Smärtan i mitt bröst

Idag har vi inte gjort så mycket, vi gick till Tyras förskola och överlämnande lite gåvor till pedagogerna!
Som tack för allt  dom gör ❤️ all jobb som hjälper Tyra med :) betyder otroligt mycket för oss!
Vi rensade även ut Tyras fack så nytt intill hösten!
Efter det begav vi oss till Ekängen för umgås med pappa/morfar! 
Vi åt lunch och sedan gick vi ut! Efter en stund ute hände något,:(? Tyra blev helt hysterisk och galen! Skrek extremt mycket och vad vi än gjorde så hjälpte det inte!
Hon skrek och slängde sig omkring! Detta var inte första gången det händer! Men det är så tufft och se henne bli så arg, hysterisk! Och att vad man än gör, säger så hjäper det inte!
Jag tror /misstänker att det är så att hon vill så mycket mer än vad hon kan! Hon in inte förmedla sig på rätt sätt som hon igentligen vill! 
Det gör så ont att se detta och vara i det! Är så jäkla ledsen för hennes skull:( smärtan inom mig brinner och gör så ont så det går inte att förklara! 
Hon skulle inte behövt ha det så här om ni bara hade lyssnat och tagit oss på allvar! Faaaaaan!
Ilskan, besvikelsen är så smärtsam det är så svårt att acceptera detta! Usch jag avskyr och hatar er som har orsakat min dotter detta! 

Det brinner i mitt bröst av ilska 





Kommentarer
Postat av: Maria

Jag vet inte om det är till ngn "tröst" men min mellandotter (4,5 ar) far ocksa hysteriska anfall, da slänger hon sig pa golvet, skriker och gar knappt att fa kontakt med och hon är fullt frisk. Men även för henne tror jag det handlar om att hon inte klara av att utrycka sina känslor även om kommunikationen fungerar när hon är pa bra humör.

Men det är hemskt att Tyra har sa mycket problem pga att ingen lyssnade pa er.

Massor kramar

2015-06-18 @ 10:23:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0