✌

Vi åkte hemåt vid 21 ca och totalt däcka i soffan framför Twilight såklart :) 
Söndagen började med slapp och sol mys och sedan blev det grill hos familjen Eklöf/Haglund!

Igår annandagpåsk blev det bio för mig och Tuwis då hon fick det i sitt påskägg av oss! Se nya Tingeling filmen :) och den va lila bra som dom andra 4 :) Tuwis  var nöjd och belåten :)

På bion började jag må lite illa och trodde det berodde på att att jag åt både godis och lite varma chips, så åkte hem och svärmor och Kjell kom med påskägg till kidsen, tack ! Och efter det var jag helt slut!
Tempen visa 39 graders feber och illamåendet blev värre och värre :/ Mogge åkte och träna och när han kom hel låg jag o huttra under duntäcket med kläder på mig och sprang mellan soffan o toan hela tiden ! 
Vid 00.30 gick jag in i sängen o hoppades att få vila lite var helt slut vaknade kl 06 och sprang på toa och illa måendet satt i o likaså feber, panodil och försöka vila, lätt när illamåendet är så illa och va tvungen att springa på toa hela tiden :/ 

Mogge fick vara hemma idag då jag mår skit :/ så dom drog imorse från sjukstugan :( jätte tråkigt :/ mår inte sådär jätte bra! 
Men men hoppas det ger med sig snart! 

Hoppas att ni alla haft en kanon påsk 











Påskaftons morgon

Nu har tjejerna fått sina påskägg, Tuwis fick kämpa lite för att få sitt ;) 
Mogge hade nämligen lagt påskägget i torkskåpet och knutit fast ett snöre på det och sedan dragit snöret över allt i hela huset , in under toa stol, mat bordet in i garderoben under sängen bakom alla kuddar i soffan mm. Så hela huset va fullt av snöre! Men tuwa veva för fulla muggar och tyckte det var jätte kul :)
Älskade barn !

Nu blir det frulle tajm utan man då han drog o tvätta bilen :) 

Glad Påsk på er 🐣🐔💐




Låååååångfredag blev kort fredag

Denna dag har inte vart lång, tycker den har vart såå kort och gått så jäkla fort!

Kidsen sov till 9.50 imorse fick lite chock när jag vaknade och kika på klockan då Tyra ALDRIG nu för tiden sover längre än till kl 07.00 iaf inte på vardagar :/ skrutt unge ❤
Blev mys frulle med hela familjen en lång sådan! Älskar verkligen att gott på morgonen, och sitta kvar länge och bara prata och mysa❤

Efter mys frulle bädda jag rent i alla sängar och tvättade allt och efter det åkte jag iväg en sväng och vet ni jag prövade bara kläder och ja kom i mina helt nya jeans som ja köpte för ett tag sedan som redan så va för små för jag skulle ha något o sträva till och idag kom jag i dom, för en månad sedan fick jag inte ens upp dom! Vad ja gjort vet jag inte men jäkla gött är det :) skapligt lycklig morsa kan ja lova!

Eftermiddagen var mamma & Leffan här kom med påsk ägg till kidsen och vi tog en fika❤tack för det barnen fick o för titten!

Nu ligger vi o soffan och kollar på Twilight efter lite grillat och mys hela familjen ❤

Imorgon påskafton och set bär av till Ekängen 







Glad Påsk 🐣



Skärtorsdagen

Idag för exakt 6 år sedan fick vi vår egna lilla och världens sötaste påskkärring!
Tuwa föddes på skärtorsdagen 2008❤ den bästa påsken i våra liv..
Så denna dagen är lite speciell för oss❤ våran finaste tuwa 

I år är tyvärr inte tuwa utklädd till påskkärring (idag) då jag fick hämta tuwa från förskolan igår och hon hade feber 38,5 så hon somna direkt när vi kom innanför dörren, fick i henne panodil och en festisj sedan Siv hon fram till 18 och hon ville duscha men hon orkade inte duscha så länge så efter det somnade hon igen i soffan och jag bar upp henne vid 19.30 till sin säng. 21.30 vakna hon och tempen stigit 38,9 panodil och festis och sedan somna hon!
Idag är hon hängig, vill inte ära men dricka gör hon massa och det är ju det som är det viktigaste .. Lilla gumman ❤ 

Annars nu är Tyra frisk och aptiten har kommit tillbaka, äntligen :)) 

En dag men mys blir det, i eftermiddag ska ja fixa sista med påskäggen till tjejerna ❤❤

Ha en underbar skärtorsdag




Min stora påskkärring

Nu sitter jag och Tyra och leker på golvet, kasa bollar är jätte skoj:)

Imorse var vi och lämnade av våran "stora" påskkärring på påskfest på förskolan!
Jag fick inte säga lilla utan hon är minsann inte liten utan stor! :) 

Tyra kollade konstigt på henne när hon fick på sig fräknar och skratta när hon såg Tywis i schaletten ;) 

Ha en bra dag 




Älskade syskon

Idag kom det vi har vart lite oroliga för!

Går till förskolan och ska hämta hem Tuwa, Tyra sitter i vagnen och är så glad .
Som vanligt så sitter Tyra kvar i vagnen utanför dörren och jag går in för att kolla Tuwas fack! 
Och då kryllar det av andra barn runt vagnen och när Tuwis och jag kommer ut frågar en tjej.
- vad är det för fel på hennes ögon?
- tuwa böjer sig ner ocj tittar på tyra och svarar snabbt; det är inget fel på hennes ögon!
- tjejen säger: jo dom är så konstiga!
- Tuwis bara tittar på henne och går där ifrån

Ja kan inte säga nått utan blir såå stolt över Tuwis och så ledsen för Tyra! 
Hon skelar men vad gör det? Det gjorde så ont även att det va ett litet barn!




Tisdag

Innan kl 11 har jag hunnit städa. Storhandlat med Tyra.. En utmaning kan ja säga men det gick!
Och även fått skura köks golvet så gräddfilen ramla, morr!
Sövt Tyra som nu sover o ja slappar men känner mig stressad då jag har massa att göra men orken tog slut :/ 

Snart .... 

Ha en bra dag 




Måndag och kort vecka

Jaaa kort vecka, så underbart! 

Kidsen har sovit så bra inatt, Tyra spelade i spel dosan vid 7.30:) sedan låg hon och gollra fram tisdag 7,50
Då hon tyckte det va va tråkigt så bara att ta sig uppåt :) kl:8.10 kom Linda med färskt nybakat bröd!

Då det fick bli ett snabb möte inom fonden !
Annars har dagen vart mysig, Tuwis har ju vart hemma! Tyra vart på tjur humör som hela tiden den senaste veckan men men :/ hon sov i 1,5h så jag o Tuwis myste !
Efter lunch gick vi ut en promenad till Apoteket och sedan blev det lekparken och efter 1h där blev det fika/mellis på altan och efter set mys på tomten på en filt med båda Kidsen och kasta boll:) älskar❤

Nu ikväll har Linda vart här oxå möte åter igen! Och likaså imorgon! Fullt upp kan ja säga med fonden! Och ingen vila då det måste ske saker omg! 

Nu sover kidsen och jag ska snart hoppa in i duschen !

Hoppas minglade en mysig måndag 











Helgen är över

Denna helg har vart lugn och skön på ett sett men halv tuff då Tyra inte är bra ännu:( 
Hon blir så snabbt sjuk och blir så extremt påverkad! Och det håller i sig så himla länge!
Imorgon är det 1 vecka sedan hon blev sjuk, när ska det vända? När ska hon återfå aptiten? 
Man sitter och duttar med välling, vätska mat hela tiden! 
Det väldigt frustrerande r hon inte vill äta :/ lilla älskade gumman bli frisk nu vi saknar vår glada tjej❤

Idag kom Gun och hämtade Tuwis vid 12.00 för att åka till konsert och 
Kongress för att först pyssla och sedan gå på teater! Tror den hette superhero' 
Det va med hon Ylva från superlördag på Barnkanalen :) 
Tuwa hade pysslat en mask och en super hjälte! Och kom hem och va lyrisk. Hon fick detta när hon fyllde av pappa & Gun! Mycket uppskattat ! Tuwis älskar teater och sådant ! 
Tack snälla ❤

Nu sover Tyra, Tuwis ska jag snart lägga då hon får vara uppe lite längre då hon inte ska till förskolan på måndagar ! 
Och mannen är på gymmet!
Ensam framför tv:n och inget att slö glo på :/ 

Hoppas ni haft en bra helg?

Kram på er 









Märkt

Idag kl 12 va det dax för mig att lägga mig under nålen! Det var fem pr sedan sist så nervös va ja kan ja säga !

Men det gjorde inte så fruktansvärt ont utan det va helt ok :)

Här är den: 







Fredag

Äntligen är denna jäkla vecka över, vilken helvetes vecka rent ut sagt det har vart! 

Tyra och jag gick och lämnade Tuwis på förskolan imorse då jag råkade spilla ut ett helt glas med oboy i vardagsrummet så blev vi lite sena men men ! 
Väl hemma började Tyra äta lite fick i henne lite flingor, vatten, smörgås och få skedar youhurt bästa på länge och sedan började hostan! 
Och hon jag hostat något fruktansvärt hela dagen! Kommer nästan som i "attacker" och hon tycker det är jätte jobbigt och gör ont då hon blir jätte ledsen efter! 

I förmiddags hade hon det jobbigt då hon skulle sova tog lååång tid innan hon kom till ro pga hostan :/ 
Men när hon väl somna så sov hon jätte djupt och jag hann tvätta många maskiner, dammsuga o skura nedervåningen ;) till slut fick jag gå upp och väcka henne för att få i henne lite lunch innan vi skulle hämta hem storasyster från förskolan och åka till maxi för att kompletterings handla lite till tacosen till kvällen (ovanligt) lr inte! Bästa vecka MÅSTE vi äta nått annat börjar bli väldigt tjatigt kan ja lova!

På maxi efter vi hade handlat så stannade vi på fiket där och tyra fick en korv, ja tog en kaffe och tuwis festisno semla! och efter en hel korv (utan bröd) så fortsatte tyra gapa så vi köpte en till och hon fick i sig den me :) helt otroligt och hon drack även vatten helt själv kvanligt  glas, duktig tjej! Stor tjej! 
När vi kom hem och innan middagen och innan Mogge kom så passade vi på att pyssla i hop påsk ris vi har ett här nere och tjejerna har ett på övervåningen som tuwa har pyntat i dag ;) så duktig och så fint ;) 

Ikväll är jag gräsänka då mannen är i Motala på någon rock klubb och lyssnar på musik med några jobbar kompisar :) roligt för honom :) 
Jag har kollat på Let's Dance och nu ser jag på en film på trean ! 
För ett tag sedan bar jag upp Tuwa i sin säng som kom ner och myste med mamma och somna i min famn, så himla mysigt och ja njuter till max❤ älskade finaste unge ❤

Imorgon lördag och en spännande dag ni får se imorgon :))

Pöss på er 










Frånvarande

Vilken vecka, Tyra blev ju sjuk igen i måndags :/ tisdags VC besök infektions proverna va höga så åter idag för nya prover!

Idag visade infektions proverna neråt bättre än i tisdags :) men läkarna ville titta på henne ändå !vänster trumhinna va lite förtjockad i påverkad något som inte var i tisdags. Men hoppas att det lägger sig och INTE utvecklar en öroninflamnation igen för då vet inte jag vad vi tar vägen :/ 
Men ännu har hon inte kommit igång att äta ordentligt men snart hoppas vi på.. Vill ha tillbaka vår glada o busiga Tyra nu ❤

Igår var jag hos min syster dom tog tag i mitt hår, ljusare upp det lite och klippte lite är super nöjd och det blev skit snyggt :) tack sis ❤


Imorgon fredag äntligen möte på em innan helg på lördag sker något spännande som jag är lite nervös för hihi ni får se på lördag kväll ;) 

Och en händelse till denna vecka : 

I måndags den 7 april fick Tuwa & Tyra sin tredje lilla syssling en liten kille❤ 
Stort grattis Cissi & Daniel 
❤❤

Nu ska jag försöka sova och hoppas att Tyra vill sova hela natten och slippa hosta så för förligt så hon vaknar :/ 

Godnatt 

Tyra på VC i tisdags efter provtagning, plåster på fingret va inte skoj ❤



Testas gång på gång

Ja vilket jäkla dygn, igår eftermiddag sa det bara pang och Tyra hade 39,6 i feber:( även med panodil i kroppen så sjönk den inte, gav Ipren och ändå lika hög temp :( 

Då jag var själv hemma blev det lite tungt tyckte synd om tuwa❤
Natten blev ett rent helvete, ingen sömn lr jo 10 min somnade jag till innan Tyra igen va vaken och ledsen!
Varm som ett element och o inget fick jag i henne:( 
Imorse så stod tempen på 40.3 och i med både panodil och Ipren då sjönk den till 39,6 och där stannade den!
Hon hade en väldigt jobbig fm hon hade inte ro att somna, slappna av va ledsen hela tiden och ville bara vara på mig! 

Till slut ringde jag BVC och fick en tid till läkare! 
Åkte och lämnade Tuwa på Guns jobb då man aldrig vet hur lång tid läkar besök tar!
Jag/vi misstänkte öronen igen men set var det inte, tack och lov!
Tyra fick ta prover och hon va så duktig inte ett ord sa hon ;) duktig tjej :) 
Och det provet visade höga infektions prover men vi blev hem skickade och ska återkomma på torsdag för nya prover om det inte blir sämre!

Em har inte blivit bättre iaf , hon har sovit lite men vill fortfarande inte ära lr dricka! Fick iof i henne lite piggelin :) lycka! 
Men ingen välling men späder ut medicinerna i mer vatten så hon får i sig lite iaf! Men börjar hon inte äta tills imorgon så får vi åka in igen :/ håll tummarna ❤

Nu äntligen öppnades dörren och min man kliver in, 4,5h från Sthlm är bra va! 1h kö för att komma ur Sthlm och sedan va det en olycka på E4;an :( men nu är han hemma :) och båda barnen sover så ingen hann träffa honom idag!

Tack pappa & Gun för all hjälp idag ❤










Älskade unge ❤

Och där kom Tyras feber :/
Hon har  39 grader feber som verkligen vägrar sjunka med panodil lr Ipren :(
kommer bli en rolig natt lr inte  :( 
bara det INTE är öronen igen 🙏😢❤ mamma & pappas älskling du ställs på prov gång på gång ❤

Våran krigare 




Gräsänka

Tidigt imorse åkte min man till Stockholm, kurs med jobbet i två dagar! 
Han messa vid 8.13 att han stod i en jäkla kö som förflyttar sig ca 500m i timmen så han va lite orolig att han inte skulle hinna i tid men 8.40 ringer han och säger att han är på plats och kursen började kl 9.00 så det kunde ju inte bli bättre :)) 

Här hemma händer inte mycket just nu, det spö regnar och jag står på altan och söver Tyra :)
Innan det har vi busat och busat på Tyras rum! Tjejerna lekte lite själva innan ja kom in och älskar verkligen att både höra och se dom leka med varann ❤

I eftermiddag ska vi hem till Annie och grabbarna lite bus och kaffe hoppas ja på Annie ;) hihi 

Nehe ni slog den lille igen ögonen och jag ska mysa mer mig hos stora sessan innan tvättmaskinen är klar :) 

Ha en toppen måndag 


Kan själv ;)





Mys helg

Ja vilken helg, den började kanon i fredags med finaste vännerna, lördagen började dock med bakis smälla... Tack o lov att vi hade cola hemma !
Kl 10.30 kom min kusin och hans tjej hit och han putsade våra fönster och tog även me vår datorn hem och äntligen blev jag av med Windows 8 , wihoooo tack kimmen ❤

Efter dom åkte kom pappa och Gun förbi med fika bröd så trevlig fikastund på altan :) första gången iår, härligt! 
Sedan bjöd vi hit dom på kvällen på lite käk och även Robin följde med, mycket trevligt :)
Vi bjöd på :  potatisgratäng med grillspett bea sås och feta ost sallad.. Det va riktigt gott :) och mycket trevligt sällskap :)
Sedan blev det lite kaffe, snask och gladiatorerna !
En mycket trevligt och mysig lördags kväll :)

Idag har vi vart hos svärmor som fyller pr blev bjudna på Smörgåsårta:) gott ! 

Nu slappar vi i soffan, Tyra sover, tuwa har badat o ligger nu o myser framför en film! 
Mogge mår lite hav kass:( och han ska imorgon iväg till Sthlm två dagar på kurs , hoppas han mår bättre imorgon bitti! ❤

Nehe mästarnas mästare börjar nu hoppas ni haft en lika bra helg som jag :))




Bakis efter grym kväll

Vin är gott och stora glas gick ner fort ;) resulterar i att jag idag är skapligt seg, huvudet är inte riktigt med mig och inte kroppen heller alltså bakis! Tur finns cola hemma :) 

Igår iaf var vi hemma hos Emelie, Oriflame visning och vin.. Mycket fina, bra och härliga produkter ! Lite blev köpt och det blev en mycket trevlig kväll !
Härliga brudar, mycket tjatter, mycket vin, mycket dans och skratt ;) en perfekt kväll!

Jag var hemma runt 01.45 tror jag ;) 

Tack snälla för en trevlig och behövlig kväll! 










Fredag heeeela dagen :)

Äntligen äntligen helg, denna vecka har inte gått fort :/ usch 

Lämnade en glad o sprallig Tuwa på förskolan imorse.. Idag är det nämligen så att föräldrar mfl. Är välkomna på uppvisning på förskolan! Dom har haft melodifestivalen och spelat in film via ipaden dom har som dom kommer spela upp :) Tuwa är programledare och sjunger även låten Helena paparizou sjöng i årets mello:) spännande! Så idag har hon glitter på sig ;) 
Man kommer bli såå stolt och såklart är vi redan det! Våran stora stora tjej :) ❤ stoltaste föräldrarna på jorden :) ska bli spännande! 

Tyra idag vet jag inte vad det är med, brukar aldrig vara nått.. Små gnällig och när hon somna så vaknade ca 20 min senare jätte ledsen! Tog upp henne hon va inte riktigt nöjd så gick o la henne i sin säng ist och hon somnade men vaknade igen efter 10 min jätte ledsen! Och nu ligger hon i min famn och somnade tillslut :/ hon känns orolig lr liknande kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Har dragit lite i öronen så det inte är det igen men hon reagerar inte (iof har hon inte gjort det innan heller, och ja hon har ätit mat bra med mat) så vi får se om hon är gladare när hon vaknar :/

Ikväll ska jag bli upphämtad utav Mia och lilla oliwer och vi ska åka till LJUNGSBRO hem till Emelie för lite vin, tjej snack och en allmänt trevlig kväll :) trevligt ! Ser fram emot det :) 

Ha en toppen fredag alla 









Tacksam

Är så himla tacksam och glad för allt jag har min otroligt fina och underbara familj med världens finaste och härliga barn!
En helt underbar och stöttande man som alltid finns vid min sidan!

Allt vi vart med om, alla bakslag,alla tårar, all oro all rädsla alla jäkla hemska händelser har verkligen gjort att jag tar vara på livet och tar det verkligen INTE föregivet! 
Att det där många tänker att det händer inte mig, det kan hända! Snabbare än man anar! 
Kolla på oss, kolla på Tyra! 

Ta vara på dagen och ta vara på livet och njut av det man vet aldrig vad morgondagen har att erbjuda !

Att mirakel sker har vi sett många många gånger, Tyra är ett exempel på att mirakel sker. Att skydds änglar finns!

Är så otroligt stolt och glad att vi har klarat denna mardröms resa så bra som vi gjort! 
Vi har vår Tyra hos oss idag och det är mer värt än något annat:) hon klarade det och hon har sådan livsglädje och njuter verkligen av livet ❤

Ta en dag i taget och ni Lev inte snabbare än er skyddsängel kan flyga! 




Mysig dag avslutat med PW

Blev inte direkt mellis i lekparken för båda men den ena iaf :)

Fick sällskap hem från förskolan med två mammor och deras kids , mycket trevligt! O kidsen leker så bra! Stannade i lekparken och kidsen latja och vi snacka :) mer sådant :) 

Efter middagen blev det ut i spåret för mig 5 km PW blev det och riktigt skönt va det :) nu sitter vi i soffan efter dusch och snart sover båda ungarna :) 

Dagens favorit va att Tywis kom in och sa och frågade att hon vill börja på fotboll, får ja mamma? 
Såklart ingen är gladare än vi :) bara att se till att anmäla henne till MAIK :) 

Slappis nu :)) 






Är det vår nu?

Är våren här för att stanna nu? Eller vad tror ni ? 
Ingen kommer bara gladare än jag ;) äntligen blommor och plantera :) älskar't !
Idag planterade jag det flesta krukan till altanen, som nu pryder bordet så fint :) lite lyktor och dekoration så är bordet klart för vår:) 
Men mer blommor ska in, har bara ännu inte bestämt mig vilken färg nyans jag vill ha iår, ilands problem lr hur ? 

Idag har jag på fm hunnit bäddat rent i båda tjejernas sängar och efter det lekte jag och Tyra på hennes rum ett bra tag och hon utvecklas hela tiden:) nu när hon sitter på golvet har hon kommit på att hon kan snurra på sig och dra sig bakåt och lite framåt, men framåt verkar vara svårare :) hon hittade även sitt kök i rummet där hon stod länge själv och höll sig i, och gav mig saker som kastrullerna och liknande och jag satt snett bakom henne! Och hon klarade det galant, det går framåt och framför allt så ser man att hon verkligen vill stå själv hon vill kunna gå!
Och nu är det så att hon blir så frustrerad när hon vill ta sig framåt fast hon inte kan  riktigt ! Lilla gumman du är så starkt och duktigt så det kommer! 
Nu sover sessan i vagnen ute på altan och ja slappar i soffan skönt :) snart dax att hämta hem stora syster från förskolan! 
Se om ja tar me mellis så kan vi stanna i lekparken och busa o ha mellis mys innan hemgång! 

Ska fortsätta slappa lite !
Ha en toppen onsdag 




Barnhjärtefonden- tips till påskägget

 
Snart är det påsk och vad brukar man ge bort då? 
Jo påskägg, tips på vad man kan lägga i ett påskägg och ge bort och samtidigt skänka en slant till forskningen för barnhjärtan! 
 
Klicka in er på hemsidan och vår fina webbshopp och där hittar ni produkter för alla!
Och pengarna går oavkortat till forskning för barnhjärtan 
 
Hjälp forskningen framåt du med!
 
www.barnhjartefonden.se
 
Tack!!
 

 
 

RSS 2.0