Mys dag

Imorse fick jag väcka tjejerna , båda sov som stockar:) så innan det hann ja sminka mig och göra i ordning mig i lugn o ro, lyx :)
Tuwis skulle till förskolan och Tyris och jag köpte me oss nybakade frallor och åkte hem till Annie & Alfons för frulle mys:) 
Tyra testade Alfons bobbycar och gillade den skarpt :) en väldigt mysig förmiddag med go frulle, barn mys  och massa babbel, välbehövligt och saknat ❤ tack gumms

Från Annie åkte vi direkt och hämta Tuwis från förskolan och sedan hem, söva Tyra och efter det så pasda Tuwis o jag på att äta mellis och fika ute på altan i solen :) helt underbart! Hoppas på vååår nu, saknar värme, sol och vara ute hela dagarna!

Igår var vi på US med Tyra, röntgen av höfter var det denna gång och Tuwis hade studiedag på förskolan så älskade underbara lillebror kunde gå ifrån jobbet en kort stund för att hjälpa mig med Tuwis under tiden. Då att ta me henne in i röntgen rummet är inte bra och väldigt onödigt! 
❤❤ Tack Robin, det va verkligen guld värt❤❤

Nu sover snart Tyra och Tuwis och vi slappar i soffan :) underbart! 

Hoppas ni alla har det toppen 

Bilder från dagen 











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0