2014

Nyårsafton va det ja, redan! Detta år har verkligen vaa rusat förbi! Tyckte inte det va länge sedan jag hade detta tryck i bröstet och alla känslor och tankar bara ploppar upp! Vart jag än är kan dom ploppa upp! 
I förrgår när jag va på maxi mitt bland brödet så kom bilder jag inte vill se och jag bara började gråta! Det är så jäkla jobbigt, när ska ja kunna gå vidare och släppa det lite iaf! Usch! Pain! 

Men idag nyårsafton, och jag och mogge har bestämt att vi måste göra vad vi kan för att få nyår att bli till nått bra och glatt igen! Efter allt! 
Hade jag fått bestämma igentligen utan att tänka länge hade jag vaa velat krypa ner och sova! 
Men iaf vi har bjudit hem vänner som vi vet alltid finns för oss och som gillar skarpt! 
Och vi ska bjuda på tre rätters ! 
Och igår var vi o inhandla allt som behövs och i tre olika butiker fick vi åka för att det va slut över allt ! 
Men men vi var hemma kl 21 och påbörjade efterrätten och sedan gjorde jag snittarrangemang och dukningen är klar idag är det resten! 

Detta nyår ska vi minnas som nått bra, glatt, härligt och få tillbaka nyårskänslan ! 
Både för vår skull men även för Tyras & Tuwis skull! 

Gästerna kommer kl18.00 och tills dess ska allt vara klart och ja sitter och dricker kaffe :) 

Men iaf 2014 har bestått utav mot och med gångar kan man säga! 
Mycket lycka och glädje!
Tyras utveckling går framåt sakta men säkert och har börjat dagis och vår stora tjej skolan :) (förskoleklass) dom blev stora fort:) 
Mogge har börjat nytt jobb igen, (till det bättre denna gång ;) ) 
Mycket skit har hänt och mycket som tagit oss hårt men vi jobbar på att allt går att lösa bara man pratar! 
Jag har nått ett av mina mål som började med ett sommarjobb och slutade med en fast tjänst på förlossningen, wihooo

Tyra har nu i dagarna även lärt sig säga Tuwa, och även fler ord så lyckan är total! Tuwis är jätte glad att lillasyster äntligen kan säga och ropa efter henne !

Familjen Behrendtz vill önska er alla ett riktigt 
Gott Nytt År!






Nu börjar det

Nu märker jag tydligt på mig själv att jag sluter in mig i mig själv! 
Jag vill helst inte prata med folk, än min famij mm. 
Jag känner av det själv att jag är mer "försluten" det känns skönt då det nu är den absolut värsta tiden på året! Hatar hatar nyår! Vill inte, varför går året så jäkla fort :( 
Två år sedan den absolut värsta o hemskaste dagen i mitt liv! 
Jag är lättad att inte jobbar nyår för det skulle jag aldrig palla iår.. 
Mycket känslor bubblar upp o mitt tålamod just nu är på botten.. Jag vet att dagarna nu fram till 1/1 kommer gå fort usch! Vill inte.. Skulle ja kunna skulle jag mer än gröna sova igenom nyårsafton, nyårsdagen och några dagar till för att slippa smärtan 💔 

Men vi har laddad upp med vänner vi gillar o som vi vet gillar oss o vet vad denna tid står för oss! Men nu ska ju flrsöka att göra nyårsafton iaf till ett glatt, positivt o roligt minne och så tar vi den 1/1 som den kommer! 
Det är och kommer alltid vara en tuff dag och Tyras dag då hon kom tillbaka ❤️ 



Idag annars har vi inte gjort mycket jag har inte så mycket energi nu vill helst bara ligga men går Juh inte tyvörr
Tuwis har lekt ned saga hela dagen både ute o inne och på em åkte vi en sväng till siba för att kolla på lite nytt :) 
Sedan middag hemma innan badet gör tjejerna och Tyra har någon dille på att bajsa i badkaret! Det är väldigt ofta kan ja lova och Tuwa får panik o skriker och hoppar upp på kanten av badkaret och väntar snällt till Tyra är uppe och vi skrubbat karet :) Tuwa är så rolig när detta sker, jag kan ju inte riktigt hålla mig utan står o asgarvar ... Haha garvar bara på att tänka på det:) 

Ikväll efter Tyra somna så satte vi på en film Dragtränaren 1 , riktigt bra filmer :) mysigt❤️
Imorgon ladda inför nyår litet ikano besök är tyvörr ett måste men det får gå fort känner inte för att gå bland massa folk :( 

Godnatt på er 




Vinterland

Inatt kom snön och alla minus, brr 

Klockan ringde vid 8.30 imorse då Tuwis skulle till stan vid 11 och ställer vi inte klockan så kan vi sova till 10 lr liknande! Tyra sover o Tuwis om hon är vaken så ligger hon o ser på TV. Så ingen som väcker oss :/ skruttungar❤️ 

Kl 11.00 ca va vi i stan o lämnade Tuwis hos Robin och sedan gick dom på bio, väldigt mysigt! 
Tuwa var full av förväntan o såg verkligen fram emot det.. 
Dom hann köpa lite gotte innan och efter filmen åt dom kebab.
En riktigt mysig morbror o Tuwis dag❤️ 

Filmen hade vart bra o Tuwis var väldigt nöjd men dagen ❤️ 
Under tiden hon var där så åkte vi ut till Ekängen! Pappa skylle hjälpa oss byta bromsbelägg på bilen :) tack snälla ❤️

Just nu ligger kidsen i sover, jag och mogge kollar film som vanligt :) 
Mysigt❤️älskar film!

Imorgon blir det pulka o målning 

Puss på er 




Annandag jul

Nu ligger vi i soffan och bara slappar, myser o dricker Cola zero :) 

En fullpakad dag, men en mycker trevlig sådan!
Våra gäster kom vid 15,00 och maten stod i ugnen och det tog väldigt lång tid innan potatisgratängen blev klar så vi hann öppna julklappar innan :)
Barnen fick jätte mycket fint och blev väldigt nöjda! 
Och även jag o mogge gick julklappar :) tack snälla ❤️

Maten blev riktigt god och alla blev mätta och belåtna:) och sedan kaffe, bullar , kakor och glass :) mycket trevligt och många skratt :) 
Kl 20 begav dom sig hemmåt och Tyris hoppade i säng :) 

Imorgon vankas det bio för Tuwis med bästa morbror:) nya Tingeling filmen aka dom se dom hade premiär 19/12 :) en mycket förväntansfull tjej här hemma :) 
Under tiden åker jag o Tyra ut till Ekängen och mogge o pappa åker och byter bromsar på vår bil:) effektiv dag!
Och sedan på kvällen ska ja påbörja mitt projekt! Tyras kök det ska få ett nytt liv :) längtar :) 

Nehe fortsatt film tittande innan sängen

Puss på er

Tyris idag på en av dom nya julklapparna hon fick på julafton 🎄



Jul nr 2

Idag ska vi fira jul nr 2.. Svärmor, Kjell , Siv & Roland kommer hit!
Dock blir det ingen julmat.. Nu får det vara bra med den maten! 
Det blir potatisgratäng kött o tre olika såser, mumma 😊

Idag lät min man o mina barn mig sova så dom kom in vid 11.00 o väckte mig o meddel att frukosten var klar sedan styr vi igång med städning!
Hatar verkligen att inte ha helt nystädat när jag får gäster! Dammsuger varje dag men vill ha nydamsugat o skurat samma  dag vi ska få gäster, vet jag är störd men men ! Du är dela huset dammat o städat skönt, bordet är dukat maten är på G och nu sover Tyra middag och nu är det tajm för oss att göra oss iordning!

Ha en skön annan dags jul 🎅








Vår Jul

Julen är snart över, puh :)

Julaftons morgon kom och klockan ringde 05.20 var vaken från 05 då den stora sessan kom ner tassande och la sig hos oss. 
Upp och hoppa, duscha och göra sig iordning för att åka till jobbet, det var väldigt tomt på vägarna vid 06.10 när jag åkte hemmifrån. 
Väl på jobbet möts man av massa God Jul önskningar och kramar innan arbetet starta! Några bebisar kom till världen på julafton o det var full rulle hela dagen.
Kl 13.40 stämplade jag ut, hoppa in o duchen på jobbet och sedan göra sig iordning för att åka till Ekängen för att fira julafton 🎅 
Jag gasa rätt bra på vägen dit ville ju komma fram snabbt och helst inte äta julbord själv men jag var framme 14.25 och familjen hade precis satt sig till bords så jag hann äta julbord med familjen ❤️ Mysigt! 
Ett väldigt gott julbord och propp mätt blev man, blandningen mellan kallt o varmt ;) hahaha

Kalle anka började och Tuwis satt spikad tillsammans med moster o morbror o pappa medans jag hjälpte Gun i köket och morfar och Tyra myste och busa! Den ungen är en riktig morfar tjej! 
Så fort hon det morfar så ropar hon och sträcker armarna till och me när hon är hos mig :) skrutt unge ❤️ Men såklart helt underbart att se att morfar är favorit ❤️

Efter Kalle så kom tomten gåendes över tomten med en säck och lykta, och Tuwis flög upp och vinka så glatt till honom och nör tomten kom till framtiden så öppnade Tuwis glatt och spänd dörren och in kommer en super fin o trevlig tomte :) 
Ingen av barnen var ledsna eller rädda utan Tuwis hjälpte tomten läsa på paketen och Tyra gav gärna tillbaka paketet till tomten som hon fick ;) hahaha 

Efter tomten gick så fick vi fortsätta läsa alla miljontals paket! Våra barn är bra lite bortskämda då... Både Tuwis och Tyra var begravda i paket! Även jag och mogge fick ett rigäl hög! 
Tack snälla för allt våra barn fick och det vi fick ❤️
Tuwis är jätte nöjd och fick precis allt hon hade önskat sig plus en jätte fin o ny ljudanläggning som nu ger ett kanon ljud i hennes rum och tillhörande disco lampa :) 
Båda barnen har hela dagen idag lekt med sin julklappar och allt är hur bra som helst! Tack ❤️🎅🎄😘
Efter timmar att öppna paket blev det risal'amalta o kaffe:) och sedan framför svensson svensson innan vi begav oss hemmåt med ett barn så Tyra somnade gott och fick övernatta ❤️


Idag var det jobb igen klockan ringde 05.30 och idag gick ögonen i kors kan ha säga! Så himla trött men mot jobbet och idag var det fler bebisar som tittade ut :) 
Nu ligger vi äntligen i soffan vi har styrt och fixat här hemma så alla nya leksaker, kläder inredning vi fick  mm får plats :) och vi har även dukat inför morgondagen då det är jul nr 2. Svärmor, Kjell o mogges mormor o morfar kommer o firar med oss dock blir det ingen julmat :) utan potatisgratäng och kött o god sås :) nu räcker det me julmat för iår! 

Nehe mysa med mannen 

Hoppas ni haft en lika perfekt julafton som jag haft ❤️😃🎅🎄 

God Jul alla












Uppesittarkväll

Idag har jag vart ledig, skönt :) 
Fick sovmorgon av kidsen till 10.20, vaknade med panik då det kändes som hela dagen hade gått och jag hade massa att göra innan kvällen :) 

Lite plock hemma och städ innan jag o Tuwis åkte iväg! Till Ekängen för att länna alla klappar inför imorgon, sedan inhandla lite mat till kvällen, den sista klappen och sedan hem och påbörja uppesittarkvällen:) 

En lugn skön och mysig kvällen, men god mat bestående av revbensspjäll, köttbullar, prinskorv mm:) det va riktigt smarrigt kan ja lova:) 
Nu sover Tyra o jag, mogge och Tuwis sitter framför Bingolotto och myser. Levande ljus, godig, lite gott o dricka:) 

Imorgon vankas det jobb klockan ringer 05.30 upp och hoppa och hoppas på många fina förlossningar ❤️

Hoppas ni har en mysig uppesittarkväll 


Tyra sitter kanon o trivs i nya vagnen 😍






Trött mamma

Nu ligger jag nerbäddat i soffan och ska snart se på film med mannen.. 
Är trött kan ja lova, jag jobbade inatt och det var en lång natt men ändå saker att göra hela tiden.. 
Och jag insåg verkligen inatt igen att jag har nog världens bästa jobb.❤️
Så mycket kärlek, lycka, glädje och få vara med när små nya underverk föds fram, helt underbart och fantastisk.
och jag är så extremt lycklig o tacksam  att jag fått denna möjlighet.

Kl 8.00 var jag hemma och somnade som en stock o vaknade runt 14 tiden innan klockan ringde.. Upp o duscha o få i sig lite frukost innan det var dax att bege sig och hämta kidsen för att åka mot US och barnmottagningen för spruta på Tyra och vi överlämnande även en julklapp till vår underbara hjärtsköterska.. 
Sprutan gick bra, tyra grät en kortstund och efter det fick båda kidsen en smällkaramell 

Kvällen bjöd på tacos och nu sover Tyra o Tuwis ville se på film o såklart hon har ju jullov 🎅 

Hoppas er dan fler dan fler dopparedag har vart bra:) 




Ladda inför nattjobb

Söndag och fjärde advent.. Morgonen bjöd på mys frukost hela familjen med tomtegröt, julskinka mm och såklart tändes det fjärde ljuset.. 
Efter avdukning gjorde jag & mogge oss iordning inför shopping! Kina kom hit och hade barnen under tiden så vi kunde köpa dom allra sista klapparna och det blev en hel del shopping plus så fick Tyra en  ny vagn så där lite spontant.. En Emmaljunga Scooter blev det såklart ... Bästa vagnen! Den bara stod där o skrek Tyra så vi kunde inte låta bli :) hihi 
En enda klapp är kvar och vi vet exakt vad vi ska köpa o sedan är vi helt klara .. Puuh skönt ! 

Nu ligger jag i sängen o ska försöka sova lite innan jag ska iväg och jobba i natt.. 

Så godnatt vänner 




20 December 2014

Äntligen känner jag stor skillnad med pencillinet :) skönt! 
Två dagar kvar innan kuren är slut .. 

Lördag idag kl 9.06 väcktes vi av en Tyra som ropade glatt på oss, upp och börja dagen med frulle.. Kändes som hela kylskåpet stod på bordet då alla ville ha olika saker idag... Efter frulle började jag med julskinkan, och medans den var på tillagning så gjorde jag o Tuwa julgodis. Rischocklad blev det idag, gott ;) och sedan fick jag rycket och började skrubba hela köket, alla luckor invändning, utvändigt , fläkten fick en rigäl rengöring likaså spisen och ugnen .. Kyl o frys blev rena innan jag fortsatte med damm trasan o körde huset :) och hann även tvätta fyra maskiner den femte är i maskin nu:) en väldigt effektiv dag :) skönt men ändå finns mycket kvar att göra innan julen får komma :) 

Imorgon ska vi ta ett varv för att köpa dom allra sista klapparna. 
Och det är ett par så vi kommer få springa ett tag och slåss med armbågarna!
För Tornby så här dags på året är en pina :( 

Sen imorgon em ska jag hem o sova o ladda för nattjobb och nu börjar jag räkna ner till julledigt 3 pass kvar:) 

Nehe nu kom en nybadad Tyra och satte dig hos mig:) 

Hoppas ni haft en bra lördag?
Pöss på er 




Ledig fredag

Gårdagen på jobbet var väldigt hektiskt kan ja lova.. Väldigt mycket patienter och väldigt mycket sysslor runt om.. Men hem kom vi till slut och hela kroppen var helt out.. Jag brukar ha svårt att varna ner efter ett kvällspass men jag slockna rött omgående igår kväll.. 

Idag ledig som sagt och Tuwis hade avslutning med förskoleklassen i kyrkan så finklädd va hon och fin ihåret ❤️ 
Medans Tuwa var där så hann Tyra o jag massa saker, käka frukost, duscha plocka lite hemma, göra iordning oss åka till ÖoB och sedan hem för att hämta Tuwa på skolan kl 13.. En promenad dit ihop om att Tyra skulle somna ivagnen men ack fick ja ;) 
I skolan fick Tuwa ge sina fina fröknar en varsin klapp från oss som tack för denna termin.. Och vi gick även förbi Tyras dagis och överlämnade julklapp till pedagogerna där (bäst, för på måndag lovar jag att ja skulle ha glömt dom efter nattjobb :/ ) 
Dom gör så extremt bra jobb med Tyra och ger henne så mycket kärlek, värme och trygghet och även oss.. Så lämna vår krigare hos dom känns nu jätte bra❤️ Och dom är värda så mycket mer än det lilla dom fick.. 

Väl hemma igen somnade Tyra i sängen och Tuwa i ja pysslade tills mogge kom hem o vi for till maxi ( idiotiskt med kids) men mogge o Tyra tog bilen ett varv medans jag i Tuwa handlade det allra viktigaste innan vi åkte hem intog fredags mys med god mat och handboll.. Semifinal i EM Sverige - Norge och tyvörr förlust men är stolta över dom som kämpar ! 

Nu läggdax imorgon väntar en dag med julgodis bak, lussekatter ska bakas o en julskinka ska göras o hoppas vi hinner ett varv på Tornby för att inhandla som sista klapparna 😁 

Sov gott o dröm sött 




Jobbdag

Klockan ringde vid 05.10 upp o hoppa.. Väcka kidsen som alltid (lr oftare 9/10 ggr) med ett leende på läpparna! Iväg till jobbet på isgatorna.. 
På jobbet var det lugnt till en början men det fylldes på dig snabbt❤️
Kl 12 blev vi bjuda på julbord på jobbet och fick julklapp 🎁 mycket gott julbord.. 
Dagen har även bestått utav många toabesök och det började göra ont vid varje besök där så tog en urinsticka som visade plus på vita:/ alltså urinvägsinfektin 😢 så pencillin i 5 dagar.. Det tar fasan aldrig slut ,.. 

Kvällen hemma har vi bara busat & myst massa! En kväll hemma hela familjen efter att vart från varann hela dagen är så mysig❤️ Barnen är mystokiga...

Nu ligger jag o mogge o ser på film innan sängen imorgon kvälls tur se om jag hinner göra lite ärenden innan :) 

Kram på er 





Tisdag 16/12

Ja, vilken dag!! Tjejerna har vart helt underbara! 
Förmiddagen bestod utav frulle mys bus och mys❤️ Innan vi vid 11.30 begav oss mot ikano.. Skulle uträtta en del ärenden och blev visst ännu mer klappar till kidsen ☺️ Inget bortskämda jag lovar .. O det bästa e att det fortfarande går att handla klappar till Tuwis trots att hon är me .. Lite smyg och vara snabb vid kassan ;) hihi 

Vi åkte en lagom till 14.00 så Tyra kunde få medicin och även få sova .. Och medans Tyris sov så pysslade Tuwis o jag:) Tuwis satt och sydde pepparkaks gummor och jag satt och pysslade ihop menyerna till nyår❄️ Mycket glitter och fint blir det 👍 

Kvällen har bestått utav glada kids lite mer julklapps inslagning medans kidsen badade. Sedan sagoläsning för Tuwis och nu ligger jag o mannen i soffan framför äntligen hemma jul special 🎄 me like 

Hoppas nu haft en mysig tisdag 

Den stora får man sällan me på bild nu för tiden :( jätte tråkigt 



Lillebror börjar blir gammal ;)

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag?, Jo det är ju lillebrors 27 åra dag, Hurra Hurra Hurra !

Stort stort grattis Robin på din dag 

Många kramar från oss ❤️




Godnatt

Nu säger jag godnatt och hoppas verkligen att både jag och Tuwa mår bättre imorgon! 
Tuwa får vara hemma imorgon så jag verkligen ser att hon mår bra.. Och vi har en hel del saker att göra imorgon! 
Samt fyller lillebror år❤️🎉

Sov gott alla 

Mina hjärtan från helgens pulkaåkning ❤️





Jul i vårt hus

Gårdagen blev inte mycket med, jag låg o sov hela dagen.. Var uppe och försökte äta lite vid 18 men gick sådär :( magen knöt sig direkt:( somnade om i soffan då mogge väckte mig vid 00.30 för att byta till sängen! 
Mogge tog båda ungarna till dagis/fritids så jag fick vila sov till 10 imorse.. Försökte få o mig frukost gick sådär men en macka kom ner iaf! Annars idag har jag bara slappar o verkligen vilat! 
Slog in lite klappar o la under granen innan jag kröp upp i soffan igen i vilade.. Mår inte tipp topp kan ja lova.. 
Fritids ringde nu på em att Tuwa inte mådde bra, hon hade ont i magen o i huvudet så nu ligger hon i soffan med mig o vilar❤️ Lilla hjärtat 

Nått positivt idag är att vi/Tuwa har fått plats på valla ridskola :) wihoo 7 januari börjar hon där :) 

Återgå till vilandet 

Vår gran i år med några av alla klappar 




Jävla skit mage

Igår jobbade jag, ut i snön på morgon ingen höjdare enl. Mig..hatar verkligen vintern usch! 
På jobbet var det mycket jobb mycket patienter och tyvärr balla min mage ur.. Tog på panodil vid 11 som kan gjort lite verkan men vid 14 blev det värre :( fick gå hem då för att jag hade så ont så jag grät! 
Hemma tog jag tradolan som gav lite effekt sedan begav vi oss till Ekängen för käk även Frida och Robin var där, mycket trevligt.. Blev lite mini firande av Robin dom fyller på tisdag 🎉
Vi kollade även igenom och la till lite i anmälan och nu är den helt klar ska vara skickas in! Så himla skönt! 
Magen ballade ut igen när vi var i Ekängen, hatar det! Smärtan är så extrem så det går inte beskriva! 
Vi var hemma vid 00.00 tiden fick med oss ett barn hem den lille somnade gott i Ekängen så hon fick övernatta❤️
Hemma bröt helvetet loss smärtan blev värre o värre! Det kom som i attacker fick blunds 10 min innan det kvar smärt genombrott i 1h till slut va smärtan så intensiv så jag kräktes utav den.. Lyckades somna tillslut vid 05.50 o vakna panik kl 9 av smärtgenombrott!:( hatar hatar min mage:( 

Ligger nu i sängen och ska flrsöka sova skulle ha jobbat idag men det blir inget och skulle även kört Tuwa o saga på kalas innan jag började men det får mogge göra.. 

Helvetes mage😡




Tyras första lucia tåg

Dagen började med lite sömn och mys frulle med tända ljus och sedan massa bus och mys ❤️
Innan vi hämtade Tuwis från skolan och begav oss mot maxi för att inhandla lite till middagen ikväll och för att slippa göra det i em.. 
För kl 15.00 skulle vi till dagis och titta lucia tåg. 
Vår lilla krigare var helt bedårande urgullig. Hon va pepparkaka och kom gående i sin rullator i tåget och va helt underbar! 
Under alla sånger som sjunger så vill Tyra iväg, det är spring i benen och Tyra är sprallig och verkligen står o dansar med i sångerna 😍
Hon är så himla söt och vi är så stolta. Detta va nått vi inte visste om det va möjligt när vi var i Lund men vår krigare bevisat att mirakel sker ❤️
Efter det bjöds det på varm saft o pepparkakor innan vi begav oss hemma och började pynta granen :) 
Åt god middag och efter det myste jag o Tuwis till det med tända ljus, glögg och pyssel, nejlikor i apelsiner ...

Nu sover Tyra, Tuwis kollar film och jag o mannen ser på handboll!
Imorgon jobb tajm 7-15 :) 

Ha en toppen fredag 




Flex

Idag var det lugnt på jobbet så jag fick flexa hem vid 19.30 :) jätte skönt och jag hann hem till Jul med Ernst:) 
Mogge var precis i läggning med barnen så hann säga godnatt till den stora då Tyra redan var i säng och skulle jag gå in till henne då när man redan sagt godnatt en gång skulle hon bli helt uppspelt o skulle aldrig somna ❤️ Så får pussa på henne imorgon då vi e ledig :) men Tuwis hann jag pussa o krama på :) 

Mogge läste bok för Tuwis och jag passa på att tänkas ljus o mysa ner mig i soffan och efter dn stund kom mogge o gjorde mig sällskap :) framför Ernst❤️Lite julkänsla kryper på :) 
Nu ligger vi i soffan framför sex in tje city, me like ;) 

Imorgon lucia på dagis och Tyra ska va pepparkaks gumma ❤️❤️😍🎄❄️⭐️ 

Nehe återgå till film o mys 

Ha en toppen torsdag 




Luciafirande

Igår var på på lucia firande i kärna kyrka och vår älskade Tuwis var med i lucia tåget ⭐️
Det var väldigt fint och man blev helt tagen av hur fint barnen sjunger.. 
Tuwa stod längst fram i uppställningen och var tomtegumma ❤️ 
En väldigt mysig kväll som efter luciatåget så blev det fika efter:) jätte trevligt och maj blir så stolt ❤️ Vår duktiga tjej 
Vi var hemma Straxt efter 19.30 och då va det hopp i säng med Tyra och även Tuwis som fortfarande var helt uppspelt efter framträdandet. Men lite kvälls mat, tandborsning och läsning av bok lugnade hon ner sig o lyckades somna gott ❤️
Mogge och jag satt hela kvällen igår och skrev på anmälan som ska in nu i helgen.. Många sidor, mycket text, mycket ångest många tårar och mycket rädsla och många hemska bilder kommer upp :( 
Det är tufft och jävligt jobbigt! 
Men vi klarar detta me.. Vi kämpar på... 

Idag jobbdax efter fyra dagar ledigt:) skönt och återgå till jobbet 

Ha en toppen tisdag



Shopping

Nu är vi åter på hotellet efter många timmar inne i varuhuset.. Folk finns det men har varken stått i kö in eller i kassa! 
Mogge är inte avskräckt, så fler ullaredspåse resor ihop blir det;) ända nackdelen (lr kanske positivt) är att han backar mig mycket i shoppande.. Men men en hel del kom vi ut me iaf :)) men kanske hälften av allt om jag hade vart själv här ;) hihi 

En en väldigt mysig o trevlig shopping tur med min älskade man❤️

Nu har vi precis duschat och jag sitter ner myst i sängen med en kopp kaffe framför så mycket bättre.. Mysigt ❤️

Saknar barnen massa men vet att dom har det jätte bra .. 

Nu börjar det igen o jag ska mysa med mannen.. Ha en bra lördag alla




Mot Ullared

Nu är vi på väg, ligger på E4:an och pulsar! Regn och rusk :(
Barnen är lämnade i Ekängen och kommer ha det jätte bra och bli bortskämda och ompysslade :)

Vi ska först på resan göra ett stopp i Habo för att besöka våra bästa Elin & Jonas med kids och för att se deras nya hus ❤️😍

Sedan gasar vi vidare mot Ullared för shopping och hotellvistelse.. 
Hoppas bara att kidsen inte blir sjuka där hemma :( 

Hoppas ni alla får en bra lördag 




Fredag😊

Ja idag är det äntligen fredag.. Och jag är ledig :) 
Mogge är även hemma idag då han inte kände sig riktigt bra i kroppen .. 

Efter jag lämnat Tuwa i skolan redan 8.15 då som idag skulle på Jul i Gamla Linköping :) jätte mysigt :) 
Tuwa var laddad och såg fram emot det :) 
Efter lämning fick jag sova till 10.00 o mogge tog Tyra, tack älskling❤️
Blev frulle tillsammans innan jag började städa lite.. 
Vi åkte och hämta Tuwa vid 15 och sedan blev det en snabbis på maxi då vi skulle inna äta o göra iordning Tuwa inför disco i skolan :) 
Saga & Tuwa gick gemensamt dit och kom hem för ca 1 h sedan och dom hade dansat o haft jätte skoj :)) 
Just nu ligger vi i soffan framför Idolfinalen o laddar inför morgon dagen då mogge o jag ska till Ullared o övernatta ❤️ Mysigt! Kidsen ska va i Ekängen o bli bortskämda ❤️ Tack för att ni alltid ställer upp ❤️

Nehe återgå till idol :)) 

Ha en bra fredags kväll






Fin frilla

Jobb jobb o jobb hela dagarna långa.. Igår var det lång dag, jag vaknade 04 av ont i halsen gick upp o tog panodil och då vaknade även Tyra.. Så gick upp o hämtade henne och la henne mellan mig o mogge men inte somnade hon utan hon o jag låg och myste tills klockan ringde 05.15! 
Väcka Tuwa som inte var på bästa humör kan ja lova! Men inget att diskutera utan kläder på, borsta tänder och sedan iväg till fritids! 
Lång dag mogge fick hämta då jag va på utbildning ända till 17.00 o då kom även familjen o hämtade mig :) och vi åkte till Ikea o käka mat innan handling på maxi för mig :( 

Idag jobb oxå och mogge o Tyra var hemma då mogge hade feber o genom förkyld och Tyra hade lite feber i går men inget idag ! Men mogge blir hemma även imorgon då han inte är kry tyvärr! 
Så i em fick Gun följa med Tuwis till ridskolan för mogge kurerar sig o jag var hos sis o blev fin i håret :) 
Tack snälla för hjälpen ❤️ o tack snälla sis för håret, grymt nöjd som alltid ❤️

Imorgon skola gör Tuwis o dom ska till gamla Linköping, mysigt ❤️ 
Kvällen består  utav mys o god mat o helgen ska jag o mogge till Ullared o bo på hotell o mysa o kidsen ska vs i Ekängen o baka o mysa o bli bortskämda ❤️❤️❤️ Tack för all hjälp! 

Nehe sängen kanske 

Pöss på er 

Mitt hår idag :)) 
Jätte nöjd 



2 december

Tisdags kväll, kom hem från jobbet för ca 1 h sedan.. Lagom till PH..:)
Barnen sover som två små stockar och jag saknar dom så mycket ❤️ Imorgon bitti hinner jag se dom en kortis innan dagis/skola o jobb för mig! 
Och imorgon är det även lång dag för mig. Utbildning hela em så slutar 17.00 ca ist för 15.00.. Så lång tid innan jag går pussa mina prinsessor ❤️ 

Idag fixade jag även jul & nyårs kläderna till tjejerna :) dom kommer bli så fina i dessa kläder :)


Nehe sov tajm klockan ringer 05.10 imorgon bitti, gäsp ! 

Godnatt 



December

Nu är det december, vart har denna höst tagit vägen! Jag har knappt hunnit regera känns det som!

Det va ett tag sedan jag uppdaterade här på bloggen har haft så mycket att styra med! 

Men lite uppdatering vad som har hänt ska ni få! 

- jag är sedan igår 1/12 fast anställd på förlossningen :) jippi! Bästa tänk bara
- Tyra har krupit tre kryp steg 👍
- vi har vart hos neurologen i fredags med MVG i betyg för Tyra. Han tyckte att Tyras utveckling går frammåt! Inte lika snabbt som "friska" barn men bättre  sakta o säkert än inget :) duktigt tjej!
- vi har börjat med tecken i språk för Tyra.
- barnen har vart genom förkylda men än så länge har jag och mogge klarat oss, peppar peppar! 
- helgen ska jag o mogge på egen tripp till Ullared, bo på hotell och bara vara lite han o ja :)
- vi har satt upp deadline för anmälan så nu börjar det verkligen ta fart! 

Mycket känslor, mycket tankar, mycket ilska bubblar upp i samband med anmälan men den MÅSTE in NU! En del i vår bearbetning och sorg! Det hjälper inte Tyra eller oss men dom där ska inte komma fria och självklart för att hjälpa andra då detta inte sker oh drabbar andra barn o familjer! 
För det vi har gått igenom ska ingen behöva genom lida! När ja kollar tillbaka på vår resa så blir jag helt matt och funderar hur faan vi har klarat det! Men sanningen är det att man klarar allt och man gör allt för sina barn! Dom är vårt allt och jag skulle dö för mina sällade tjejer❤️❤️
All kärlek till dom är obeskrivlig stark❤️

Nehe nu ska ja göra iordning mig för snart tajm att lämna Tyra på dagis och för mig att åka o jobba :) 

Kram på er

Bild från vår vardag senaste dagarna ❤️



Måndag

Idag måndag och det e jobbtajm!! Kvälls pass står på schemat 

Och idag flyttar dessa tre julgrupper in på förlossningen ! 
Gjorda utav mig :)) 

Tycker ni ??





Trevlig 1 December på er ❄️






RSS 2.0