Jobbig helg

Ja denna helg har gått fort men den har vart tung och kämpig!

Igår lördag började det med sol och hela familjen gick upp tidigt och sedan begav vi oss ut i det fins vädret, mot lekparken och efter ett tag gick vi hemåt och tog en fika på altan, i solen helt underbart! Dock blåste det :( 13.30 checkade jag in på US igen dax för ett jobb pass men endast i 4 h då förra passet va fruktansvärt tufft! 
Passet gick ok, jag började gråta en gång då jag fick lite panikångest, det är då mycket negativt, tragiskt, traumatiskt på avd. Och patienterna jag hade har det  mesta och är jätte deprimerade, ledsna mm så det tog mig hårt!

Kvällen spenderade jag och Tuwis själva, Tyra somnade redan kl 19.30 så Tuwis o ja gjorde mumsig mat åt framför mello och sedan intog vi soffläge och höll på Anton Ewald men tyvärr blev han i botten :( Mogge var iväg med grabbpolarna på ölmässan. 
Men han va redan hemma kl 00 och skrämde livet ur mig då han inte hade nycklar med sig utan knacka på fönstret på ytterdörren.. 

Natten blev inte mycket sömn, jag trodde att min bearbetning av allt som hänt hade kommit längre och att min panikångest inte var så stark längre men natten har vart tuff, mycket ångest, många tårar:( 
Men jag åkte till jobbet idag 06.45 och gjorde mitt bästa jobbade även idag bara 4 h ... 
Hoppas att kommande natt blir bättre :/ 

Imorgon är det åter till Bvc med Tyra, väg o mät och troligen svar från rtg från i måndags så lite oro finns:( men håll tummarna att allt ser bra ut! 
Nu soffan båda barnen sover och mästarnas mästare :)

Hoppas ni haft en bra helg 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0