Torsdag

Full rulle på jobbet kan ja lova, händer saker hela tiden, bebisar vill komma ut till världen.. Och åter igen så vet ni va? Att jag har världens bästa jobb.. :) jag är så lycklig att jag har fått denna chans och stolt över mig själv att jag tagit mig dit jag vill.. Kämpa o ha mål kommer man långt på .. 

Lämning av Tyra idag var lite tuff en ledsen tjej lämnade jag;( gör ont i mamma hjärtat och tårar rinner så måste ringa efter en stund och kolla läget och då satt hon o mumsa fisk :) skönt! 
Och när jag åkte från dagis så åker jag förbi tuwas skola o idag hade dom rast när jag åkte förbi och jag såg Tuwa spela basket :) helt underbart att se <3 

Nu sov tajm imorgon ledig:) och mys ned tjejerna! Tuwis ska till skolan och sedan på kvällen ska hon på disco, vår stora tjej ska gå på sitt första disco... Älskade Tuwis vart tog tiden vägen!! ?
Men väldigt roligt för henne och hon ser verkligen fram emot det, lite spänd mamma bara ;) men detta lr stort! 

Nehe lite sov då kanske ;) 

Puss på er




Kommentarer
Postat av: Sarah

Skönt o va ledig :)

2014-08-28 @ 23:29:23
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0