Onsdag idag

Igår jobbade jag kväll och idag dag, och längtan efter både mogge och mina tjejer har vart stort idag. Många många timmar sedan jag fick umgås och mysa med dom! 

När klockan ringde imorse så var det bara att kliva upp trots att ögonen stod o kors.. Upp o väcka kidsen och klä på ge Tyris välling och medicin sedan gasa mor dagis och fritids! 
Inte mycket man han mysa då!! 

Idag när jag hämtade Tuwis fick jag även med mig en till tjej hem! Mycket roligt :) Tuwis vart så glad bär jag löste det på plats och ringde mamman och fråga :) båda hoppa av lycka. Väl hemma så sprang dom upp på Tuwis "nya" rum som hon verkligen ville visa :) och tjejerna satt och lekte Barbie så himla lugnt och länge! Sedan sprang dom ut en sväng innan dom kom på att det va ändå rätt kallt ute så då kom dom in ist och spelade tv-spel tills vi skulle äta och tjej kompisen skulle hem :) en väldigt lyckad eftermiddag och mycket nöjd Tuwis :) 

Båda tjejerna var trötta ikväll iof inte lustigt när man går upp 05.40 ca och ska även göra imorgon! Så Tyra la sig vid 19.15 och Tuwis straxt efter men hon o ja låg och läste böcker ett bra tag och sedan låg jag kvar ett bra tag och lyssna på Ljudsaga och Tuwis somnade tryggt tätt in till mig ❤️

Mogge o jag halv sover i soffan och kollar PH och jag Vill inget hellre igentligen att sova men måste se vem som åker ut :) hihi
Imorgon jobb och sedan en dag och sedan jobba helgen! 
Och på fredags ska vilja mys med två väldigt fina människor som står mig så nära ❤️ 

Nehe pausen över så bye



Tyris i em plonckar på pappas gitarr ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0