Jobb helg

Även denna helg är det jobb för min del men natt nu då!
Igår kväll var det tufft att åka hemmifrån och lämna fredagsmyset och Tuwis blev lite ledsen:( tufft och känns i mamma hjärtat kan ja lova..
Idag så sov jag till 15 ca och under tiden jag sov så åkte familjen till Mjölby för att hämta min vinst! Var med på en tävlingar på FB om en farsdag tårta från nya weinerbageriet i Mjölby och jag vann :) så den var dom och hämtade och dom hade även vart i valla en sväng och tittat på alla djuren! 

Ikväll blev det tacos innan jag for iväg på jobb igen!
Tyra har blivit lite snorig igen:( dock ingen feber men hoppas det går tillbaka snart! Inte mer sjukdomar nu tack! 

Nu sitter jag ner i soffan i pesonalrummet för första gången denna natt, då det är väldigt mycket att göra idag.. Lite påfyllning i kroppen behövs ! Så slänga i mig lite käk o vätska innan jag går ut igen!

Imorgon eller idag är det fars dag och det blir att fira lite hemma! Fira mogge med paket innan vi åker mot Ekängen och firar pappa! Blir bjud på god mat! Köttgryta:) längtar! 

Nehe slänga i mig det sista då!!

Hoppas ni alla sover gott





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0