Sooooomar

Vilka härliga dagar det har vart ;) underbart och vi njuter till Max kan ja lova :)

Var ju ett tag sedan jag skrev har vart väldigt mycket senaste tiden, men liten snabb repris får ni nu vad vårvecka har bjudit på förutom underbart väder:)

Onsdag: tuwis skulke hälsa på i skolan och även äta där och det var en väldigt nervös liten tjej som gick till förskolan denna måndag men besöket hade gått jätte bra och hon hade ätit massa mat, tre portioner :) 
Efter vi lämnat henne åkte jag och Tyra ut till Annie och Alfons där vi blev bjudna på en väldigt smarrig rabarber och jordgubbs paj:) små trollen smaskade hellre på vattenmelon <3 tack gumman för en mysig fm.. Sedan gasade vi vidare in o hämtade mamma o sedan in mot stor staden så mor skulle på möte och vi passa på att strosa runt lite, lr Tyra sov o ja shoppa lite sommar kläder till kidsen och lite saker till Tuwis som ska till Mallorca snart :) 
Sedan lunchade vi och sådan begav vi oss hemåt! 

Torsdagen var studiedag på förskolan så detblev tomthäng, vattenspridaren åkte bra och likaså sol stolen.. Parasoll upp för Tyris :)
Eftermiddagen gick vi på promenad med Tyra i gåstolem.. Hon älskade att vara lite "fri" hon sprang iväg på gårn och älskade att kunna utforska själv... Hon var inte stilla en sekund, närmogge kom hem tog han över promenerandet så jag lagade middag :) 
Tyra däckade rätt snabbt sedan kan ja lova :) go unge :) Tuwa tyckte det var lika roligt som Tyra att hon själv sprang runt på gårn<3

Fredag var det igår och det var förskola för Tuwis, hann inte ens säga hejdå innan hon sprang iväg med sina kompisar och lekte kull, helt underbart att se att hon har så mycket kompisar som bara skriker efter henne när hon kommer och hon får så mycket kramar o saker av alla barn och hon är så omtyckt, värmer mamma hjärtat:) 
Kvällen åkte vi iväg en sväng med mamma till slussport11 i berg och blev lite shopping och även en glass, mysigt :) 

Lördag idag, sovmorgon till 9.00, underbara ungar<3 mys drulle hela familjen och sedan ut och städa av altanen efter allt detta jäkla pollen, helt sjukt mycket, vi skrubbade hela altan golvet ovh alla möbler, hyller mm så fint i dag men helt gult i morgon igen säkert, så bara att börja om..
Sedan va det på med ridkläder och gasa in mot ridskolan, mamma var idag med då jag har skadat knät och kunde inte leda hästen, kunde kunde ja väl men gör jäkligt ont då ja behöver springa när hon ska trava så bättre att vila det lite,, men va lite tråkigt då jag verkligen sj tycker att det nu är rätt mysigt.. Men Tuwa är så duktig alltså, hon har verkligen utvecklats massa på dessa gånger då hin gått, hon sitter mycket stadigare i sadeln, könner av hästens rytm, kan verkligen själv styra o rida hösten.... Stolt mamma:) och man ser verkligen att hon älskar att sitta på hästryggen det bara skiner om henne... Våran älskade lilla häst tjej...

Nu ikväll har vi haft pappa o Gun på middag, blev grill spett, westerbotten ost potatis och tre olika såser:) var riktigt gott. Sedan blev det efterrätt ... Alla mätta och belåtna och det var super trevligt :)) tack för denna kväll :))

Nu ska jag krypa ner i mannens famn och bara slappa... 

Hoppas ni njuter av vädret och haft en bra lördag :)) 














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0