Fredag

Äntligen är denna jäkla vecka över, vilken helvetes vecka rent ut sagt det har vart! 

Tyra och jag gick och lämnade Tuwis på förskolan imorse då jag råkade spilla ut ett helt glas med oboy i vardagsrummet så blev vi lite sena men men ! 
Väl hemma började Tyra äta lite fick i henne lite flingor, vatten, smörgås och få skedar youhurt bästa på länge och sedan började hostan! 
Och hon jag hostat något fruktansvärt hela dagen! Kommer nästan som i "attacker" och hon tycker det är jätte jobbigt och gör ont då hon blir jätte ledsen efter! 

I förmiddags hade hon det jobbigt då hon skulle sova tog lååång tid innan hon kom till ro pga hostan :/ 
Men när hon väl somna så sov hon jätte djupt och jag hann tvätta många maskiner, dammsuga o skura nedervåningen ;) till slut fick jag gå upp och väcka henne för att få i henne lite lunch innan vi skulle hämta hem storasyster från förskolan och åka till maxi för att kompletterings handla lite till tacosen till kvällen (ovanligt) lr inte! Bästa vecka MÅSTE vi äta nått annat börjar bli väldigt tjatigt kan ja lova!

På maxi efter vi hade handlat så stannade vi på fiket där och tyra fick en korv, ja tog en kaffe och tuwis festisno semla! och efter en hel korv (utan bröd) så fortsatte tyra gapa så vi köpte en till och hon fick i sig den me :) helt otroligt och hon drack även vatten helt själv kvanligt  glas, duktig tjej! Stor tjej! 
När vi kom hem och innan middagen och innan Mogge kom så passade vi på att pyssla i hop påsk ris vi har ett här nere och tjejerna har ett på övervåningen som tuwa har pyntat i dag ;) så duktig och så fint ;) 

Ikväll är jag gräsänka då mannen är i Motala på någon rock klubb och lyssnar på musik med några jobbar kompisar :) roligt för honom :) 
Jag har kollat på Let's Dance och nu ser jag på en film på trean ! 
För ett tag sedan bar jag upp Tuwa i sin säng som kom ner och myste med mamma och somna i min famn, så himla mysigt och ja njuter till max❤ älskade finaste unge ❤

Imorgon lördag och en spännande dag ni får se imorgon :))

Pöss på er 










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0