Trött mamma

Dagen började med en jobbig alarmklocka och direkt efter min så ringer mogges... Godmorgon måndag va det bara att säga och kliva upp trots ögonen knappt ville öppna:/ 
Upp och göra sig iordning och sedan väcka kidsen.. Den tyngsta biten enligt mig.. Men båda kidsen vakna med ett leende och inget tjafs då det lätt kan bli det med två med extremt dåligt morgon humör, (jag & Tuwis :( ) 
Men en härlig tidig morgon blev det  ;) imorse lämnade jag Tuwis och mogge Tyra:) och Tyra hade hållt hårt i mogge och va jätte ledsen när han skulle lämna henne usch:( jobbigt! 

På jobbet idag var jag med om en sådan extremt fin och underbar förlossning så det gick inte att hålla tillbaka tårarna... Så himla mycket känslor och kärlek så det bara bubbla i rummet och en så fin liten flicka kom till världen som skulle få ett namn som även vår yngsta dotter heter :) enl. föräldrarna så var det ett tecken ;) därför det namnet :) stolt så ja spricker :) 

Hämtade hem två trötta kids idag, Tuwis hade huvudvärk och la sig direkt i soffan och Tyra var bara väldig trött så efter middag blev det badning och sedan sängen! Så nu sover Tyra och Tuwis ligger på övergången och kikar på film och vilar <3 somnar nog även hon snart 

Måste även visa en bild på världens gladaste unge som vi fick av Tyras assistent idag! Tyra i sandlådan!
Underbara unge <3 

Nehe nu ska mannen och jag slappa i soffan och invända halv 8 hos mig :)

Hoppas ni alla haft en bra måndag? 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0