Förkyld

Igår blev det inget halv 8 hos mig jag somnade i soffan vid 19 vaknade vid 23 gick o borsta tänderna och sedan gick och la mig i sängen ! 
Men då hade även förkylningen slagit till.. Nyste hela tiden, snoret rann och det kliade extremt mycket i hela näsan o halsen ! Nässpray, papper tätt in till mig..
Hade hoppats på att det var tillfälligt men icke idag har det vart fruktansvärt snorigt, nyser hela tiden och känner mig väldigt matt i kroppen! Fick iaf vata friskt i 4 dagar efter min feber topp i torsdags :( jätte tråkigt har varken tid eller lust med detta! Men håller tummarna att det verkligen är kortvarigt!!! 

Idag kom mamma hit i vakade bullar med Tuwis inför Tyras kalas på lördag:) och gu vad goda dom blev:) hann även vaka cupecakes:)
Nu bra kakor kvar! Och cake pops! Hoppas ja hinner allt innan lördag om ja ska må så här :(( 

Nu har mamma precis åkt hem och stannade och hjälpt mig slå in Tyras presenter med, hon ska få en gunghäst och den va inte det lättare att slå in kan ja lova! Det blev inte det snyggaste paketet men den är inslagen iaf:)) 
Tack snälla mamma gör all hjälp! 

Nu soffan med mannen och kollar på; jagad av hundar! Lite mys tajm <3 

Sedan sängen tror jag :) hoppas ni alla haft en bra tisdag!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0