Action

Dagarna går i ett, tycker inte att det är långt imellan att man kliver upp o åker till jobbet tills man är hemma o ska söva kids.. 
Men härliga vardag trots detta❤️ Älskar det! Skönt med struktur!

Igår hade Tyra vart på BUH med sin assistent på LEMO. Och det hade gått jätte bra och Tyra visade vad hon kunde förutom krypa för det vägrade hon.. Skruttan ❤️ Men det hade gått kanon :) 
Nytt möte redan på måndag igen❤️ 

Igår hade även Tuwis vintertest på förskolan då dom sjöng men jag missa 😢 jätte ledsen är jag men jag hade utbildning , men mogge och Tyra famns där för Tuwa❤️ 

Idag var Tuwa hos tandläkaren och hon fick massa beröm hur fina hennes tänder är! Och det kändes super skönt! Alltid lite små nojjig innan men går kanon och Tuwis va så stolt ❤️Älskade gumman! 

Idag har det vart full rulle på jobbet kan ja lova. Sprungit som en tok och det känns både i knopp och kropp! 
Har nu krupit upp i soffan me en kaffe o tända ljus och bara njuter av lugnet. Imorgon fredag och jag och Tyra är lediga ska blir skönt! Så lite träning ska det bli. 

Hoppas allt är bra me er ? 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0