Fruktansvärd smärtsam helg

Natten till lördag vaknade jag av extrema smärtor i magen:( var bara att sitta på toaletten och mogge fick hjälpa mig att serva smärtstillande! 
Hela lördagen låg jag och sov imellan smärtstunderna och toabesök!
Mot eftermiddagen började det kännas bättre men ack fick jag natten till söndag vaknade jag 02.30 av sådana smärtor återigen så jag trodde jag skulle behöva åka in till US!
Kl: 09.30 började mina smärtstillande verka så i 6h låg jag och hade extremt ont och bara grät o grät!
Det är så otroligt jobbigt och tufft att få ett skov av den sjukdom! Detta är den första rigält på ca 2 år, att det håller i sig i 48h! Gårdagen var svår var helt slut av all smärta och dess starka smärtstillande så låg och sov hela dagen! Kl 19.00 palla jag mig uppåt för att försöka pilla i mig lite mat men det vände sig i magen och smärtan vart på väg tillbaka så bar att återigen ta lite smärtstillande! Och sedan duschade jag o natta kidsen och sedan va det godnatt för mig!

Jag hade planer inför helgen men allt fick vi ställa in pga min jävla skit sjukdom! Hatar den! 😢 önskar ingen detta! Usch!

Men iaf mogge har kunnat riva vårt badrum nu så nu får vi duscha ute i lokalen ( ca 1 min hemmifrån) 
Jobbigt och även ha bara 1 toalett när jag får mina skov! 
Men så tacksam att jag har så fin familj och alltid finns där ❤️❤️

Idag fick jag vara hemma från jobbet då magen inte alls vill vara med mig! Men hoppas på att komma till jobbet imorgon 

Pöss på er




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0