Innan du/ni dömmer mig



Ledig fredag

Äntligen har min lediga dag kommit, tror ni kidsen brydde sig? Nopp, 07.15 slog båda upp sina blå.. Gäsp! 
Men iaf jag håller på och städar , ovanligt? Görs tyvärr inte då mycket av det när jag jobbar intensiva veckor så mina lediga dagar får gå åt att städa, tvätta &  handla :/ o så jobba imorgon igen! Vila, återhämta sig , vad är det ?? 

Vi har även hunnit busa lite på Tyras rum innan hon somnade! 
Jag ska städa det sista och duka då vi ska få gäster ikväll.. Min älskade lillebror , hans fina flickvän , pappa & Gun! 
Tacos blir det och idol och innan det ska vi upp till gravarna me,, mer timmar på dygnet tack ;) 




Igår va det ridskola för Tuwis, jäkligt kallt kan ja lova! Tuwa tränsla o sadla hästen och efter ridlektinerna så tränsla vi av o sadla av... Mycket med allt! 




Nehe fortsätta städa då:/ 

Ha en mysig fredag ❤️






Människor



Onsdag idag

Igår jobbade jag kväll och idag dag, och längtan efter både mogge och mina tjejer har vart stort idag. Många många timmar sedan jag fick umgås och mysa med dom! 

När klockan ringde imorse så var det bara att kliva upp trots att ögonen stod o kors.. Upp o väcka kidsen och klä på ge Tyris välling och medicin sedan gasa mor dagis och fritids! 
Inte mycket man han mysa då!! 

Idag när jag hämtade Tuwis fick jag även med mig en till tjej hem! Mycket roligt :) Tuwis vart så glad bär jag löste det på plats och ringde mamman och fråga :) båda hoppa av lycka. Väl hemma så sprang dom upp på Tuwis "nya" rum som hon verkligen ville visa :) och tjejerna satt och lekte Barbie så himla lugnt och länge! Sedan sprang dom ut en sväng innan dom kom på att det va ändå rätt kallt ute så då kom dom in ist och spelade tv-spel tills vi skulle äta och tjej kompisen skulle hem :) en väldigt lyckad eftermiddag och mycket nöjd Tuwis :) 

Båda tjejerna var trötta ikväll iof inte lustigt när man går upp 05.40 ca och ska även göra imorgon! Så Tyra la sig vid 19.15 och Tuwis straxt efter men hon o ja låg och läste böcker ett bra tag och sedan låg jag kvar ett bra tag och lyssna på Ljudsaga och Tuwis somnade tryggt tätt in till mig ❤️

Mogge o jag halv sover i soffan och kollar PH och jag Vill inget hellre igentligen att sova men måste se vem som åker ut :) hihi
Imorgon jobb och sedan en dag och sedan jobba helgen! 
Och på fredags ska vilja mys med två väldigt fina människor som står mig så nära ❤️ 

Nehe pausen över så bye



Tyris i em plonckar på pappas gitarr ❤️

Sanningen & ärligheten vara längst



Sjuk



Trött Mamma

Natten var väldigt lugn på jobbet på förnatten sedan small det till och det blev en hel del att göra.. Full rulle och jag var hemma Straxt innan kl 08.00 och somnade som en stock väcktes av klockan som ringde 13.45.. Upp och hoppa in i duschen och sedan äta lite "frulle" innan jag skulle hämta sessorna. Båda två hade haft en jätte bra dag. 
Tyra fick i fredags rullatorn till dagis oxå så full rulle även där! En riktig frihet fri henne och bara kunna springa o leka med barnen på ett helt annat sätt:) 
Så när jag hämtade henne så var hon i lekhallen o sparka boll med barnen o "fröken" underbart att se ❤️

Nu ligger jag halv däckad i soffan väldigt trött kan ja lova! 
Tyra har badat och gjort i ordning inför fotografering på dagis! Och nu ligger hon i sängen.
Tuwis kröp upp i sin nya säng i väntar på pappa som ska läsa saga innan hon somnar:) 

Tisdag imorgon jobb tajm kväll och på fm ska jag på utvecklingssamtal med Tuwis i skolan :) spännande .. 

Nu ska jag mysa ner mig i soffan i snart joinar mogge mig me :) 




...



Söndag... Härliga söndag

Idag har vi inte gjort allt gör mycket lr jo iof vi har gjort exakt vad vi har velat o haft lust med:) 

Då det nu är vintertid så väckte barnen oss kl 8.00, gäsp 😴 men min snälle man lät mig ligge i 1h till då jag ska jobba natt ❤️ 

Hann äta frulle med familjen dock ingen långis idag då Tuwis & mogge åkte iväg till Ikea (igen) och inhandlade svarta lådor till Tuwis expedit hylla. Hon vill inte ha röda :) så lillasyster fick dom rosa och Tuwis 8 nya svarta och det blev sååå himla bra i hennes rum! Hon är så nöjd och det känns så bra ❤️ Älskade unge :)vi stor städade och rensa hela övervåningen idag me när vi ändå var igång och gjorde om lite i tjejernas rum:) under tiden sitter Tyra inne i sitt rum vid sitt kök och är så nöjd och bara älskar att leka där:) så härligt och se :) 

Senare fick vi ut och rensa upp på tomten , kratta upp alla löv, klippte av allt visset, rensa i förrådet och ställde in alla möbler och förberedde för den hemska årstiden :/ tråkigt! Men ack så nödvändigt! 

Eftermiddagen fick jag ett mycket jobbigt, irriterande och sårande besked och det gjorde så ont och ilskan kokade usch och min underbara familj stöttade mig och vi pysslade och styrde! Lekte med pluss pluss oh Tuwis är grym , shit vad hon kan bygga saker! Duktig tjej! 
Sedan gjorde hon o jag en pumpa som nu pryder vår trall på framsidan 🎃 

Nu sitter jag på jobbet och ska jobba hela natten, saknar familjen massa men fick nyss ett jätte fint mess från min man så då känns det lättare ❤️

Hoppas ni haft en lika underbar helg som jag/vi haft! En helt perfekt och mysig familje helg som vi verkligen behövde ❤️

Godnatt på er




Mys lördag

Igår va det en helt perfekt lördag ;)
Sovmorgon till 9.30 sedan lite mys i sängen hela familjen ❤️
Efter det blev det lång frulle med rostat.. Det är skönt att våra barn är som mig o mogge älskar långa frukost stunder :) 
Tyra verkligen bara njuter av att sitta i sin stol och Inter stressa i sig frullen. 1,5h satt vi igår och kidsen gillar't o vi lika så! 


Efter frullen blev det städ och lite rent innan jag och Tuwis åkte ner till Tornby ( vi var inte ensamma kan ja lova) men vi skulle enbart in på IKEA och inhandla överkast till Tuwis samt så ville hon ha en kudde som ska ligga på sängen och även lite ljus inhandlades :) ljusen går ju åt så fort nu för tiden ;) 
Sedan fick djuraffären ett besök och lite saker till akvariumet och lite fisk fick följa med hem:) glad tjej❤️

Gasa hemmåt där mogge stod och gjorde iordning akvariumet (bytte vatten ) och i med allt det nya vi kom hem med :) 

På kvällen gasade vi iväg för att köpa Tuwis nya säng ;) och det blev så bra i hennes rum;) en mycket stolt och nöjd tjej kan ja lova som i natt har sovit som en prinsessan ❤️ 


Middag på kvällen blev intagen lite sent men mysigt ändå! Vi hade dukat fint i matrummet och maten var riktigt god, avslutades sedan i soffan med en film :)


Perfekt lördag, älskar :)) 

Nu söndag och det vankas nattjobb.. 

Ledig helg

Idag har jag vart ledig ;) härligt! Tyvärr så är ju inte vädret lika härligt :( 
Lämnade Tuwis i skolan imorse som vanligt och sedan åkte Tyris och jag hemmåt för att ha en lång frulle ❤️

Dagen bjöds annars på massa bus och jag stod och smyg tittade på Tyra en väldigt lång stund då hon lekte själv i vardagsrummet :) hon har ju nu kläckt koden med att ta dig frammåt :) hon drar sig frammåt och ligger hon på rygg så puttar hon ifrån med fötterna! Så fram kommer hon ;) och snabbt går det :) hon tycker nu att det är jätte kul att vara på golvet och leka! Och det förstår jag oxå när hon är mer självständig! 
Duktig tjej ❤️

Vi hämtade hem Tuwis vid 13,00 och gasade vidare mig maxi för att inhandla lite jag missa vid storhandlingen i veckan, såklart blev det tacos till middag! 
Blev även en sväng till blomsterlandet för att köpa min efterlängtade asparagus växt och en fin koppar kruka som nu pryder soffbordet väldigt fint :) *nöjd* 




Ikväll blev det middag lite tidigare än vanligt då stora sessan skulle på halloween disco 👻 mogge fick denna gång följa med. 
Tuwis var väldigt nöjd med sin outfit och hon va så glad o sprallig innan dom åkte :)) 
Under tiden myste o busa Tyra o jag här hemma innan hennes ögon inte orkade va öppna längre,skruttunge :) 

Nu sitter vi tre (Tuwa, mogge o jag) i soffan framför idol och bara myser ❤️ 

Hoppas ni haft en mysig dag 




Får mig att växa



21 oktober

Igår var jag ledig så skönt o välbehövligt att bara vara hemma o umgås med kidsen!
Tuwa var igår hemma då hon hade en stor vagel i ögat som gjorde att ögat svullna upp men nu är det bra o ögat är som vanligt! Trodde först att det kunde vart ögoninflammation då det går på skolan men icke och tack o lov för det! 

Så blev en pysslar dag igår, när mogge kom hem stod maten på bordet och jag o Tuwis slängde i oss lite snabbt för att sedan åka mot toys 'r'us för att inhandla halloween dräckt till Tuwis då det är halloween disco i skolan på fredag! Och vi hitta en jätte fin dräkt :) 
Sedan hem igen då vi skulle få lite balk utav min faster i kusiner som skulle fira Tyra lite! Tack snälla för besöket och presenterna <3

Idag onsdag sitter vi nu o äter frulle ska Straxt åka en sväng till  ikano sedan kommer mamma en sväng! 
Och ikväll ska jag till stan o yellow fellow med jobbet för god mat o dryck :) ser jag fram emot:)

Nehe dax att ta bort frullen o byta bajs blöja ;) 

Ha en bra onsdag. 

Tyra igår vid frukosten <3 





Jobb helg + hysterisk tjej

Denna jobb helg är över,många dagar irad blev det men härligt! 
Denna helg har innehållt massa lugn, mys, trevlig, födelse, lycka, kärlek, ilska.. Lite av varje 

Lördags kvällen jobba jag och söndag morgon! Och natten där imellan va ruff få Tuwis vakna o va helt förtvivlad då hon drömt en otäck mardröm och va jätte ledsen och rädd så hon satt o skrek o sängen och då vakna Tyra med men henne va det att söva om henne bära ner Tuwis till oss.. Älskade lilla gumman inte lätt! 

Idag måndag Tyra till dagis, Tuwis till skolan och både jag o mogge till våra jobb äntligen! Barnen friska o glada :) 
Vid 12 får mogge ett samtal från Tyras assistent att hon är helt otröstligt och bara skriker och gjort det i 2 h och mogge ringde mig men jag stod upptagen på förlossning så såg inte det förens 1h senare och då va mogge på väg till Linköping och dagis för att hämta hel Tyra<3 lilla skruttan! 
Dom åkte hem o sedan har det inte vart nått :/ märkligt lr hur?? 
Tuwis hämtade jag efter vår utbildning och då åkte hon o jag o storhandla direkt! Lite kvalitets tid<3 mysigt! 

Nu sover kidsen och mogge o jag la oss precis i soffan franske revenge :)
Imorgon ledig och likaså kidsen i mys dag blir det :)) längtar! 

Nehe återgå till tv:n så jag inte missar nått 

PS: måste bara visa min otroligt snygga fruktskål som jag nästan är lite kär i, snygg va ?? 




Fullt på jobbet

Idag va det verkligen ögonlock som klev upp ur sängen vid 05.30... Tufft och gå upp o väcka Tuwis trots tidig uppgång så kliver hon upp med ett leende <3 

Väl på jobbet och efter intag av frulle så började ett lugnt pass med få förlösande mammor men det eskalerade och det slutade med action på jobbet o tyvörr hann jag inte käka lunch idag och det ledde till extrem huvudvärk, frossa o väldigt trött så e jag kom hem så fick sova en stund och ta en lång dusch för att återhämta mig lite. 
Trots dessa dagar med mycket jobb o inget födo intag så älskar jag detta fantastiska jobb! 
Alla dessa underbara kollegor som stöttar o finns där! 


Under tiden jag sov fixade älsklingen middag, grill spett, potatis i ugn ned go ost. Sallad o sås! Och själklart var grillen tänd.., älskar't! 

Nu ligger vi i soffan Tuwa slog precis ihop sina blå här mellan mogge o mig, Tyra sover sedan en timme tillbaka! 
Idol, gott o mys med mannen är planen nu :) 

Trevlig fredag 




Ridskola

Mogge fick idag vabba, dock har Tyra sovit hela natten ända till 8.00 imorse.. Inne öroninflammation men ögonen geggar fortfarande tyvärr och snoret rinner som aldrig förr! 
Så blir hemma imorgon me:( jätte tråkigt då det är tungt för både mogges o mitt jobb att vi är hemma men måste för Tyra Juh:( hoppas hon är pigg tills måndag då det är dagis ! 

Efter ett jobbpass med barnövning/akut övning så blev det ridskola. 
Kl 18 var vi i stallet och teori först köra sig tränsa på och av innan dom började rida! Och Tuwis är så duktig på häst ryggen! Utvecklas massa från förra veckan! Lätt ridning är inget längre, volter gör hon galant och trava går som på en dans:) mycket duktig :) stolt mamma! 

Nu sover kidsen och jag har precis för första gången landat o soffan! 
Snart sova då klockan ringer 05.30 imorgon bitti , jäsp! 
Imorgon fredag lite fredags mys ska hinnan trots att ja jobbar hela helgen! 

Nehe, hoppas er torsdag har vart bra! 




Underbar dag slutar i hysteri

Idag har det vart en mysig dag.. Ledig och Tyra har vart på kanon humör! 
Hela fm gick hon runt i lekte i sin rullator och jag gick runt i städa, tvätta och bara göra iordning hemma!
Tills det var lunch för Tyra innan sov tajm .. 
Och då satte jag mig i soffan och bara slappa..

När Tyra vakna vid 14 gjorde jag iordning lite fika och klädde på oss för ute lek! 
Vi gick bort och hämtade stora syster i skolan och då kom regnet. Men hade jag lovat kidsen mellis o lek i lekparken så skulle det bli så!
Regnet öste ner men men lite bus, gunga och mycket traska i lekparken!
Och när det dom mest vräkte ner så kröp vi in alla tre i ett litet lekhus i sandlådan där vi fikade:) jätte mysigt och trångt men barnen tyckte det va skoj :) 

Kl:16 kom mamma & Leffan för att ga kidsen en stund medans vi va på husvisning! 
Tyvärr så va inte huset något för oss, leta vidare! 
När vi va iväg ringde Leffan och Tyra var helt hysterisk o hade vart det ett tag så vi kom hem och het otröstlig var skruttan! 
Inget fungerade... Hon skrek i 4h i sträck innan hon nyss blev tyst! 
Öronen igen ?  Osäker men skulle inte förvåna oss :( älskade lilla gumman varför händer allt dig??? 

Nu har hon precis lyckats somna i sin säng och jag hoppas att hon sover hela natten , håll tummarna! 

Imorgon jobb och mogge får vabba :(

Ha en bra kväll 




The Official Site of Pregnancy and Infant Loss Remembrance Day

Idag är en dag som vi verkligen ska tänka extra mycket på dom barn som inte finns med oss på denna jord!

Det är så tragiskt och hemskt :( Tyra hade kunnat vara en av dom änglarna om vi hade kommit in 30 min senare! 
Men någon ängel där uppe skyddade henne och det är vi evigt tacksamma för! 

Jag tänker väldigt ofta på våra närmaste bebis änglar Texas & Meja som inte blev så gamla<3 det gör så himla ont i hjärtat att veta att dom inte finns på denna jord :( varför ????? 

Så alla mina tänkar går till er idag, många ljus tänder vi för er och era fantastiska familjer <3 

Skänk en tanke ni me 




Vinterkänga till Tyra

I alla år har Tuwis alltid haft Vikings vinter känga!en stabil, goretex, varm, smidig sko som passar Tuwa jätte bra! 
Dock nu tror jag att den är lite för "klumpig" för Tyra då hon ännu inte går själv och ibland snubblar på sina fötter! 

Men självklart finns den kängan me i våra funderingar! 

Tyra behöver en länga som är stabil, stadig för hennes fötter, varm, goreTex lätt att ta av . 

Har ni erfarenhet av dessa två som vi just nu står o väljer mellan, skulle bli jätte glad om ni dela med er :) 
Vill så himla gärna att Tyra ska kunna vara ute mycket i vinter oxå o inte behövs gå in långt före alla andra barn! 



Soffan resten av kvällen

Nu har jag precis slängt mig i soffan efter en lång och skön dusch! 
Kidsen är i säng så nu ska jag tillbringa resten av kvällen i mitt hörn i soffan! 

Halv åtta hos mig är planen den närmsta halv timmen sedan äntligen hemma:) slapp tisdag ! 

Imorgon är en spännande dag, vi ska på husvisning .. Hoppas hoppas att det är nått att ha:) spännande! 
Under tiden kommer mamma hit i har kidsen :) så vi kan spana och granska nogrant :) gå in med kritiska ögon! 

Nehe nu börjar det, ha en mysig kväll 




Ledig tisdag

Tyra är fortfarande dålig men ändå så sover hon så bra på nötterna! Vaknar inte överhuvudtaget, trots att hon är så pass snorig så det bubblar ur näsan, skönt för henne att verkligen få en oavbruten sömn, så viktigt! 

Imorse skulle mogge väcka Tuwis för att ta henne till fritids ist för att jag ska väcka Tyra och knalla iväg en timme senare men när jag vaknar så har inte mogge åkt med Tuwis. Utan hon ligger o sover och mogge är på jobbet!
Det är ju inte så att han är i närheten o jobbar utan i Norrköping. Så det va ju bara att väcka en sjukling med helt igen geggade ögon och gå i väg till skolan med Tuwis. Hur kan man glömma att lämna på fritids?? Fattar inget:( 
Tuwis blev lite besviken, hon hade hade sett fram emot att pappa skulle lämna (jag lämnar oftast) men icke:/ så blev en stressig morgon kan ja lova! Men Tuwis kom i tid till skolan och Tyris och jag passa på att handla lite på vägen hem så slipper vi det i em! 
Blev lite irriterad på Mogge då vi hade planerat det ihop o sedan blev det inte alls så utan han bara åkt:( 

Men men Tuwis är i skolan och Tyra sover just nu! 

 Efter frukost så städade vi lite, även bäddat rent i tjejernas sängar och även tvättat 3 maskiner! 
Ledig från jobbet men hur mycket "jobb" dom helst hemma. Bara va, vad är det? Finns det? 

Vi har även hunnit busa massa. Trots genom förkylning och geggiga ögon så är hon så så himla glad och så mycket energi! Lilla skruttan! 

Snart väcka sjuklingen för att hämta hem stora syster <3




Jobba gör mig glad

Tyra är sjuk som ni vet, men inatt har hon sovit hela natten:) skönt och det är bra för henne som verkligen behöver sova för att bli frisk! 
Kina kom imorse vid 06.30 för att ha Tyra idag då både jag & mogge var tvungna att jobba! 
Jag har vart hemma sedan i onsdags då jag själv låg däckad och jag kan meddela att jag flög upp ur sängen imorse få jag visste att jag skulle kunna få jobba:) 

Väcka Tuwis som skulle till skolan och fritids och sedan iväg! 

Att komma till jobbet är helt fantastiskt, att gå till ett jobb som man verkligen älskar och trivs med är en sådan lättnad, skön känsla, helt underbart! 
Som jag har längtat denna helg att få jobba! Och äntligen kom måndagen;) 
Ni som älskar ert jobb förstår mig va? 

I em så hoppa tyra, Tuwis och mogge ner i badkaret och plaska i ca 1h... Bara lite trångt men där satt dom och hade det mysigt alla tre <3

Båda kidsen sover just nu och även mogge ligger i sängen då han är däckad med migrän! 
Och jag sitter och myser i soffan framför dokumentären om Kung Zlatan!
Sveriges bästa fotbolls spelare genom tiderna! Grymt! 
Grym dokumentär ! Se den om ni inte såg den!!! 


Hoppas ni alla haft en bra måndag !? 




Slappar söndag

Ja vad har vi gjort idag? Inget!

Vi har iof rensat och gjort i ordning tuwas rum för om någon vecka lr två gör vi om dör inne! Ny säng kommer, ny matta, detaljer så lite mini make over! Tuwis vill även byta tapet men där svider det lite då det är en svindyr tapet i hennes rum som vi valde när vi renovera övervåningen när vi flytta in.. Men men vi får se! 
Så rens och slängt massa har vi gjort! Välbehövligt kan ja lova.. Så lite tomt nu med nya sängen kommer det bli kanon :) 

I eftermiddags satte Tuwa och jag oss o pyssla! Vi gjorde lite jul pyssel (vet tidigt men blev sugna ) och vi gjorde massa andra! Tuwis har då mycket pyssel saker så man kan göra så mycket roliga saker! O hon har en jätte härlig "lera" med små små frigolit kulor i från medmera! Man kan göra så mycket och vi hade så kul :) 
Denna fick mogge utav mig som ja pyssla ihop:) 


Tyris idag har blivit sjuk, vakna imorse med totalt genom geggat öga och genom snorig! Känns fruktansvärt att jag har smittat henne :( usch, o bara över en natt:( så imorgon inget dagis så farmor vabbar o har Tyra här hemma.. Säger ju det världens bästa familj o släkt har vi! Alla hjälper oss då himla mycket och vi vet inte riktigt hur vi ska kunna tacka er tillräckligt! 
Ni jag skrivit och vill veta mer om Tyras utveckling: 

- det händer saker hela tiden! Nya ord ploppar upp och mer ljud! En riktig pratkvarn (ligger i generna) hihi igår sa hon Pippi och idag kom ytterligare ett ord! :) duktig tjej<3
Hon är även stadigare o stadigare, och vill verkligen bara traska iväg! Går obehindrat med en hand nu inomhus utomhus fortfarande otäckt men det kommer! På dagis äter hon helt själv, kan många kroppsdelar svarar på frågor! 
Hon är så duktig och har då mycket vilja o är så extremt envis! (Ligger oxå i generna, säger dom ;) ) 


Nu sover båda kidsen och hoppas Tyra kan sova hela natten då hon verkligen behöver det <3 

Soffhäng med mannen framför I huvudet på Gunde Svan! 
Trevlig söndag 




Tyras 2 års kalas

Vilken underbar dag vi haft, vilken underbar familj i släkt vi har!

Började med sovmorgon till 9.20 upp och äta go frulle med levande ljus och mysa hela familjen! Är ju inte så att jag har det varje helg då man jobbar helger o skift! 
Så njuta till Max! 
Efter frukost åkte jag iväg o hämtade Tyras tårta! 
Hem och göra det sista på cupecaksen och göra sig iordning innan det var dax att gå ut till lokalen och göra iordning innan gästerna skulle komma! 

Gästerna kom som planerat 14,30 med massor paket. Och alla presenter va så fina och helt perfekta! 
Så mycket välbehövliga saker! Då våra ungar har det mesta i leksaksväg så önskade vi oss kläder, present kort ist och precis det fick ! 

Bl.a.

* Elodie Details väska 
* nytt polarn o pyret jacka, byxa, vantar, vindfleece, strumpor, två mössor, halskrage.
*babblarna påse (alla figurer, böcker)
* bad leksak
* polarn o pyret fleece under ställ
* Pippi kläder
* massa fina tröjor 
* pyjamaser
* Max bok
* presentkort babyproffsen
* present kort Kappahl
* lego/duplo
* tempur kudde för barn 
* pengar 
* säng kläder 

Ja massa fina saker som är så himla bra! 
Det bjöds på hembakat och såklart babblarna tårta!

Tack alla underbara ni för alla presenter och för att ni kom betyder massa! 

Nu Sover Tyra på nya kudden och har aldrig sett henne ligga så utfläkt på en kudde förrut. Kanon bra! 

Tack alla! Blir så enormt rörd av allt ni gör för oss och våra barn! En bättre familj o släkt kan man inte ha! <3 vi älskar er alla!

Lördags kväll nu. 




Tyra 2 år

Vad är det för en dag?, vad är det för en dag?, jo, det är ju Tyras 2 års dag, Hurra Hurra Hurra!!! 

2 år av så mycket lycka att du finns med oss  Du sprider så enormt mycket lycka,glädje och kärlek i våra liv  

Dessa två år har bara sprungit förbi trots alla jobbiga, tunga och sorgsna dagar. Så mycket rädsla, oro, tårar, sömnlösa nätter, så många jobbigt läkar samtal där dom har sagt o trott nått helt annat om din framtid än vad du ville! 
Du visar gång på gång att mirakel sker, och att man aldrig ska ge upp. Kämpa kämpa så kommer man väldigt långt! 
Vi beundrar dig så mycket att du har orkat denna långt och otroligt tuffa resa och att du under hela vägen alltid vart så glad och skiner som en sol<3 du är nått av det extra! Och vi är så glada för det! 

Och idag blir du hela 2 år, stora tjejen!

Vi älskar dig Tyra till stjärnorna & tillbaka!

Stort grattis våran Krigar Prinsessa Tyra!

Många pussar & kramar från 
Mamma, pappa & storasyster Tuwa




Fyy

Ja för två år sedan vid denna tid så låg jag i sängen men så mycket känslor och spänningar.
Vi hade lämnat Tuwa till pappa & Gun dem eftermiddag (då va det en måndag) 
Eftersom att mogge och jag skulle till förlossningen kl 07.00 dagen efter alltså 9 oktober 2012. 
Den kvällen packade vi allt, gjorde iordning det sista inför lillasysters ankomst och hoppades lite på att det skulle starta spontant! Men icke :/ 

Kl : 06.00 ringde klockan den 9 oktober och denna dag var det inte svårt att gå upp, jag skulle ju föda fram vårt andra barn. 
In i duschen och mogge fixa frulle innan vi begav oss iväg som snart två barns föräldrar :) 

Både den 8 & 9 oktober minns jag fortfarande så väl, alls dessa känslor, all denna spänning är helt magisk! 
Tuwa skulle äntligen bli storasyster<3 

Imorgon blir våran Tyra 2 år redan, stoppa tiden.. Den går för fort :( 
Även gröten allt vi vart med om så känns det ändå som att tiden har sprungit iväg ! 
Våran stora starka Tyris <3 

Imorgon bitti ska vi sjunga för henne, lite paket är framtaget, hon ska få tända ljus o frukost på sängen <3 ser vi fram emot! 
Och jag hoppas då även att jag mår bättre. 
Jag är inte den som är hemma för minsta lilla utan lite panodil och sedan jobb o likaså va det idag! Men vid 18.30 skickade chefen hem mig, det vet väldigt lugnt på avd. Så hon tyckte det vd bättre för mig att åka hem o kurera mig och ja somna på två röda helt slut! Så är även hemma imorgon och hoppas att jag mår bättre så ja kan jobba på fredag , håll tummarna! 

Nu sov tajm 

Godnatt 

Bild på magen 8 h innan Tyra tittar ut <3 
Sista mag bilden 





Tyris i LP

Idag är våran lilla Tyra med i Linköpings Posten..:) 




Förkyld

Igår blev det inget halv 8 hos mig jag somnade i soffan vid 19 vaknade vid 23 gick o borsta tänderna och sedan gick och la mig i sängen ! 
Men då hade även förkylningen slagit till.. Nyste hela tiden, snoret rann och det kliade extremt mycket i hela näsan o halsen ! Nässpray, papper tätt in till mig..
Hade hoppats på att det var tillfälligt men icke idag har det vart fruktansvärt snorigt, nyser hela tiden och känner mig väldigt matt i kroppen! Fick iaf vata friskt i 4 dagar efter min feber topp i torsdags :( jätte tråkigt har varken tid eller lust med detta! Men håller tummarna att det verkligen är kortvarigt!!! 

Idag kom mamma hit i vakade bullar med Tuwis inför Tyras kalas på lördag:) och gu vad goda dom blev:) hann även vaka cupecakes:)
Nu bra kakor kvar! Och cake pops! Hoppas ja hinner allt innan lördag om ja ska må så här :(( 

Nu har mamma precis åkt hem och stannade och hjälpt mig slå in Tyras presenter med, hon ska få en gunghäst och den va inte det lättare att slå in kan ja lova! Det blev inte det snyggaste paketet men den är inslagen iaf:)) 
Tack snälla mamma gör all hjälp! 

Nu soffan med mannen och kollar på; jagad av hundar! Lite mys tajm <3 

Sedan sängen tror jag :) hoppas ni alla haft en bra tisdag!!





Lika?

På dessa kort är Tuwa & Tyrs ungefär lika gamla ca 2 år :) 

Tycker ni lika lr ej??






Trött mamma

Dagen började med en jobbig alarmklocka och direkt efter min så ringer mogges... Godmorgon måndag va det bara att säga och kliva upp trots ögonen knappt ville öppna:/ 
Upp och göra sig iordning och sedan väcka kidsen.. Den tyngsta biten enligt mig.. Men båda kidsen vakna med ett leende och inget tjafs då det lätt kan bli det med två med extremt dåligt morgon humör, (jag & Tuwis :( ) 
Men en härlig tidig morgon blev det  ;) imorse lämnade jag Tuwis och mogge Tyra:) och Tyra hade hållt hårt i mogge och va jätte ledsen när han skulle lämna henne usch:( jobbigt! 

På jobbet idag var jag med om en sådan extremt fin och underbar förlossning så det gick inte att hålla tillbaka tårarna... Så himla mycket känslor och kärlek så det bara bubbla i rummet och en så fin liten flicka kom till världen som skulle få ett namn som även vår yngsta dotter heter :) enl. föräldrarna så var det ett tecken ;) därför det namnet :) stolt så ja spricker :) 

Hämtade hem två trötta kids idag, Tuwis hade huvudvärk och la sig direkt i soffan och Tyra var bara väldig trött så efter middag blev det badning och sedan sängen! Så nu sover Tyra och Tuwis ligger på övergången och kikar på film och vilar <3 somnar nog även hon snart 

Måste även visa en bild på världens gladaste unge som vi fick av Tyras assistent idag! Tyra i sandlådan!
Underbara unge <3 

Nehe nu ska mannen och jag slappa i soffan och invända halv 8 hos mig :)

Hoppas ni alla haft en bra måndag? 




Bebismys..

Jobbat hela dagen lång och även idag var det ett populärt datum att födas på! Oktober är en bra månad :) 

Efter jobbet var vi vart ute hos Fanny & Mackan och fika och bebismyste med finaste Maja! 4 veckor och hon är helt bedårande! 
Tuwis höll henne och njöt för fulla muggar och vi fick inte ta henne för Tuwa ville hålla o mysa hela tiden :) och Tyra var väldigt nyfiken och ville gärna pilla o klappa underverket! 
Tack snälla för titten<3 

Halv 8 har klockan slagit och Tyra sover, Tuwa ligger i sängen och somnar nog snart, mogge o jag slappar i soffan och planerar inför kommande renoveringsobjekt ;) spännande! 
Lite paus nu då ett inlägg här slank in ;) hihi 

Hoppas ni alla haft en kanon helg :) kram på er 




Action på jobbet..

Idag kan man säga action på jobbet, många bebisar ville ha födelsedag den 4 oktober och helst ville dom komma till världen samma tid ungefär.. 
Så många fina prinsar & prinsessor fick idag möta sina föräldrar! Och vara ned vid det ögonblicket är helt underbart.. Att se lyckan i paret och höra bebisens första skrik att se den nya familjen skapas är en ära att få vara delaktig i.. 
Många otroligt fina förlossningar idag, och ni alla förstår att jag har världens allra bästa jobb!
Är så evigt tacksam att jag har fått denna chans! Är så tacksam och så lycklig över att vara där ! 
Mycket prat om mitt jobb nu men det är fantastiskt.. 

Men men under tiden jag har vart på jobbet så har pappa & Gun vart här o hämtat Tuwa för att åka o inhandla ridkläder. Jätte fina fodrade ridstövlar, hjälm, strumpor , vantar..otroligt fina saker ! Tack snälla <3 så på torsdag kommer hon inviga allt nytt<3 stolt tjej ! Vilken familj vi har:) ni är fantastiska !! Vet inte hur vi ska kunna tacka er tillräckligt!  

Nu ligger jag i sängen o ska försöka sova få klockan ringer 06.00 imorgon bitti för nytt jobb pass. Mogge sitter fortfarande i soffan och kollar MMA, så se om jag lyckas somna... 

Imorgon efter jobbet ska vi få sniffa bebis. Vi ska åka ut och mysa lite med Fanny, mackan och lilla Maja:) jag har redan mött underverket men inte resten av familjen ;) kommer bli jätte mysigt<3 

Nehe försöka slå igen mina blå.. 

Godnatt 




Mysig fredag

Idag är febern borta, jippi och ser fram emot att jobba imorgon :) 

Idag har vi haft en slapp dag bara massa mys och mer mys. Tyra har inte riktigt vart sig själv lite seg, ledsen och trött hoppas verkligen inget är på G för henne! 




Sedan kl 13 har Tuwa och granntjejen latjat för fulla muggar! 
Mogge kom hem tidigare mycket trevligt så blev lite mellis tillsammans sedan besök på maxi men Tuwis blev kvar hemma hos grannen ;) mysigt! 
Och när vi kom hem så kom tjejerna in till oss och spela tv-spel, ja Tuwis har nu fått ett eget tv-spel och det spelas för fullt:) 

Nu sitter vi i soffan framför idol med lite Gotte och massa tända ljus :) härligt!
Tyra sover och så hoppas vi att hon är sitt vanliga Tyra imorgon!

Förresten nu händer det saker vi planerar för fulla muggar att renovera vårt badrum, äntligen! Kakel o klinkers är bestämt och offerter är inne! Snart snart hoppas jag det drar igång, mogge som ska orka riva allt :) hihi 

Nehe återgå till familge myset i soffan <3




Ha en bra fredags kväll 



...


Kan det bli mer sant? 
Så extremt bra skrivet!!


Vår ridtjej...

Febern jag hållt i sig tyvärr, så fick bli hemma idag! Hatar ringa o sjukanmäla mig, usch värsta jag vet... Jag vill inte vara sjuk utan jag vill jobba!!! Men hela dagen jag jag vilat, proppat mig med panodil så jag hoppas att jag mår bra tills lördag då jag ska jobba!!! Håll tummarna för mig! 

Idag började våran Tuwis på "riktig" ridskola på Rappestaf Ridklubb i VIKINGSTAD, nära och bra! 

Då jag idag var sjuk så fick Mogge föröka med och även Kina!
Det var ju ändå ett tag sedan hon red sist och Mogge var med ett litet tag och gick med hästen tills Tuwis själv sa:- pappa du kan gå och sätta dig vid farmor :)
Och hon har utvecklas så enormt mycket och är så duktig på häst ryggen! Duktig tjej, styr hästen utmärkt, stannar hösten själv, får igång hästar både i skritt och trav. Travar med hästen helt själv! Grymt imponerad är jag av våran tjej <3 
Ridning en gång i veckan så full rulle:) nästa vecka är det min tur att följa me spännande och se henne på hästryggen igen :)) 



Nehe  försöka få i sig lite att äta ;) 

Hoppas ni haft en bea torsdag ... 

Kram på er





Vänner


Mina äkta vänner betyder så mycket för mig, tack för att ni ALLTID finns där, raka och ärliga och kan ALLTID lita på er <3  

~ ni vet vilka ni är ~ 





Feeeeeber

Nu har febern kommit oxå, kände helt rätt.. 

Trotsa febern och gick på utbildningen på jobbet.. Små tufft var det, satt och små frös och ögonen sved:( men väldigt intressant o nyttigt!
Nu har jag precis myst med kidsen i soffan o nattat dom och det är inget som kan stoppa mig ifrån det, Mysigaste stunden <3 

Har proppat i mig ytterligare panodil o hoppas febern klingar av.. 

Lite bilder kommer från min dag... 

Krya på mig :)) 

Sliten morsa med feber :( 


Min tur ..

Mogge hade sovmorgon imorse då han vanligtvis jobbar i Norrköping och imorse skulle dom ha möte på firman i (Linköping) så chefen berättigade dom till sovmorgon, lyx ! Så han lämnade Tywis i skolan innan han åkte vidare! 

Inatt vaknade jag av genom förkyld och helt öm i kroppen :( min tur nu:( vill inte, känner att febern är inte långt Borta och jag känner mig helt däven i kroppen så utbildning idag och får se hur jag mår imorgon :( hoppas bättre :)))) håll tummarna! 

Snart ska Tyra lämnad på dagis och den kraken är förstoppad :( har ökat laxerande men tar några dagar innan man får effekt , lilla gumman! Behandlade innan det blev för hårt så inget ont eller liknande när hon bajsar men hon får ta i för kung o fosterland o ändå kommer inget :(( gumman<3 

Nehe borsta tänderna kanske ! Seg och skön morgon men behövs då man ej är på topp :)

Ha en bra dag alla !




RSS 2.0