Äntligen fredag

Jaa fredag äntligen, som jag har längtat... 

Idag förskolan för Tuwis och idag var det teater, Alfons Åberg... Och isglass fick dom efter... Så himla mysigt, Tuwis uppskattade det verkligen! 

Idag hämtade vi hem Tunis tidigare direkt efter lunchen då vi ska få främmande, Tuwis gamla dagis kompis från tallboda o hennes mamma kommer.. Jätte skoj,, Tuwis längtar enormt mycket just nu när vi väntar.. Och vi har även hunnit baka en kladdkaka med nobless chocklad i som vi ska fika på, mumsigt! 
så en väldigt bra start på denna helg! 

Imorrn lördag och ridskola igen, till och med jag längtar och ser fram emot det jag som inte alls är en hästtjej... Men det är mysigt o va i stallet måste jag faktiskt erkänna :) och har man barn som gillar det och går på ridskola så är man oxå tvungen att ställa upp ovh hjälpa till.. Så bara att vänja sig :) 

Nehe, lite kaffe och sminka sig lite så man ser ut som folk innan besök kommer..

Ha en toppen fredag allihopa




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0