Vardag vardag åter!

Imorse ringde kl 7 o ögonen var svåra att öppna:/ men kidsen vaknade prick sju <3 
Mys i soffan framför Bolibompa och Tuwa fick äta frukost i vardagsrummet och när Tyra inte ska lämnas så får hon välling innan vi knallar iväg till skolan med storasyster 


Idag märktes det tydligt av att Tuwa var väldigt mån om vad hon skulle ha på sig och att det matcha ihop osv innan skoltiden har hon gärna velat bestämma kläder själv men struntat i om det inte passat lr liknande :) 
Men idag va det viktigt och nya jackan åkte på <3 stora tjejen, stoppa tiden 


Efter vi lämnat Tuwa i skolan så knalls Tyra o ja hemmåt o käka frulle innan sjukgymnasten kom men nya åk saker till henne :) nu har vi fått en bakåt vänd rullator som Tyra omedelbart förstod hur man skulle göra :)
Sjukgymnasten följde även med till dagis och lämna gå stolen som hon ska ha dör utomhus (samma som vi har här hemma) en bronco. O det kommer bli så bra !
Enl. Sjukgymnast tycker hon att Tyra har utvecklats bra o mycket. Korsar benen fortfarande men inte alls som i våren. 
Hon tycker att Tyra har kommit långt <3 stolt mamma!

Nu ska vi sova kom hel för 1h sedan efter jobb imorgon kväll jobb igen <3 

Godnatt 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0