Bättre och bättre

Idag mår jag bättre än igår så jag ser ljuset frammåt! Stramar väldigt mycket i magen och orken är inte riktigt tillbaka men en dag i taget! Men envis som jag är så vila hela tiden är inte riktigt min grej 😁

Tuwis har vart typ hela eftermiddagen hemma hos Saga och busat och hjälp att riva tapeter :) medans vi åkte och lämna in bilen på rekond och blev även en dockvagn till Tyra:) en söt liten brio vagn.. Men shit dom vet vad dom kan ta betalt för kan ja lova :/ 700:- för en dockvagn men men det bäst till våra bästa❤️
Så sedan vi kom hem har Lillsbuttan gått runt med denna vagn både utomhus och inne:) hon älskar verkligen sina dockor och det värmer så mycket i mamma hjärtat att hon verkligen hittt något hon älskar att leka med på det setet hon gör med dockan ❤️
Tuwis ska äntligen fp en studsmatta me :/ motstridiga föräldrar kanske men vi har vart lite emot det innan men va tusan :/ nu är frågan stl bara är inne på den som är 3.30 från studsmattexperten! Även här dp det bäst till våra bäst ❤️inga dumma och otäcka olyckor tack! 


Idag plingade det även på dörren och dör står en kvinna med ett blombud till mig , började rinna direkt i ögonen och blev rörd till tusen .. 
En jätte fin blomstergrupp från mina älskade vänner Anna & Therese.. Är helt tagen och rörd❤️ tack underbara ni❤️
Gruppen pryder vardagsrummet så fint, ett stort tack och stor kram till er ❤️


Just nu sover lillahjätat mina andra hjärtan är och handlar lite inför fredags mys och inför att vi ska till Göteborg imorgon skulle bli spa helg men inställt då jag ej får bada och svårt att ligga på mage efter operation men blir ändå en mysig helg❤️barnen ska vara med farmor och Kjell! 

Hoppas ni haft en mysig fredag som jag ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0