Sista dagen innan HT

Jaha då va denna semester slut för denna gång :( känns både bra och dåligt ! Som jag skrev igår kommer jag sakna mina små väldigt mycket .. 
Men skönt och få lite rutiner och struktur igen :) 

Idag em var jag tvungen och åka ner till xxl och stadium för att inhandla ett par bra skor som jag ska ha på jobbet! Då jag hat jäkligt ont i hålfoten och viker foten innåt behövs mer stöd just där och kan ju säga att det inte va dom billigaste skorna men värt allt om jag slipper gråta varje morgon för jag har så ont! 
Köpte nu ett par asics gel skor med stöd för hålfoten 1300:- på rean men bara hoppas nu fötterna mår bättre :) 
Tyra fick ett var Viking Gore-tex skor med bra stöd för hälen och Tuwis hittade vi inte dom skorna vi ville ha så hon fick ett par gympa dojor så länge samt ett regn ställ inför skolstarten!

Nu la vi precis Tyra och Tuwis ska Straxt lägga sig oxå dags att vända tillbaka till "normala" tider hihi 

Puss på er




Näst sista semester dagen

Ja nu är snart semestern slut 😫 den har verkligen bara sprungit iväg ... 
Det jobbigaste att den är slut är att jag inte kommer kunna umgås och va med lina barn hela dagarna ... Kommer sakna ihjäl mig .. Usch jobbigt! 
Hade ja kunnat hade jag verkligen vart hemma mer med mina barn.. Älskar dom över allt annat och vill inget heller än att spendera all min tid med dom ❤️

Idag iaf så var vi och firade barnens kusin Junie som blir 2 år! Vi var för vid 11.30 (tidigt för att vara oss få vi brukar äta frulle då ;) ) familjen slöfockar :) hihi men men väl dör lämnade kidsen presenterna och Tyra gav den ena presenten och sa grattis helt självmant :) älskade gullunge ❤️ 
Junie fick utav oss ett paket duplo där man kan bygga olika djur, sandleksaker och sedan en mjukis hud o en väska dom hon kan gå runt och leka med :) hon verkade gilla alla tre paketen 🎈

Efter det begav vi oss mot Mantorp och mobilia för lunch och lite shopping. 
Hittade ett par fodrade regn byxor till Tyra, var ute efter ett par Gore -tex skor till Tuwis men fanns inte i hennes storlek så leta vidare :) 
Köpte även lite smått och gått på dollare store som mappar till Tuwis skola (alla papper och stenciler som har som legat löst i väskan tidigare ) färg pennor, kritor mm 
Och sedan avslutande vi med att köpa lite Gotte till kvällen :) 
Hem och ta hand om tvätt och laga mat och sedan myste vi alla efter dusch på Tuwis rum innan sommarkrysset började och då började även kördagsmyset! Tyra vill ha popcorn, Tuwis godis så en blandning :) 

Nu är det sängen och imorgon sista semesterdagen ,,, gaaaaah

Tuwis somnade tryggt i mammas famn i kväll i soffan ❤️
Tyris under lördagsmyset ❤️



Fredagen

Natten men Aston gick jätte bra :) vi vakna vid 8.00 av Tyra som inte ville sova mer :) 
Tuwis ville ta en snabb promenad med Aston så hon gick en sväng runt lekparken på baksidan och en liten bit runt vårt hus så han fick kissa och hon va så stolt att gå själv med honom ❤️

Efter frulle och bus gjorde vi oss iordning för att lönna Aston och för att ta en trip till stan.. Det blev Bosses glass bar till Tuwis förtjusning och sedan fick 200kvm ett besök och vi löpte Muuto knoppar tre stycken som nu pryder hallen så fint .. Nu är projekt all helt klar :) 


Ikväll har jag vart ute med tjejerna på yellow fellow.. Mat och god dryck! Mycket tjatter och skratt som alltid ! 
Lyckad tjej kväll.. Tack brudar ❤️




Precis hemkommen till ett städat och fint hem och mogge och jag ska se på film ❤️

Godnatt på er 





V.30

Ja ni sol och värme verkar det inte som vi får mer denna sommar tyvärr :( 

I måndags blev vårt stora trädäck klart lite små fix kvar som skärmvägg och sedan ska vi bygga ett var häng :) gött! Många drinkar ska drickas där :) hihi 
Mogge blev klar med trappan in från altan till vardags rummet i tisdags :) 

På em mötte vi upp våra älskade bästisar och vi njöt av ett dygn tillsammans med mycket skratt mycket snack och bara helt fantastiska timmar ❤️ underbart 


I onsdags byggde mogge nästa trappa som skulle ta oss in till förrådet på baksidan och självklart var jag tvungen att åka och köpa ny kruka och blommor som ska pryda trappen och åkte då ut till viby handelsträdgård 50% på alla växer och krukor , kanon! 
Och med en stor grå kruka med massa fina växter blev hörnet på nya trappen såååå snygg! Min man han kan han :) 
Trä däcket blev sjukt fint och trapporna pricken över i:et! Är så stolt över honom ! 
I går kväll började vi även med ety nytt projekt igen :) måla om hallen ! Mini make over! Den blev ljusgrå och sedan bytte vi ut mattan :) den nya mattan blev en House dockor block matta :) den gör sig så snygg är mycket nöjd över vår snabb make over :) hallen blev såå mycket ljusare och fräschare ! Tummen upp :) 


Idag fyller min mor år, grattis grattis:) åkte dit idag på varm smörgåstårta och jordgubbstårta! 
Och vi köpte ett par jätte fina stål örhängen till henne med stenar inuti :) 
Hon blev mycket nöjd :) 
När vi åkte hemmåt lånade vi även med Aston hem (mammas hund) till Tuwis glädje! Bus o lek blev det till Max innan sängen! 
Mogge o jag hsr ikväll suttit oj kikar på Stephen Hawkings film.. Fantastisk man!

Nu sängen se hur tidigt vovven vaknar 





Sista veckan

Nu har min sista semester vecka påbörjats:/ blandade känslor.. Tufft och tråkigt att lönna kidsen då jag älskar att spendera varje dag,timme minut med dom men samtligt skönt att komma in i rutiner och få träffa och umgås med mina härliga kollegor och få gå till värdens bästa jobb och få uppleva underbart fina förlossningar 😍 längtar !

Vi kom hem från Dalarna i lördags eftermiddag och fick middags gäster i form utan familjen storm ❤️ det blev oxfilé , potatis i ugn med Västerbotten ost bea-sås ocj rödvinsås och god sallad :) och underbart sällskap och självklart rödvin :) Tuwa och Noel leker så otroligt bra ihop och har sjukt kul tillsammans! Dom två somnade ihop i soffan (Noel skulle övernatta ) så vi bar upp dom innan Emma o Stefan åkte hem runt 02.00:)




Söndagen var det lämning av Tuwa och Noel hemma hos stormarna och vi andra gasade ner mot Blomstermåla och min farmor och farfar :) farmor fyllde nämligen 70 år så blev kalas :) Mona o Tommy hade med Alvin och Tyra o han lekte för fulla muggar ocj pussades ❤️sysslingskärlek
Vi åkte hemmåt runt 20 och Tuwis hade blivit hämtad av farmor o Kjell så där hämtade vi henne :) 




Idag har mogge jobbat på altan och trädäcket är klart :) det som är kvar är trappan och sedan en skärmvägg :) 
Bra jobbat älskling ❤️


Annars idag var Madde ( min faster) här och Philip vi fika o snacka❤️😉mysigt !
Efter det åkte Tuwa och jag och storhandlade roligt värre :/ 

Nu är det sängen imorgon kommer våra bästa hit och vi ska äta på pinchos och dom ska övernatta ❤️ mys 

Nu sängen godnatt 




Älskar detta

Att vara här uppe i detta fina Dalarna gör mig helt lugn i själen❤️ 
Det är så vackert och helt fantastiskt på alla sätt och vis:) 
Även kidsen älskar att vara här.. 

Även igår kväll blev det grillning och lite vin och kortspel! Plump blev det och självklart är Tuwis med och spelar och duktig är hon :) stora tjejen❤️ 

Idag bar det till Nusnäs och dalahästtillverkningen! Jag hade special beställt en dalahäst till Tyra men den var fel lackad så får åka imorgon igen för att hämta den!
Men kidsen fick en varsin dalahäst av pappa o Gun ❤️ tack! 
(Bild kommer imorgon ) 
Jag köpte en liten till oss med såå vacker 😍 kommer pryda hemmet jätte fint!

Efter nusnäs åt vi lunch i Mora och hann även lite shopping! 
På vägen hem somnade kidsen i bilden så vi gasade upp till Toppstugan i Grönklitt! Den utsikten är oslagbar, helt fantastisk! 
En studs där uppe skulle man ha😍

Nu lite kaffe innan middagen ska påbörjas

Hoppas allt är bra med er alla?







Underbara Dalarna

I söndags morgon packade vi in oss i bilen och gasade mot Dalarna och Orsa :) 
Resan tog ca 5h med tre stopp och inget gnäll, gråt, skrik av kidsen utan dom är så otroligt duktiga under bilresorna :) stolt över dom att dom orkar sitta stilla och hålla humöret uppe så länge och sammanlagt sov dom 30 min på hela resan ;) 

Vi kom upp till sol och härligt väder :) vi grilla och hade det mysigt! Innan sängen för kidsen blev det en promenad på campingen och kidsen kunde leka lite i olika lekparker :) 

Dag två började med regn så då åkte vi in till Mora och gick på stan, shoppade lite och åt glass och lagom vid hemförd sprack det upp och blev varmt och fint så hem och Tuwis och mogge bada!
Kvällen igår bjöd på grillat, fin kväll badminton och speedminton spel😄 roligt är det:) blev några glas vin och även kortspel:) toppen kväll !

Idag tisdag har det vart kanon väder badning har vart prio nu är vi på väg in till Mora för inköp av lite saker :) 

Hoppas ni alla har det toppen för det har vi i fantastiska Dalarna ❤️









Solsidan

Idag ställde vi faktiskt klockan så vi inte skulle sova hela dagen :) 
Mogge gick ut och började bygga på altan och jag tvätta och städade! 
Efter lunchen åkte jag och kidsen mot solsidan och svärmor och Kjell! 
Det blev fika och även middag :) tack snälla❤️ Tyra är väldigt förtjust i Kjell så farmor får inte ha henne allt för mycket.. Vi åkte hemmåt runt 18.30 och mogge hade hunnit bygga massa med trallen och det blir såååå fint :) han är duktig min man :) 
Kommer bli många drinkar där ute 😉 och mycket yta för Tyra att springa på :) 

Nu sova imorgon packa o stöda och mogge ska bygga så mycket han hinner :) pp kvällen är vi bort bort bjudna till familjen Storm på middag ❤️ väldigt trevligt :) 

Godnatt på er 




Regn regn regn

Idag har det inte gjort annat än att regna va? Såååå himla tråkigt usch! Vi hade ju plan på att bli klara med altan och trätrallen tills vi åker till Dalarna men så lyckat ser det inte ut tyvörr:/ 
Idag har mogge enbart vart och inhandlat lite mer virke för att färdigställa ramen och även då vi ska bygga trapp upp till förrådet :)

Annars idag började vi med möblera om tuwas rum, rensa och göra iordning på övervåningen! Mycket skit har man och kidsen samlar på sig oxå? Städade hela övervåningen och bäddade rent i sängarna o tvättade upp det :)

Nu ikväll var jag iväg på möte med festkommittén på jobbet om vår klinikfest! Mycket planerande mycket att tänka på men det kommer bli kanon bra :)

Nu sängen imorgon ska jag o tjejerna troligen till solsidan o svärmor så mogge kan jobba på altan/trallen! 

Godnatt alla 

Bilder pp Tyra bus i soffan idag då Tuwis var hos saga o lekte ❤️




Mys kväll med BFF

Igår kväll hade jag dejt med min fina Mia :) äntligen ses vi❤️

Vi hade bokat bord på nya restaurangen Pinchos och det va så bra!
Maten var fantastisk, väldigt mycket gott på både mat och dryck listan! 

Mycket snack mycket skratt och bara njuta av sällskapet!
Vi kom dit kl:17 och timmarna bara flög förbi kl:20.45 gick vi där ifrån❤️

Mycket välbehövligt och efterlängtat va det❤️❤️

Kärleken till senna fina vänn som jag vet alltid finns för mig är obeskrivlig ❤️
Man hörs inte jätte ofta ses sällan men vet alltid vart vi har varann och det är underbart❤️




Skit snackare

Att det aldrig tar slut, över 1 år och du ger inte upp! 
Hur viktig kan ja va? Hur intressant kan ja va? Hur avundsjuk kan du bli? 

Vad faan är ditt problem ???

Väx upp och ge upp nu!!!





Hemma dag

Idag blir det en hemma dag med lite bygge :) hela familjen sov till 10.00:) inte den snabbaste familjen kan ja lova :) hahah 
Frulle tajm och sedan rensade jag ut Tuwis underkläder och lika så Tyras strumpor och gjorde iordning! Ordning och redan ! 
Kl:13.00 åkte jag och Tuwis till skolan vi skulle hämta hem Saga! 
Så nu leker stora tjejerna för fullt :) Tyra sover middag jag sitter på altan med en kaffe och Mogge jobbar med nya trädäcket:) 

Ikväll ska ja ha dejt med min Mia nya Pinchos ska vi till! Spännande o testa något nytt :) 

Dax att hänga lite tvätt :) 




Vårt älskade Göteborg

Igår morse packade vi in oss alla i bilen! Kidsen visste inte vart vi skulle utan det var en överraskning ❤️
Vi stannade och åt lite matsäck Straxt efter Ulricehamn och kidsen fick röra lite på benen innan vi for vidare :) 
Resan gick väldigt bra inget gnäll inget tjat! Trots att ingen av tjejerna sov något på vägen! 
Vi stannade på Nelly outlet i Borås på vägen och jag o Mogge hittade en varsin jacka och Tuwis några tröjor o Tyra ett par byxor :) tumme upp :) 
Vi gasade vidare och när vi kom in i Göteborg och Tuwis började se karuseller så va hon väldigt osäker på vart vi var! Men nör hon väl insåg att vi var i Göteborg och Liseberg så blev hon väldigt glad och lyrisk! Och sedan nör vi pekade på vart vi skulle bo lyste hennes ögon! 
Vi checkade in på Gothia Towers 9:e våningen med panorama utsik över Liseberg! 
Glada barn och glads föräldrar gick vi upp med all packning på rummet och förberedde oss för många timmar i parken! 

Vi började med lite mat innan Tuwis och jag ställde oss i kön till Flum Ride( första gången för Tuwis) ju närmre vi kom påstigningen så blev hon nervösare❤️
Efter första backen skrek Tuwa av lycka att vi måste åka igen !!! Haha gullunge 
Vi körde op lyckohjul o vann toblerone o Tutti frutti :) 
Tyra hälsade på kaninen o satt i knät och hon åkte även karuseller och skratta massa 💗 
En lycklig o rolig dag på Liseberg
Mogge och Tyra gick tillbaka till hotellet vid  21 tiden o jag o Tuwis var kvar i parken och åkte karuseller kolla på Lotta pp Liseberg spela på lyckohjul o gick runt och myste ❤️😀
Vi var tillbaka på hotel rummet vid 23.00 och somnade gott;) lycklig unge som somnade med en Lisebergs kanin ❤️

Underbara dagar har vi haft och idag på vägen hem gjorde vi ett stopp i Habo hos våra bästa ❤️❤️

Nu är allt uppackat o jag tvättar allt, Tyra sover, Tuwa kollar film med oss snart sängen ❤️😀

Hoppas allt e bra 


















SOMMAR och BYGGE

Igår var älskade lillebror här hos ossni h hjälpte oss att börja gräva och köra till tippen! 
Vi har nämligen ni börjat med altan o trädäcket 😀 wihoo 
Så Robin hjälpte mogge att gräva ur en hel del igår och körde allt skit till tippen och sedan påbörjade som mäta och bygga på ramverket till nya trä trallen:) 
Kidsen var i Ekängen under tiden då att vara hemma är inte roligt under bygget :) Tuwis sov inte kvar men det gjorde Tyris :) 
Efter mycket slit av grannarna började vi grilla och vi gjorde ytterfilé , kotletter som var fyllda med fetaost såå jäkla gott och sedan massa annat smaskigt ocj såklart efterätt som var glass, östgötska jordgubbar och sprutgrädde :) smaskigt 

Kvällen var ljummen och helt fantastisk vi satt ute hela kvällen o in på natten ! Drack vin hade tänds ljus snacka skratta o hade väldigt mysigt och trevligt! Robin o Frida tog 01.14 bussen hem och vi kom i säng Straxt innan 02:) 

Idag har jo fortsatt med detta trädäck, vart ocj hämtat massa singel och fullt upp och sedan gjort klart ramverket' svettigt värre kan ja lova :) 
Men det kommer bli väldig fint när det blir klart👍🏻

Nu är alla duschade huset ser bra ut allt är packat och förberett för imorgon åker vi äntligen till älskade Göteborg ❤️längtar! Tuwis vet fortfarande inte något men tror ni hon är något nyfiken då, hihi :) 
Hon får se när vi kommer fram 

Nu lite slapp i soffan innan sängen klockan ringer 07 imorgon 




Nya lampan

Nu är den uppe:) blev i köket istället för matrummet :) 

Är mycket nöjd :) 




Semester för oss alla ❤️

Idag gick mogge äntligen på semester , wihoooo!
Tre veckor har vi tillsammmans innan jag går tillbaka och jobbar! 
Och sedan är mogge ledig en vecka till med kidsen! Långt sommarlov dom har 9 veckor sammanlagt inte illa! 

Mogge kom hem till lunch idag lycka och kidsen hoppa av glädje ❤️ och likaså frugan! 
Blev bad, lek, sola och mys innan Tyra skulle sova middag och då passa jag och Tuwa på att åka iväg och handla lite!

Kappahl halva rea priset bjöd på en hel del till både mig, Tyra och Tuwis ❤️ 
In på IKEA för inhandling av textil sladd till nya lampan :) komplettering av kylskåp blev det innan vi stanna hos mamma o Leffan på kaffe o glass :) 

Nu har vi grillat och kidsen har duschat snart min tur och duscha innan mys med mannen :)

Imorgon börjat altan och trädäck bygget , wihoooo! 
Älskade lillebror och hand underbara Frida kommer hit och hjälper oss och grillar sedan på kvällen ❤️mys! 

Ha en toppen kväll 




Sooool och värme och första badet

Idag badade jag för första gången sedan vår bröllops resa 😁 (4 år sedan) badkruka om nått va , hihi 

Blev frulle på altan med mina små sötnosar innan vi slängde oss i poolen och plaska ! Tuwa är ett blötdjur som vi vet och lillasyster är inte sämre hon! Hon skulle kunna bada hur mycket som helst! Och bads med syrran va såå kul :) 

Idag blev även bilen klar från verkstaden (jippi) så vi åkte och hämtade den pp eftermiddagen! Tog bussen till Ljunkan ( bilen inlämnad på Tornby bilteknik) och på den bussen fanns det ingen luft! Hemskt varmt och svettigt ! 

Ikväll har vi slappat och vattnat häckar och blommor innan jag däckade ute op tomten medans kids o man hoppa studsmatta!

Nu myser mogge o jag o soffan framför film och ögonen går i kors! 
Imorgon sista dagen för mogge på jobbet innan semestern !
Tre veckor har vi att se fram emot tillsammans:) längtar och vi börjar direkt! 

I helgen ska vi bygga altan/trädäck på måndag drar vi till vårt älskade Göteborg hela familjen och bor på Gothia Towers ocj blir heldag på Liseberg och Universium och på vägen hem förhoppningsvis Ullared! Hoppas hoppas :) 

Nehe filmen fortsätter 😉

Hoppas ni är rädda om er o värmen 




Sommaren är här

Igår va det verkligen ett helt underbart väder ☀️soooool som vi har längtar o saknat dig :) 

Tuwis skulle följa med kompisen Ebba och hennes pappa till eras kolonistuga för lek o bus o bad i vattenspridaren :) kl  10.00 va dom här och hämtade uppe henne och dom kom hem på eftermiddagen! Tuwa hade haft jätte mysigt och roligt! Grillat korv, ätit smultron badat o vattenspridaren och haft en toppen dag!
Under tiden så var jag och Tyra hemma och sola o plaska i vatten :) 

När Tuwis kom hem då blåste vi upp poolen och fyllde så mogge o hon bada och plaska för fulla muggar :) 
Innan det blev promenad till pizzerian och en glass efteråt :) och sedan hem igen för mer bad o lek och självklart bada Tyra oxå och älskade det, hon är verkligen ett litet blötdjur :)) 

Idag blir det oxå hemma dag (bil på verkstad hoppas vi får den idag )
Just nu frulle på altan snart bada o plaska o sola ☀️

Ha en toppen dag alla 







RSS 2.0