SOMMAR och BYGGE

Igår var älskade lillebror här hos ossni h hjälpte oss att börja gräva och köra till tippen! 
Vi har nämligen ni börjat med altan o trädäcket 😀 wihoo 
Så Robin hjälpte mogge att gräva ur en hel del igår och körde allt skit till tippen och sedan påbörjade som mäta och bygga på ramverket till nya trä trallen:) 
Kidsen var i Ekängen under tiden då att vara hemma är inte roligt under bygget :) Tuwis sov inte kvar men det gjorde Tyris :) 
Efter mycket slit av grannarna började vi grilla och vi gjorde ytterfilé , kotletter som var fyllda med fetaost såå jäkla gott och sedan massa annat smaskigt ocj såklart efterätt som var glass, östgötska jordgubbar och sprutgrädde :) smaskigt 

Kvällen var ljummen och helt fantastisk vi satt ute hela kvällen o in på natten ! Drack vin hade tänds ljus snacka skratta o hade väldigt mysigt och trevligt! Robin o Frida tog 01.14 bussen hem och vi kom i säng Straxt innan 02:) 

Idag har jo fortsatt med detta trädäck, vart ocj hämtat massa singel och fullt upp och sedan gjort klart ramverket' svettigt värre kan ja lova :) 
Men det kommer bli väldig fint när det blir klart👍🏻

Nu är alla duschade huset ser bra ut allt är packat och förberett för imorgon åker vi äntligen till älskade Göteborg ❤️längtar! Tuwis vet fortfarande inte något men tror ni hon är något nyfiken då, hihi :) 
Hon får se när vi kommer fram 

Nu lite slapp i soffan innan sängen klockan ringer 07 imorgon 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0