Söndags kväll

Idag har vi gjort det sista på tomten det vi "renoverat" för detta år.. Sått gräs och fyllt upp gräsmattan på vissa platser... 
Hoppas på art det inte kommer regna massa den första tiden nu.. 

Eftermiddagen åkte vi på fotboll och se lillebror och hans tallboda möta något norrköpingslag.. 
Tyvärr förlorade dom :( men Robin hade en egen hejaklack på läktaren :) 
Både pappa , Gun, mamma, Leffan och sedan vi fyra och sedan Frida (Robins flickvännen) och hennes kompis och även hennes mamma & pappa :) så många som hejade :) 

Nu har kidsen badat och båda ligger Tyra sover och Tuwa somnar snart hoppas vi :) Tyra fick idag ute bada med stora syster så Tyra o jag myste i sängen under tiden, hon är så rolig så man garvar enormt mycket :) och hon har verkligen börjar komma igång med språket :) munnen går i ett lika som sin syster <3 våra små prat kvarnar ! 

Imorgon jobb dagtid så morgon dagis o fritids för kidsen:) 

Nehe mysa lite en mannen ska snart gå o hänga en maskin tvätt :)) 

Kram på er 


     Underbara Frida & Tyra <3




Mysig lördag

Igår fick jag äntligen sova, tror ni ja kunde sova ? -nopp, halv 9 vaknade jag och jag kunde inte somna om.. Men låg o sängen till 9.45 och bara slappa.. Så skönt ! 

Efter det va det full rulle, frukost och massa förberedelser inför dagen! Vi skulle fira Mogge och även ha grillfest för familjen o släkt ;) 
Tre typer av kött skulle marineras, alla mina bakverk skulle dekoreras, sallader skulle förberedas , såser skulle göras, duka, städa sedan skulle vi göra oss iordning oss oxå:) 
Kl 15 kom gästerna och då va allt klart o det såg bra ut här hemma! 

Maten blev kanon god och lyckad och även fikat.. Jag hade bakat cheesecake, morotskaka, cupecakes och mördegskakor med dunmle o nobless :) smarrigt ! 

Mogge fick jätte fina presenter och en present fick vi ihop av pappa, Gun Robin och Emelie, en nu dammsugare! Lycka! Och den suger så jäkla bra helt fantastisk :) tack !!!

Tack alla för att ni kom och för allt, alltid lika trevligt o mysigt att ha all familj o släkt runt oss. Då trivs vi <3 

Idag blir det fotboll, se bror spela Tuwis ser fram emot det och tjatar att hon vill åka nu :)) roligt ! 
Så det är dagens planering annars har vi inget planerat! 
Hittade ett hus i dag som vi båda föll för men låg på fel ställe :( tyvärr :( men men fler hus kommer ! 

Ha en bra söndag 






Torsdag

Full rulle på jobbet kan ja lova, händer saker hela tiden, bebisar vill komma ut till världen.. Och åter igen så vet ni va? Att jag har världens bästa jobb.. :) jag är så lycklig att jag har fått denna chans och stolt över mig själv att jag tagit mig dit jag vill.. Kämpa o ha mål kommer man långt på .. 

Lämning av Tyra idag var lite tuff en ledsen tjej lämnade jag;( gör ont i mamma hjärtat och tårar rinner så måste ringa efter en stund och kolla läget och då satt hon o mumsa fisk :) skönt! 
Och när jag åkte från dagis så åker jag förbi tuwas skola o idag hade dom rast när jag åkte förbi och jag såg Tuwa spela basket :) helt underbart att se <3 

Nu sov tajm imorgon ledig:) och mys ned tjejerna! Tuwis ska till skolan och sedan på kvällen ska hon på disco, vår stora tjej ska gå på sitt första disco... Älskade Tuwis vart tog tiden vägen!! ?
Men väldigt roligt för henne och hon ser verkligen fram emot det, lite spänd mamma bara ;) men detta lr stort! 

Nehe lite sov då kanske ;) 

Puss på er




12 år

Idag är det 12 år sedan det blev du och jag <3

12 år av både glädje, smärta, sorg .. Mycket har hänt men kärleken till fig Mogge är starkare än någonsin ~3

Du är min allra bästa vänn. Min trygga famn jag alltid kan luta mig emot som alltid får upp mig till ytan igen .. 

Du är min själsfrände och min stora kärlek.. 

Jag älskar dig mer än du någonsin kan förstå 




Live



Ögonläkaren

Idag har jag vart ledig, och shit vad jag har sovit inatt:) helt underbart skönt och vakna innan klockan för ovanlighetens skull alltså 07.00 vaknade jag.. 
Så låg i drog mig en stund innan jag väckte tjejerna ... Skol dax för Tuwis <3 

Idag stod jag kvar och såg henne ställa sig på leder utanför entrén och ta i hand i säga godmorgon till "fröken" så himla stort och enormt stol mamma som stod med tårar i ögonen när jag såg henne stå där, stora tjejen <3 

När vi hade hämtar Tuwis från förskolan så käka vi mellis innan ci begav oss mot US och ögonmottagningen.. Där mötte vi även mogge som självklart vill vara med på läkarundersökning .. 
Idag fick vi träffa eb läkare vi aldrig innan mött, Tyra var så enormt duktig som vanligt. Hon satt stilla o glad i pappas knä hela tiden och gjorde allt läkaren ville! 

Enl. Läkaren. Tyra skelar utåt och ögonen står även på olika höjder, betyder inte att hon ser sämre! 
Operation kommer göras men inte förens i skol åldern!
Ang att se hur mycket hon ser är test på bokstavstavla men göra inte innan ca 4 års ålder! 
Men ingen försämring då vi gick där ifrån men lättnad:) nytt besök om 6 månader! 
Puuh.. 

Eftermiddagen efter besöket på ögon begav Tuwis o jag oss iväg på en liten shopping runda lite inköp inför helgens kalas:) 
O bakat har vi även hunnit me:)

Nu sover kidsen o jag o mannen kollar på idol , mys<3 
Imorgon jobb igen och morgon dagis o fritids för tjejerna.. 




Kär

Måste bara visa dessa godingar

Ni som känner mig vet att jag är väldigt svag för ljusstakar o ljuslycktor o nu är två nya snyggingar i min ägo.. Måste erkänna att jag är lite små kär i dom... 





Helg = jobb

Denna helg har bestått utav jobb , jobb o jobb och passen har verkligen vart jobb hela tiden .. Många bebisar dom vill titta ut och mycket annat :( trots stress, dåliga patienter, ingen lunch/rast  så älskar jag mitt jobb <3 bästa tänkbara arbete :)

Igår efter jobbet blev det ett micro vil på soffan innan vi åkte för att hyra film och träffade även pappa & Gun vid Ica och dom hängde på hem och käka tacos, och det va oslagbart gott, efter det blev det äppelkaka o vaniljsås mumma :) kände jag mig väl förtjänt av efter ett hektiskt jobb pass, pappa o Gun åkte hemmåt vid 22 och vi satte på en film (hundraåringen) men tror ni ja såg klart det? Nopp ögonen var så tunga så don slog igen o mogge väckte mig kl 01 ca för förflyttning till säng:) 

Just nu däckad i soffan efter dusch. Bad av kids, rensning av leksaker, dammsugning och båda kidsen ligger i sängen.. 
Imorgon upp med toppen, morgon fritids för Tuwa och morgon dagis för Tyra första för dom båda .. Ska gå bra hoppas ja.. Känns bara lite halv tufft art Tyra går så pass långa dagar men ett måste tyvärr :( 

Nehe sova kanske ?? ;)




Ledig fredag

Ögonen ville inte öppnas imorse när klockan ringde, mogge hade redan åkt iväg till jobbet och Tuwis låg bredvid mig och sov så gott och likaså Tyra <3 vi snoza 10 min sedan väcka mina hjärtan för att knalla mot skolan med Tuwa.. 
Och lika som andra dagar så hittar hon kompisar omg. Och det känns så skönt och verkligen gillar att vara där:) skön känsla som mamma när man verkligen vet att ens barn älskar att vara på skola/Fritids :( 

Ledig idag och planen var att bara skapa, busa o mysa en lång frukost blev det och massa skratt som vanligt när msn äter med Tyra , hon är bara så charmig.. Kl 10 började det klia i fingrar o kroppen och jag började bli rastlös så Tyra o ja bytte gardiner, tvätta, hände in och sortera tvätt, bäddade rent i sängarna innan lunch och sov tajm för Tyra och när hon somna så putsa ja fönster o speglar :) så ledigt hur är det? Svårt att slappna av o koppla av :/ 

Hämtade Tuwis kl 13 hem och käka lite mellis som idag bestod utav chokladpudding o grädde något båda tjejerna uppskattade :) 




Nu i em/kväll kom mamma o Leffan på en kopp kaffe och med en present till mogge som fyllde igår! Ett jätte fint  bonsaiträd son ny står fint på skänken i matrummet :)) tack :)

Nu är ljus tända en film är på, tyra sover , Tuwis ligger i kikar på film så mysa nu med mannen <3 

Ha en mysig fredags kväll alla 





Vår krigare

Igår fick Tyra sitt nya hjälpmedel en rullator (bakåtvänd) en helt annan träning och lite mer koncentration behövs men hon överraskar igen!
Sjukgymnasten trodde det skulle ta lite tid innan hon lyckades gå iväg med den men hon bara ställde sig upp och gick  duktig tjej  

Hon överraskar oss alla gång på gång:) vår krigare inget kan stoppa dig  

Snart dax för dagis här, jag ska åka och jobba:)




Grattis älskling

Stort stort till världens bästa man & pappa .. 

Hipp hipp hurra för dig idag <3 

Pussar & kramar 

Fin fru & dina barn 




Vardag vardag åter!

Imorse ringde kl 7 o ögonen var svåra att öppna:/ men kidsen vaknade prick sju <3 
Mys i soffan framför Bolibompa och Tuwa fick äta frukost i vardagsrummet och när Tyra inte ska lämnas så får hon välling innan vi knallar iväg till skolan med storasyster 


Idag märktes det tydligt av att Tuwa var väldigt mån om vad hon skulle ha på sig och att det matcha ihop osv innan skoltiden har hon gärna velat bestämma kläder själv men struntat i om det inte passat lr liknande :) 
Men idag va det viktigt och nya jackan åkte på <3 stora tjejen, stoppa tiden 


Efter vi lämnat Tuwa i skolan så knalls Tyra o ja hemmåt o käka frulle innan sjukgymnasten kom men nya åk saker till henne :) nu har vi fått en bakåt vänd rullator som Tyra omedelbart förstod hur man skulle göra :)
Sjukgymnasten följde även med till dagis och lämna gå stolen som hon ska ha dör utomhus (samma som vi har här hemma) en bronco. O det kommer bli så bra !
Enl. Sjukgymnast tycker hon att Tyra har utvecklats bra o mycket. Korsar benen fortfarande men inte alls som i våren. 
Hon tycker att Tyra har kommit långt <3 stolt mamma!

Nu ska vi sova kom hel för 1h sedan efter jobb imorgon kväll jobb igen <3 

Godnatt 







Vardagen i full gång

Nu är den riktiga vardagen i full rulle, både skönt och tråkigt/jobbigt! 

Tyra är har vart hemma från förskolan Tors o fred pga att hon haft feber o genom förkyld hann iaf 1 1/2 inskolnings vecka! 
Men man märker att hon är lite större och tar förkylningen mycket bättre i år än förra året t.ex.. Hoppas att det håller i sig, då denna höst antagligen kommer vara mycket VAB, hoppas verkligen att föräldrarna på förskolan är lika duktiga som förra året och hjälpte oss extremt mycket med att ha sina barn hemma när som är sjuka och gärna en extra dag för att vara på säkra sidan att barnet är friskt o för att inte dra me baciller till förskolan . Tyra är bättre med infektioner men ändå känsligare än "friska" barn! Hon blir längre sjuk o mera sjuk om man säger så än ett "friskt" barn! 
Hennes kropp behöver fokus på att forfarande läka det som har hänt med hjärta o hjärna! 

Men men idag är vi lediga likaså igår va jag o Tyra lediga! Tuwis är i skolan oh trivs som fisken. Hon har så mycket kompisar som bara springer fram till henne. Och fått nya kompisar :) mycket bra och lugnande för mamma & pappa:) 

Igår efter skolan hämtade Tyra o ja henne med bil o gasade mot Tornby inköp av nya skor till Tyra och även gymnastiskskor (inomhus) till Tuwis till skolan :) sedan ett varv på maxi mys dag med båda mina flickor :) välbehövligt <3 

Nu sover Tyra och jag ska plocka o städa lite bädda rent i vår säng och sedan är det dax att hämta stora syster... 

Ha en bra dag alla <3







Jag hatar dig så extremt





Mias möhippan

Igår var det dax:) möhippan för ni fina och bästa vän <3 

Hon hade inte den minsta aning om något, så jäkla skoj:) hon blev hämtad i bil på med tränings kläder;) 
Vi andra mötte upp henne och fia& Emma i stan och lika paff blev hon då :)) 
Vi delade upp oss i två bilar och gasade mot hemlig ort, hihi 
Mia va ändå rött lugn och kändes som hon verkligen litade på oss ;) hihi 
Ca 45 min bilresa och vi hamnade i norpan!

Jag o Johanna släppte av alla för att sedan åka o parkera, o jag o Norrköping e ju inte bästa väg vänner, men men!!
När vi alla va på plats käka vi lite, lekte lek sorla kubb och hade skit skoj o trevligt :)efter ett tag när blev det 5 min promenix till Grand hotell där vi checka in och tog hissen upp (jag är väldigt hissrädd) o vad tror ni händer ? Hissen ballar ut och jag får panik, kan lova hade jag inte kommit ut när ja gjorde hade ja skrikit av panik o det hade inte alls blivit kul:( paniken satt i länge men väl på rummet så bytte vi om och begav oss till spa o relax, bubbel pool gav mig lugn! 1h där gav oss mycket lugn, mys, prat tid och en trevlig stund med alla fina flickor! 

Upp för att duscha i gjöra oss iordning inför kvällen, kl 20.45 möttes vi i lobbyn o vi begav oss mot nästa mål o på vägen fick Mia lite uppdrag som hon skötte galant:) 

Vi skulle till HUGOS käk tajm! Och vilken mat alla var super nöjda, maten va kanon! Rekommenderas starkt! 

Mia var väldigt nöjd och tacksam och känns jätte bra!:) hennes dag hela dagen <3 
Min lilla gummsa ska gifta sig, tänk er <3 

Jag åkte hemmåt vid 23 då Tyra ät sjuk men även för att jag skulle upp och jobba idag kl 7.00 

Tack alla goa brudar för en fin fin och jätte bra möhippan för våran MIA, ni är bäst:) 
Älskar dig vännen <3 







Ta inget föregivet



Vår stora stola skol tjej

Tuwis har vart lite nervös och spänd sista dagarna inför förskoleklass starten, lite pirr i magen igår vid läggdax, men imorse när mogge väckte henne så sken hon som en sol, åt frullen o inget spänt samtal som frukost stunden dagen innan :) 

Innan dom kom fram till skolan fick dom gå förbi förskolan och meddela att Tyra blir hemma då hon igår hade feber, lilla gumman.. Idag dock feber fri, men inte dagis dax .
Men väl i skolan och på skolgården springer saga ( kompis från förskolan) fram till Tuwis och dom pratar och springer iväg och sedan ska barnen ställas i led ute och Tuwis var inte alls blyg eller tillbakadragen utan tvärt om :)) 
Den andra klassfröken stod innan för ytterdörren och tog i hand på alla barn och sa deras namn sedan fick dom leta efter sitt egna fack :) stolt pappa och stolt Tuwis <3 

Tuwis sprang in med ett leende och hon sa inte ens hejdå till pappa o Tyra då hon verkligen gillade att vara där! 
Mogge och Tyra gick hem och återkom vid 13 då dom sluta och Tuwis sprang ut och va så glad och var så nöjd med första dagen! Hon åt tre portioner i stora matsalen och hon har haft en toppen dag!
Detta kommer bli såååååå bra :) 

När jag kom hem från jobbet sprang hon emot mig och hade så mycket att berätta och man såg glädjen i hela henne :) helt underbart att uppleva o se! Hon kommer verkligen trivas :))

Imorgon dax igen 8.30-13, och Tyra får även imorgon vara hemma så tempen va 37,8 ingen feber men bättre att ta det säkra före det osäkra :) 

Nu ikväll har jag vart hos syster och blivit klipps och färgad :) tack snälla :)underbart skönt ! Och så grymt snyggt som vanligt 




Imorgon jobb 7-15 så snart dax att sova!

Godnatt 




Strong



Förälder




Tisdag kväll

Nu är det bara ett moment kvar på vårt nya staket, och självklart var den lilla produkten slut så beställde och hoppas på leverans på fredag så vi snart kan säga att vi är helt klara !! 

Mogge har idag även byggt klart leklådan och jag målat nu är det bara ett lock kvar;) skönt! 

Ikväll bada Tyra som vanligt och hon har så skoj i badet, älskade unge <3 
Idag fick inte personalen på förskolan henne att somna iof inte någon gång har dom lyckats få henne att somna så hon var så trött idag, hon somnade ca 20 min i bilen förrut, lilla gumman! 
Hoppas att det blir bättre o att dom får henne att somna. Blir jobbigt för henne annars! 

Imorgon är tuwas sista dag på somnar lovet, på torsdag börjar hon förskoleklass <3 hon är jätte spänd och nervös, våran stora tjej<3 

Nehe kvälls slapp i soffan med mannen o en film <3 





Mysigt avslut

Natten till går (måndag) var det en hel del att göra på jobbet :) skoj ! 

Väl hemma vid ca 7.30 har mogge glömt ställa in Tyras nya vagn (och det spöregna) så det var fullt med vatten i den :( och väl inne ligge mogge i soffan o somnade på kvällen så tv: n stod på :/ karlar!! 

För Tyra går det kanon på förskolan , mogge lämnade henne igår oxå likaså i fredags och assistenten tar henne och sedan vinkar Tyra glatt hejdå! 
Duktig tjej! Inget pippel lr gråt förens mogge har kommit igen o ska hämta henne så har hon storgråtit:( lilla gumman... 

Just nu sitter jag på altan, pappa kom förbi med fika :) trevligt :) mogge jobbar, han bygger en låda som Tuwis & Tyra ska ha sina leksaker i utomhus:) 

Snart ska jag bort och hämta Tyra på förskolan:) dom ringde nyss o meddela att hon kändes lite varm o dom hade tagit tempen som visa 37,7 men hon har vanligen en kroppstemperatur på 37,5 så inget märkligt. 

Igår kväll åkte Tuwis och jag iväg, vi åkte in till stan åt kebab gick på bio och såg draktränaren 2, och måste säga att den va riktigt bra! Tuwis satt helt inne i filmen i närmare 2 h :) 

Nehe ska väl kanske plocka in fikat o göra iordning mig...

Ha en kanon tisdags alla 





Söndag, nu igen !

Denna helg har gått så fort,hinner inte riktig med:/ 

Men imorse var jag och hämtade lillebror o hans Frida på flygplatsen... Skoj o se dom igen, känns som dom har vart borta längre än en vecka:/ men men nu är dom hemma igen :) 

Fm idag annars har bestått utav mys med mina tjejer och fortsättning på vår make over på tomten, idag kom äntligen monteringen av nya brevlådorna upp och måste bara skrika ut att det är så jäkla snyggt!!!! Man kan stå o kolla läääänge o beundra dom:) grymt nöjda :) 
Och så kom även pappa o Gun och hjälpte hos trimma av häcken åå framsidan och även den på baksidan... Så nu är dom snygga me bara rensa lite ogräs som kom fram och lägga på barkmull så mår häckarna bra oxå :))) 
Tack snälla ni för hjälpen:))
Fortfarande en hel del pill o fix på staketet kvar men snart är det klart me och vi längtar då även det kommer bli såååååå bra :) är redan grymt snyggt men det lilla sista kvar;))) 

Nu kan man snart checka av det nästa år ny altan :) längtar tills dess:)) hihi många planer smids:) tur att jag har en sådan duktig man :)) 

Nu har jag legat och vilat i 2 h inför natt jobb, hade hoppats kunnat sova men icke :( varför e det så jäkla svårt och somna, men men en enkel natt så klarar det :)) 
Hoppas många kvinnor är redo att förlösas i natt :)

Nehe sista myset med tjejerna nu innan dax för mig att åka! 

Sov gott alla






Livet är inte lätt





Sommar fest på solsidan

Precis hemkomna efter en trevlig dag hos svärmor o Kjell på solsidan!
Sommarfest var vi inbjuda till och det var mycket folk som kom, mycket trevligt! 
Det blev femkamp, kasta stövel, tips promenad:) mycket skoj i trevligt! 
Efter det blev det käk som var tacos :) mumma :) 
Tuwa åt massor :) Tyra sov då så fick äta   Senare:) 

En mycket trevlig o rolig sommarfest spm vi ser fram emot redan nästa år:) 

Nu sover  Tyra, Tuwa ville se på film o vi slappar i soffan då regnet öser ner tyvärr! Imorgon bitti ska jag åka o hämta Robin och Frida på flygplatsen då dom har vart i Turkiet <3 

Ha ha toppen kväll 




Fredags kväll

Natten gick jätte bra på jobbet,en annorlunda jobb natt.. Mycket annorlunda o spännande händelser :) älskar detta fantastiska jobb! 

Och kan nu även meddela att jag är kvar på förlossningen året ut till en början me :) lycka ! Känns helt otroligt:) 

Idag sov jag fram till 13 ca och då va det gjutningen igång inför nya brevlådor :) spännande :) 
Tunis var ute o lekte och Tyra var på förskolan, första dagen hon lämnades och när mogge gick bort o hämtade henne runt 13.30 så möttes han av en glad Tyra till en början men så fort hon såg mogge blev hon jätte ledsen,,, lilla skruttan <3 men dagen hade gått jätte bra i get pimplande eller gråt.. Känns skönt.,

Nu i em så åkte jag och Tuwis o hämtade mamma och åkte vidare till Ikea /ikano.. 
Blev lite shopping, presenter till Tyra som i okt. Blir två år, Tuwis fick en ny höst jacka halva rea priset, hur bra som helst.. Blev en liten frukt låda till tuwis inte förskoleklassen, och även en back som hon ska ha på facket med extra kläder osv. I som hon nu i veckan ska smycka o designa själv :) och hon valde en svart :) är den rosa perioden över nu? Det var lika så närvård i köpte jackan så ville hon ha en svart, måste erkänna att det känns lite bra :)) hihi

Mamma &leffan följde med hem och vi grillade och åt smarrig mat,, och satt ute efter det och snackade enda fram till 23 då började det bli lite kyligt, men nu har dom åkt hemåt, kidsen sover och vi ligger utslagna i soffan, ja kommer snart somna känner ja ögonlocken är tunga. :/

Tack snälla för en jätte trevlig kväll <3 

Imorgon är det släkt fest uppe hos svärmor o Kjell på solsidan, ska bli mycket trevligt :)ser vi fram emot :) 

idag gick även Tyra upp helt sjölv från ligga på mage platt till knästående (krypställning) utan någon hjälp alls:) duktig tjej <3

Nehe godnatt vänner 




Natten på US

Nu är jag på väg mot ett natt pass på jobbet :) 

Dagen har jag spenderat på förskolan med hela familjen ! 

Idag har Arbetsteraphuten vart på förskolan och kollat in lite praktiska saker:) nu väntar vi på Mia (sjukgymnasten) som ska komma tillbaka från semestern och då blir det fart på det :) 
Men Arbetsteraphuten sa och tyckte att Tyra hade utvecklats massor sedan för sommaren och hon ser inget jätte "avvikande" i Tyras motorik, något som gjorde mig överlycklig att höra:)) 

Annars går inskolningen bra:) Tyra är ju så van att träffa nya människor så trodde inget annat:) världens duktigaste tjej :) <3

Imorgon ska mogge lämna Tyra på förskolan se hur det går, är glad att jag inte lämnar <3 mammas skrutta...


Igår var vi även i förskoleklassen och träffa Tyras fröken, lite inskolnings samtal och Tuwa är ännu mer spänd och nervös:) våran stora stora tjej<3 
Vart har tiden tagit vägen ? 

Nehe lite kaffe sedan stämpla in för denna natt :) 


Sov gott alla 




Älskade ängeln Texas

Går inte en dag utan att jag tänker på lilla Texas som för 4 veckor sedan blev en ängel :( 

Livet är så otroligt orättvist och det gör så ont att en liten krigare har lämnat sina föräldrar, syskon och denna värld ...
Varför????  

Vi finns för er och alla våra tankar finns hos er Linda & Tobbe <3 

(Hittade denna och ville tillbringa er den) 






Vår lilla krigare

Imorgon är dagen som ingen trodde eller visste om vi skulle få uppleva! 

Imorgon blir Tyra ett förskolebarn, första inskolningen på förskolan fågelboet är här! 
Dagen kom väldigt snabbt! 

Pappa kommer ta inskolningen för att Tyra är väldigt väldigt mammig och mamma tycker det är väldigt jobbigt detta! 

För Tyra kommer förskole tiden vara jätte nyttig och lärorik! 
Hennes utvecklingen kommer hjälpas och hon kommer älska detta! 
Men jag tycker det är lite skrämmande och jag är oroligt och rädd att släppa allt till andra! Alla mediciner all träning och att släppa henne bara! 
Det var jobbigt att de Tuwis välja förskolan och få ett "eget" liv men efter allt Tyra och vi genom gått så är det även mycket rädsla! Tänk om...... 
Ja ni vet mitt kontroll behov och mitt överbeskyddande... 

Men detta kommer bli nyttigt för oss alla! 

En väldigt stor dag för Tyra och för oss andra ! 





Låååång dag med hetta

Jobb dag idag och när klockan ringde 05.30 så var jag verkligen som ett lik.. 
Tuwis kom ner och trängdes inatt så när jag klev upp låg hon och mogge och snusa som små godingar ;) 

Kilade hem lite tidigare idag så kom hem till två glada barn som hade saknat sin mami :) 
Jag köpte med glass hem så vi satt och mumsade på det till mellis :) och det var verkligen otroligt gott idag i denna hetta! 

Ingen av våra kids lider så speciellt mycket av värmen och det är skönt! 
Tyra tycker det är skönt men oxå otroligt skönt att bada så hon älskar värmen då hon får bada hela tiden och lika så Tuwis hon är som ett riktigt blötdjur nu när hon kan simma någorlunda :) inte kliva upp där inte :) 
Skönt att det har släppt :)) 

Eftermiddagen bestod utan promenix i malmslätt och bad och sedan käk innan Tyra skulle läggas... 
Och vi la henne i bara blöjan och efter ca 30 min skrek hon från sitt rum och vi sprang upp och då har hon knäppt upp blöjan och leker med den ( torr då) och så har hon kissat i sängen, så det var bara att bada ungen och bädda rent och sedan fick hon lite mer välling och sen somnade hon gott med blöja och kortbyxor:)

Vi satte oss precis i soffan vi har vart ute och skruvat o sågat på staketet, mycket tänka och skruva.. Men nu börjar man de att det händer nått och vi är nöjda men det är långt kvar!! 
Men hela huset får en helt ny look oh det känns skönt!
Nystart för oss i huset efter allt skit! 

Nu ska vi kolla på film ( antar att ja kommer slokna rött fort men det är tillåtet! 
Imorgon jobb igen! :)) härligt!

Sista dagen för Tyra att vara ledig för på tisdag är hon ett dagis barn! Inskolning på börjas! Jag är nervös, spänd, förväntansfull och har många frågetecken som jag måste få besvarade innan ja kan känna mig trygg! 
Tyra är inte vilket barn som helst! Utan hon är tyra! 
Mycket speciellt med henne, mediciner, träningen, kontroller, vissa saker får hon inte äta mm ha koll på hennes ögon. Och även nu då även träna tecken! :/ 
Så mycket är det ! 

Nehe krypa ner i soffan kanske då :) 

Gokväll 




Godnatt

Jag säger nu godnatt efter ett jobb pass och ska åter till jobbet till 07 imorgon bitti:) 

Medans jag var på jobbet idag så var pappa och Gun här :) 
Dom hade tagit med mat och grillade här o hade kidsen så mogge kunde jobba på vårt nya staket :))) och jag fick matlåda tills imorgon :) mumma :))
Och dammsugarn hade även kommit fram :) tack snälla för allt ni gör och ställer upp med <3 

Staketet blir sååå snyggt, heja tomten får ett lyft och det ser inte ut som samma ruttna tomt längre :) lycka!! 
Kommer bli så extremt bra när det väl är klart :)) längtar!

Nehe slå igen sina blå för snart ringer klockan igen :)) 

Puss på er 





Full rulle

Igår var Tuwis iväg med farmor & Kjell och Alicia ( kjells barnbarn) dom åkte till Gränna och hade det mycket trevligt ! 

Kvällen kom och kidsen skulle sova i Ekängen eftersom vi skulle på börja staket bygget, vi påbörjade med kom inte längre :/ så vi åkte och tvätta bilen :) 2,5 h senare var vi hemma och bilen glänser :) 
Bra tid att umgås på, kvalitets tid på högnivå..



Hemma igen satte vi på film och vem somnar först? Jo, ja kröp upp i Mogges famn och såg fram emot att se filmen och ca 20 min in i filmen går det inte att hålla ögonen öppna längre dom var så tunga så jag somna och snusa gott aa mogge som väckte mig vid 01 då filmen var slut och förflyttning till sängen :)
Imorse ringde kl 8 då pappa skulle komma vid 9 och hjälpa oss med staketet :) 

Nu är det mycket väl igång, och det kommer bli sååååååå bra! Längtar tills allt är helt klart och man får se helheten:) vitt, fräscht och jävligt snyggt! 

Imorgon dax för jobb igen , kvällspass väntas innan dess hoppas jag hinna gå in o gratta Hanna och Holma som idag fick en liten Wera <3 stort grattis :)) 

Nehe mysa lite kanske innan sängen:) 

Hoppas ni alla haft en kanon fredag :) 



RSS 2.0