Alla hjärtans Dag

Idag är det alla hjärtans dag, en dag som alltid är mysig.. 
 
Men idag va det lite annorlunda, det var besök hos neuroligen, ett möte som vi verkligen inte ville gå till.. Det var så jobbigt.. Efter förra mötet så har både jag och Mogge mått dåligt över det och verkligen inte velat möta honom igen.. (läkaren) 
 
Men eftersom att Mogge precis börjat nytt jobb (i måndags) så tyckte vi inte att han skulle behöva ta ledigt så mamma följde med då jag verkligen INTE ville gå själv..
Redan i väntrumet så började min puls öka och tårarna var när kan jag lova. Det va inte lätt att hålla tillbaka kan ja lova! 
Men läkaren var 10 min sen och det var väl tur så jag han landa lite.. Men när han väl kom började pulsen igen, och när vi kom in i rummet så började han be om ursäkt för hur det blev förra gången, då både jag och Mogge har påpekat det till sjukgymnasten som arbetar tätt med honom så hade hon pratat med honom och tyckte att vi skulle reda ut det. Och jag tror vi gjorde det. Jag fick säga det vi tyckte att han hade gjort fel och att han var för hård. Och vad jag vill och inte vill.. Och under hela besöket så tycker jag att han var lite reserverad och tillbakadragen men hellre det än som han va sist.
Men iaf under besöket så var Tyra såååå duktig och visade vad hon kunde. Och han klämde och kände på henne och han tyckte att hon var mycket mjukare idag än vad hon var sist.. Och han tyckte även att hon hade utvecklats bra och att det går frammåt.. Det glädje mig massor kan ja lova och det var som en sten som släpte och han vill inte träffa Tyra förens efter sommaren igen... Puuuh va skönt säger jag, den oron och rädlsa som jag har inför neurologen är hemsk.. och det är bara för det mötet inte för kardiolig mötet.. 
 
 
 
Men efter det besöket så gav vi Tyra lunch och sedan va det dax för henne att sova lite så vi passade på att knalla in till stan en sväng och uträtta lite ärenden. Jag hämtade massa saker tlll Barnhjärtefonden, hämtade ut biljetter till Disney On Ice som jag och Tuwis ska på nästa lördag, bara hon och jag, det ska bli så mysigt..
Och det blev även en ny iittala lyckta till samlingen en klar sådan..:D Jätte fint lyser den! 
Sedan blev det även ett besök på bolaget och det var lite vin och öl som inhandladet och såklart d´så blev det alla hjärtans dag present till kidsen.. :D Såklart att dom ska ha det... :D 
 
Efter det hämta Tuwis på förskolan och sedan hem och ge Tyra medicin och sedan Maxi för handling.,.. Tacos blev det ikväll och mamma och leffan gör oss sällskap.. 
 
Idag är det som sagt Alla Hjärtans dag och för fyra år sedan så friade jag till Mogge och han sa: JA, såklart..:D En dag som jag var så nervös men längtade så mycket till att få veta vad han skulle säga.. Vi hade lagat ett sådan god mat och drack lite vin och Tuwis satt vid bordet och åt med oss då 2 år gammal.. Och glädjetårarna spruta då han svarade Ja!!! 
Idag är vi gifta och älskar varann med än någonsin, och att fria va det bästa jag har gjort.. Känns helt otroligt underbart att vara fru till denna man som är min drömpris  <3 Det alla hjärtans dag minnet kommer jag aldrig glömma det ligger mig varmt om hjärtat <3 Älskar dig Mogge över allt annat..
Idag fick han en jätte fin personlig kärleks tavla som nu pryder vår vardagssrum (bild kommer)
 
Nu ska ja ta mig lite vin och va lite social..
 
Vill önska er ALLA en mysig och underbar Alla Hjärtans Dag och hoppas att ni haft en bra dag.. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0