Onsdag

Vilken onsdag:) 

När klockan ringde 05.15 imorse kan ja lova att mina ögon inte ville öppna, va så sjukt trött! Men det va bara att kliva upp! Göra sig i ordning och sedan väcka kidsen! Lr fick väcka Tuwa då Tyra vakna på bästa humör :) 

Iväg till jobbet fullt ös som vanligt men lika kul gör det ;) 
Efter jobbet åkte jag hem till en tjej o hennes bebis på ca 2 månader o myste o drack kaffe! Denna underbart söta tjej hjälpte jag till världen ❤️ Och det ligger varmt om hjärtat! Underbart och kunna o få vara med lite på avstånd o se underverket växa :) tack snälla för en mysig stund❤️

Efter det hem o då fick vi besök vs finaste familj Jigmalm/Holm mycket trevligt! Dom stora tjejerna leker ju så bra ihop o har jätte kul :) o Tyra va så intresserad utav lilla Vera :) godingar ❤️ 
Tack snälla för titten och vi ses på fredag :)) 

Nu går ögonen i kors o jag ska sova imorgon kvälls jobb.. 

Godnatt vänner 




CPUP-mätning

Idag var vi på BUH och träffade sjukgymnast samt arbetsterapeut och vi hade idag CPUP -mätning där dom klämmer, sträcker, drar o har sig i alla Tyras lemmar! 
Ett möte som är då extremt tufft o jobbigt för mig! Vänjer mig aldrig och som det känns kommer jag aldrig göra det heller! 
Varje besök på US lr BUH är väldigt jobbiga och det är tufft. Jag har ännu inte accepterat att mitt älskade barn har en CP-skada och kommer jag någonsin acceptera det?? Mycket tankar och mycket känslor! Många tårar fälls, usch! 
I denna tid känns allt sådant extra tufft, jobbig tid på året mycket minnen, oro många jobbiga bilder kommer upp! 
Det är jäkligt tufft just nu kan ja lova! Imellan åt vill jag bara dra en stund bort från verkligheten bort från mina tankar, bilder, mina tårar! Jag orkar inte! Trots att det snart är två år sedan så är det så färskt fortfarande! Det känns som för någon månad sedan allt helvete börja! 
Faaaaaaaan, varför? Varför vårt barn ??? 

Efter besöket på BUH så åkte vi till affären och sedan till skolan för att hämta Tuwa och Saga (tuwas klasskompis) dom leker så bra ihop och har så kul:) och bor nästan grannar :) underbart 😃 

Nu ligger barnen sover gör dom inte hörde alldeles nyss Tyras ljuva stämma som bubblar för fullt!

Imorgon jobbtajm? Ser fram emot ATG jobba då jag vart ledig i två dagar sedan em ska vi få besök utav fam. Jigmalm/Holm mycket trevligt :)) 

Nehe kvällen då ;) 




Söndag va det ja :)

När klockan ringde 05.39 imorse tror ni jag va pigg ? -nopp, kan ja meddela! 
Och gu ut kl 06 en söndags morgon när maj är mörkröd är lite läskigt.. Men som tur är e det inte långt till bilen ;) hihi

På jobbet vaknade man till direkt då vi haft en hel del att göra idag.. 
Hemma möttes man av glada barn och glad man mys o bus innan vi tog en fika! Hade bakat en kladdkaka med geisha då vi idag skulle få främmande men vi sköt upp det så blev en mysig fika med familjen ❤️ Mys innan kidsen bada och jag plantera lite "advent" grupper! Så nu har dom förra hyacinterna flyttat innan samt den första amaryllisen :) mys! 🌟 

Nehe kidsen sover och mogge i jag kollar film efter en dusch :)) 

Mycket jobb snack denna helg men min trevliga vardag :)) 
Hoppas ni haft en trevlig helg




Jobbar lördag

Ligger nu i sängen och ska försöka sovs då jag har jobbat natt och klockan ringer 05.30 imorgon för ytterligare ett pass sedan ledig två dagar som är proppfulla med aktiviteter! 

Dagens jobb pass har bestått utav jobb och mycket skratt! Mina arbetskamrater är dom absolut bästa man storm trivs! Både med jobbet och arbetskamraterna så ni kan förstå att jag inte har det svårt att gå till jobbet! Världens bästa plats förutom hemma med familjen ❤️

Idag under mitt arbetspass så åkte även vinterdäcken på bilen på. Mogge o kidsen var o Ekängen och slängde på dom! Skönt, då man aldrig riktigt vet när kylan smäller till och även skönt att dom på då vi åker till Ullared! :)) 

Nehe sovtajm va det ja;) 

Godnatt 





Perfekt fredag

Idag har det verkligen vart en perfekt ledig fredag :)) 

Tuwa har idag haft studiedag och det började vi med sovmorgon ända till 8.45, underbart! 
Blev sen frukost och lång som vanligt vid lediga dagar :)sen bjöd fm på lite städ (ovanligt, nopp) sedan satte vi på film (tingeling och piraterna) och spelade memo samtidigt och Tyra låg/satt/åla på golvet och vi hade det jätte mysigt! 
På eftermiddagen fick vi fin besök utav fina Emelie, blev kaffe och mycket snack :) väldigt mysigt ❤️Tack snälla gumman för titten :)

Efter det gasade vi ner mot maxi för att möta mogge och inhandla lite kött o gotte:) 

Nu ikväll har vi bara myst lagat mat ihop, musik på lite vin/öl och glada barn :) 


Nu sover Tyra, Tuwa, mogge o jag myser i soffan framför idol:) en helt perfekt fredag:) mysigt! 


Återgå till fredagsmyset, imorgon jobb tajm igen ;) 

Ha en bra fredagskväll 



Min ryggsäck



Lyckliga jag

I förrgår kom chefen till mig och berättade att jag är från och med den 1/12 fast anställd på förlossningen!
Helt otroligt, jag blev så lycklig så jag började gråta :) 
Är så otroligt tacksam och lycklig detta känns verkligen som att en sten har lättat:) 
Jag har verkligen hittat "hem" och jag älskar mitt jobb sp enormt mycket så ingen är lyckligare än jag;)))

Tack alla ni som har grattat mig betyder massa och har fått så enormt mycket fina ord från många som värmer enormt mycket ❤️Tack! 

Idag har jag jobbat och det har vart rätt lugnt på jobbet så har hunnit med att till o me kolla på alla adventsljusstakar:) snart är det ju advent, blandade känslor kan ja lova!! Men men måste göra det bästa av denna tid ändå:) 

Tuwis o mogge kom precis hem ifrån ridskola och det hade gått bra idag me :) hon är ju bara så grym lilla skruttan! Under tiden dom vart där så har jag o Tyris bara myst och busat här hemma :)

Imorgon studiedag på skolan ochjag ledig så det blir hemma dag lite pyssel kanske innan vi ska möta mogge i Tornby vid 16.00!
Fredags mys hemma denna vecka och ja ska njuta av familje mys för på lördag är det dax för jobb igen! Femte helgen på raken sedan är jag ledig tre helger :)) men lugn o ro vad är det ? Alla tre helger är full proppade med saker ! 

Nehe natta Tuwis då!




Älskade ungar

Igår hade Tuwis mini-os på förskolan något som vi inte visste om då Tuwis var hemma dagen innan då lappen kom upp! Men som alltid så har jag alltid mycket ytterkläder på barnens fack så inga problem att klä för utelek hela fm! Och hade även som tur va lagt med lite extra frukt :) nöjd Tuwis gick i väg med klassen :) 

Och idag hade som skogs dag och då får dom ha med sig go fika och idag hade Tuwis lite extra gott med sig. :) såklart hon ska ha!❤️ En nöjd o stolt Tuwis som jag lämnade imorse som glatt gick iväg hand i hand med en kompis i ledet till skogen :) 
Hon har blivit så stor mammas tjej❤️

Just nu ligger jag i soffan, mogge o Tyra är i badet och Tuwis kolla bompa på övervåningen! Hon ville inte mysa med mig fram bompa då hon nyss blev väldigt tjurig att inte hennes Favvis byxor var torra då jag vad henne lägg fram kläder inför morgon dagen ( slängde precis i som i maskin). Ungskrutt så envis och bestämd❤️

Tyris är genomförkyld o väldigt pipplig o halv krasslig så idag vabba jag o imorgon får mogge vabba. 
Turas om är bra👍 

Nu slappa i soffan efter god middag köttgryta o potatis :) mumms 

Kram på er 





Fars Dag❤️

Stort grattis till alla pappor idag och speciellt till min egna pappa och min man, mina barns pappa ❤️ Älskar er så mycket ❤️



Natten på jobbet var tuff, mycket att göra! 

Kom hem Straxt innan 8.00 och kröp ner brevid Tuwis som låg i vår säng! 
Mysigt❤️
Jag sov fram till 13.00 ca, då gav vi presenter till mogge.. Ett par skor och en stickad kofta:) 
Sedan in i duschen för att åka iväg och hämta Robin och sedan gasa mot Ekängen!

Vi bjöds på mumsig köttgryta med mandelpotatis:) grymt gott:) 
Och fika åt vi tårtan jag vann och fika bröd :) tårtan smakade smaskens :)) 
Även pappa fick presenter från oss ( mig & Robin) en tavla, tulpaner, trisslott och chocklad :) 

Tavlan pappa fick !

Nu ligger jag i soffan o är helt slut, ögonlocken är väldigt tunga och skylle gärna sova men ska försöka hålla mig vaken ett tag till :)

Hoppas ni har firar alla pappor idag extra mycket❤️ 

Min bästa pappa❤️ 


Min man och bästa pappan till våra fina prinsessor ❤️❤️








Jobb helg

Även denna helg är det jobb för min del men natt nu då!
Igår kväll var det tufft att åka hemmifrån och lämna fredagsmyset och Tuwis blev lite ledsen:( tufft och känns i mamma hjärtat kan ja lova..
Idag så sov jag till 15 ca och under tiden jag sov så åkte familjen till Mjölby för att hämta min vinst! Var med på en tävlingar på FB om en farsdag tårta från nya weinerbageriet i Mjölby och jag vann :) så den var dom och hämtade och dom hade även vart i valla en sväng och tittat på alla djuren! 

Ikväll blev det tacos innan jag for iväg på jobb igen!
Tyra har blivit lite snorig igen:( dock ingen feber men hoppas det går tillbaka snart! Inte mer sjukdomar nu tack! 

Nu sitter jag ner i soffan i pesonalrummet för första gången denna natt, då det är väldigt mycket att göra idag.. Lite påfyllning i kroppen behövs ! Så slänga i mig lite käk o vätska innan jag går ut igen!

Imorgon eller idag är det fars dag och det blir att fira lite hemma! Fira mogge med paket innan vi åker mot Ekängen och firar pappa! Blir bjud på god mat! Köttgryta:) längtar! 

Nehe slänga i mig det sista då!!

Hoppas ni alla sover gott





Helg

Jobb hela dagen igår, väldigt stressigt och mycket att göra idag .. 
Efter jobbet blev det ett besök i Tornby för att införskaffa nya vinterkängor till mig men hittade även ett par till mogge oxå som han får i farsdag present 👍😃
Efter det hämtade jag upp mamma & Petra! 

I går kväll hade vi hjärtebarnsmöte så mamma fick följa med Tuwis att rida och Tyris fick vara hemma med Petra medans vi var iväg :) tack snälla för hjälpen! 
Tuwis hade klarat ridningen hur bra som helst som vanligt! Hon är grym på häst ryggen! 
Duktig tjej ❤️

Idag fredag och jag börjar inte jobba förens kl 21 i kväll så natt hela helgen lång! Se om jag orkar baka en kladdkaka till natten tror det är kladdkakans dag va? 

Nehe mys tajm med lilla snuttan❤️❤️






Jobbar onsdag

Precis hemkommen efter ett kvällspass på jobbet! Full fart och många fina bebisar dom fick födelsedag idag , bebis gos är fantastiskt ! 

Ligger nu i sängen och ska snart försöka sova då klockan ringer 05.00 imorgon bitti! Dax för lämning av kids och gasa mot jobb! 

Men iaf idag innan jobbet blev set en tur till ikano! Insåg idag att vår lilla tjej växer så mycket på längden så stl 92 i byxer är precis så var tvungen att inhandla lite "dagis" byxor! Och lite andra fina kläder fick följa me! 
Även en farsdag present till mogge och en underbart vacker hjort! 
Hjorten ska pryda vårt hem under jul och vem vet kanske resten av året oxå ;) 


Just nu saknar jag mina barn massa då jag inte sett Tuwa sedan 8.30 och Tyra sedan 11 och får pussa på dom en snabbis imorgon bitti annars vid 16 imorgon eftermiddag .. Det är läääänge, väldigt länge ❤️ Mina små älsklingar ! 

Nehe dax att slå igen dom blå kanske :) 

Godnatt 













TAKK

Dagens möte/samtal på dagis med logopeden gick bra! 
Tyra var självklart med hela tiden likaså mogge, jag och Tyras resurs! 

Hade genomgång på ca 20 tecken som vi har börjat mes nu lite lätt! Och det ska användas heltid! Så måste nå ut till all vr
Släkt att dessa ord bör användas och likaså andra "lättare" tecken! Mycket att ta in och lära sig men ändå så "naturliga" tecknen! Tuwis är ju grym oxå och teckena är inget för henne och hon tycker det är spännande och roligt att lära sig så detta kommer bli bra! Och även för Tyra! Tyra kommer få den bästa kommunikations träning både via tal o tecken! Nu kör vi! Allt för hennes bästa ❤️


Efter det åkte mogge till jobbet och jag i Tyra tog även idag en slappar dag! Underbart! Och något jag verkligen behöver! Är så extremt trött och känner mig lite halv hängig men hoppas det inte är något på G för har varken tid eller lust med det :( 

Imorgon jobb igen två dagar innan det är dax för natt jobb i helgen! 
Så får se hur mycket bloggande det blir innan söndag :/ 

Vill även be er alla att gå in på denna länk och skriva på! Det gäller oroligheterna nere i Lund! Barnhjärtkirurgen Sune har fått sparken! Den fantastiska kirurgen som räddade livet på våran älskade Tyra! Snälla hjälp till, skriv på och förmedla till andra att skriva på.  Allt för våra små hjärtisar. 
http://www.skrivunder.com/hjartsjukvarden_i_lund






Ledig måndag

Idag kom min lediga dag, men dova ska man inte göra! 07.16 slog båda två kidsen upp dom blå (kunde ju få sova till klockan ringde iaf 15 min senare) men men Tuwis fick direkt in till Tyra och sedan va det ljuvastämma på övervåningen ! 

Upp och göra frulle o i ordning oss för att lämna Tuwis o skolan! 
Tyris och jag gick hemmåt och jag åt frulle o likaså Tyra igen (finns ingen botten i den lilla sötnosen) 
Fm innebar lite små plock hemma och massa mys o bus med Tyra! 
Det är så kul o leka med Tyra nu på golvet då hon är så himla mycket mer rörlig och man ser glädjen i henne ❤️
Hon är så nära på krypa.. 

Vi hämtade Tuwis på skolan i eftermiddags men såg inte mycket av henne hemma då det omg plinga på dörren och hon flög ut o lekte! 

Imorgon är mogge ledig på fm då vi ska till dagis och logoped ska komma och vi ska lära oss tecken ! Då vi nu ska börja använda tecken som stöd till Tyra! Spännande, mycket träning men oxå mycket nyttigt för Tyra ❤️
Återkommer imorgon om mer info :) 

Nu återgå till revenge o mys med mannen 




Älskade Texas

Igår skulle krigaren och kämpen Texas ha fyllt ett år! 


Så himla tragiskt och ledsamt att det blev så här:( 
Varför??? Varför ?? Varför finns sjukdomar? Varför drabbas barn:( 
Blir så himla arg oh ledsen, alldeles för mycket skit drabbar barn och det gör mig sååå illa :( 

Stort stort grattis 
Älskade  Texas 
på din 1 års dag 
🎈💙

Många tankar går till dig och dina fina föräldrar o syskon 😢




Jobb helg

Denna helg har jag jobbat för fulla muggar! 
Men innan jobbhelgen började så passade vi på att ha lite fredags mys.
Först så åkte vi till kyrkogården med pappa & Gun och efter det bjöd vi pappa, Gun , Robin & Frida på middag ❤️
Hade tänkt grillat men varken jag eller Mogge hade orken så blev Tacos, dumt att bryta fredags traditionen, eller hur?;) 
Blev fin duktigt och maten blev så god, alla åt sig mätta och mycket skratt blev det! Efter middag i disk blev det fika innan idol började och lite gotte dukades fram! 
Frida och Tuwis gick upp på hennes rum och lekte och dom hade jätte skoj och roligt tillsammans! Både Tuwis & Tyra älskar Tyra:) jätte skoj och hon är så välkommen in i familjen ❤️

Dom begav sig hemmåt vid 22.30
Tiden, Tuwis somnade i soffan Straxt efter och även vi :) 

Lördagen kom och hela familjen sov och vakna panik vid 10.50, hela förmiddagen har gått så blev den frukost sedan hopp ini dusch och sedan iväg till jobbet så hann inte umgås med familjen så mycket men skönt och välbehövligt att sova😴

Jobbade lördags kväll och idag ( söndag) morgon! Efter jobbet begav vi oss direkt hem till svärmor och Kjell få Kjelle fyller år, hipp hipp hurra 🎈

Nu sover kidsen och jag o mannen sitter i soffan framför I huvudet på Gunde Svan! Älskar detta program :) 

Imorgon vardag o skola för Tuwis! Mogge jobbar o jag o Tyris är lediga :) härligt! Se vad vi ska hitta på :)

Hoppas ni alla haft en bra helg :) 






RSS 2.0