Sooool och värme och första badet

Idag badade jag för första gången sedan vår bröllops resa 😁 (4 år sedan) badkruka om nått va , hihi 

Blev frulle på altan med mina små sötnosar innan vi slängde oss i poolen och plaska ! Tuwa är ett blötdjur som vi vet och lillasyster är inte sämre hon! Hon skulle kunna bada hur mycket som helst! Och bads med syrran va såå kul :) 

Idag blev även bilen klar från verkstaden (jippi) så vi åkte och hämtade den pp eftermiddagen! Tog bussen till Ljunkan ( bilen inlämnad på Tornby bilteknik) och på den bussen fanns det ingen luft! Hemskt varmt och svettigt ! 

Ikväll har vi slappat och vattnat häckar och blommor innan jag däckade ute op tomten medans kids o man hoppa studsmatta!

Nu myser mogge o jag o soffan framför film och ögonen går i kors! 
Imorgon sista dagen för mogge på jobbet innan semestern !
Tre veckor har vi att se fram emot tillsammans:) längtar och vi börjar direkt! 

I helgen ska vi bygga altan/trädäck på måndag drar vi till vårt älskade Göteborg hela familjen och bor på Gothia Towers ocj blir heldag på Liseberg och Universium och på vägen hem förhoppningsvis Ullared! Hoppas hoppas :) 

Nehe filmen fortsätter 😉

Hoppas ni är rädda om er o värmen 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0