Familje mini trip

Efter allt helvete som hänt så har vi inte vart iväg med Tyra! Mycket för att det är alltid något läkarbesök eller besök på Habliteringen eller hos ortoped lr ögon! Och dom stundern det har vart lugnt har det inte passat eller så har vi vart helt slut och bara velat vara hemma och ladda batterierna!

Men som ni alla vet älskar vi Göteborg, gör något med oss som är underbart! 
Man längtar dit och man vill inte åka hem! 
Så nu hat vi äntligen bokat hotel (igen) till vårt älskade Göteborg. På Scandic Opalen i ett stort rum på 40 Kvm ned panorama utsikt! Mycket för att Tyra ska kunna röra sig och likaså Tuwis! 
Utsikt över Göteborg så barnen kommer älska det!
Ena dagen blir det hel dag på Liseberg med allt vad det innebär kanske lite shopping oxå vem vet ;) 
Dag nr två blir det Universium för Tuwis stora lycka ! 
Vi tänkte inte berätta för henne utan det är en överraskning så nör vi sätter ossni bilen den morgonen vet hon inget ❤️ kommer bli såå bra! Hoppas bara vädret håller i sig! Men men vi klarar spö regn oxå bara vi är tillsammans 😍

Längtar otroligt mycket 1 1/2 månad kvar ❤️




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0