tre dagar kvar

Igår hann jag inte blogga, det va en dag som verkligen va fullt upp..Saker att göra hela tiden.. och på eftermiddagen skulle jag iväg på ett möte...
 
Idag har det oxå vart lite mycket eller det är mycket i huvudet, idag har jag vart på stan med en hjärtis mamma, första gången vi träffades. deras lilla son föddes i augusti 2012 och har ett helt annat hjärtfel än Tyra. men man har så mycket gemensamnt och så mycket att prata om.. Och skönt att ha någon som vet hur man mår, ens oro, räddsla, ilska och alla mediciner det är så naturigt för en annan familj som lever i samma.. Så vi tog en fika på Espresso house mycket trevligt träffades 17,30 och kl. 20,05 så gick bilarna ut och vi åkte hemmåt, men hoppas vi ses snart igen, sara!? 
 
Nu hemma så har jag fixat och trixat med mitt lilla eller lilla är det inte det är stort projekt jag styr med.. och det är tre dagar kvar tills det lanseras om man kan säga så.. Så det är en hel del att stå i kan ja lova.. 
Så imorgon är det möte hela kvällen för att få i hop det sista. det är några bitar vi inte kommer få ihop innan lördag tyvärr men hoppas dom faller på plats i nästa vecka iaf... 
Ja så skriver ja inte så mycket nu innan lördag så är det så att jag jobbar arslet av mig med mitt projekt vill att det ska bli så perfekt som det kan bli..
 
Och på lördag så åker vi även till jönköping till våra älskade vänner, kommer ha med mig datorn då jag kommer behöva arbeta en del men det vet Elin om...:D hihih men vi är helt barnfria så Mogge och Jonas ska kakla och jag och Elin ska ner på staden och ta en låååång mysig fika... längtar.. och på kvällen ska vi bli bjudna på go middag och efterrätt som jag längtat efter.... :D En mys helg väntar med lite spänning .... härligt..
 
Hoppas ni alla där ute har det bra och inte är allt för sjuka, hör att det är många som ligger ner bäddade nu,,, ;( 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0