Måndag

Helgen har bara rusat iväg, Tyra har kämpat sig igenom den.. Hon har hostat o hostat o hon har haft så ont av den så många tårar har det vart:( ännu är ej aptiten tillbaka men snart hoppas vi!
Idag är hon bättre så det går åt rätt håll iaf, tre dagar kvar med antibiotika sedan hoppas jag att öronen aldrig med blir ett bekymmer för våran pippi❤

Annars ihelgen var vi ute och fira Mogges mormor o morfar och fick nyheten att våra barn ska få en till syssling , mysigt :) 
Av oss fick dom en skål från handmålat :) jättefin vit med blommor o dimmpastell färger :)

Igår va vi o sa hej då till pappa o Gun då dom just bu sitter på planet till Thailand :) inget avis ja lovar:( nästa gång måste vi me ! Hoppas på det iaf ! 

Föresten har ju glömt berätta Mogge har fått nytt jobb o idag var första dagen, grattis älskling ❤ Addera Link jobbat han på nu kommer nog bli kanon till slut hoppas vi :) inget mer jobb byte nu:/ 

Nehe nu sover tyris , Tuwis kollar film o vi slappar skönt :)

Har familjen Rosèn i våra tankar 24h om dygnet, många tårar har fälts och jag fattar inte att det är sant, fina lilla Meja❤det är så tragiskt och så jäkla orättvist!
Ett litet oskyldigt barn ❤
Ljuset är tänt och Tyra skickar upp massa kramar och kärlek till sin hjärtis vänn❤ och vi sänder massa stärkande, trygga och varma kramar och önskar att det fanns något man kunde göra❤❤



Älskar er tre nått oerhört mycket. Ni är det bästa som finns ❤❤




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0