Lille bror klarade uppkörningen

Vill säga GRATTIS till min lille bror Robin som i måndags den 22/10 klarde uppkörningen och fick KÖRKORTET  
                                                       GRATTIS     GRATTIS      GRATTIS    GRATTIS

                       image7

V.21

Onsdag den 24/10 och jag har gått in i vecka 21 helt otroligt..Känns skönt..*ler*

I måndags den 22/10 kända jag dom första tydliga sparkarna både utanpå och inuti...hihihi Första sparken va lite obehaglig, den kändes konstigt kan inte beskriva hur det kändes...Typ som om att magen vänder sig ut och in..Mogge kände tydliga sparkar oxå..hihihi

Så nu när jag börjar bli van vid att h*n sparkar rätt så ordentligt så blir jag såå glad kan inte beskriva lyckan..

Inatt alltså natten mellan Tisdag och Onsdag så när vi gick och la oss så la sig Shiva ( katten) på min mage det sker ine så ofta men nu gjorde hon det, hon låg ett tag och myste med sin matte och spann.. Helt plötsligt så känner jag att det börjar sparka och Shiva slutar spinna och sätter sig upp och bara kollar på magen typ och undrar väl vad det va som kändes..Så idag när hon har kommit och lagt sig hos mig så lägger hon sig på benen..*ler* va så mysigt..

image6

V.20

Hahaha ja redan halv tid, det går så fort men det är skönt längtar ju sååå mycket efter att få träffa den lille vill bara att den ska komma ut NU!!! *ler* men är 20 veckor kvar.. :( men hoppas dom går lika fort som dessa första 20 veckor har gjort...

Va i tisdags på sjukgymnastik med min foglossning och fick massa hjälp och förslag på hur jag ska gå sitta och ligga ska köpa ett gravid bälte som håller i hop beckenbenet..

Och igår Onsdag så va vi på vårt andra Ultraljud vi va så spända på det..Allt såg toppen ut h*n sprattlade runt fast inte lika mycket som första gången vi va på UL.. Vi frågade om kön men hon kunde inte säga ett 100% svar men vad hon trodde det va och vad vi såg sen så förklarde hon hur det ser ut om det är en flicka eller en pojke..

image5

Ja magen tycker jag står stilla i växen nu.. Men men!!

12/10-07

Fredag åå va skönt..Har du äntligen rotat fram USB kabeln till telefonen så ja kan lägga in kort på den tjocka magen.. :D

image4

11/10-07

Va idag på Kvinno hälsan på kontroll ang min foglossning och att jag tidigare har haft en ytlig blodpropp och att det går i släkten..Men tack vare att min blodpropp som jag hade 2001 va ytlig så är jag inte i så högrisk att få det igen under graviditeten och det va ju skönt att höra kan ja lova för om jag hade vart i hög risk för det så hade jag behövt att ta sprutor på min själv dagligen och det vill jag inte så sprut rädd som jag är.. :D

Ang foglossningen så ska ja ta det lugnt ska på sjukgymnastik och se om det blir bättre så den första gången till sjukgymnasten blir den 24/10-07..Tror att det kommer att bli riktigt skönt..För nu när jag har så ont så vet jag inte riktigt vad ja ska ta mig till vill bara gråta..Så hoppas på att få hjälp med det..

Annars har denna dag vart lugn både för mig och bebben i magen h*n har inte rört på sig så mycket idag men ska aldrig säga aldrig det kommer ikväll..Går bara runt coh längtar tills h*n rör sig igen när det har gått ett tag sen han gjorde det sist..

Ja ja nu ska ja gå ut och göra lite mat tills karls kommer hem..

Pössar

V.19

Ja tiden går såå fort hinner inte tänka knappt.. Har tyvärr inte skrivit nått ang v. 18 har flyttat och renoverat nya lyan och det vart sååå fint..*ler* Är nöjda hoppad även den lille kommer att bli det med sitt rum som nu är data rum så länge..hihi helt lime grönt är det blir ett riktigt bebeis rum sedan..!!

Ja h*n har börjat leva livet i magen kan ja lova.. sparkar och snurrar runt hela tiden specielt när jag vill ta det lugnt och slappna av typ kolla på tv då ska h*n sätta fart eller på nätterna men det gör inget det är såå mysigt..
Har oxå fått foglossning säger läkarna inget skoj kan knappt komma upp ur sängen ibland eller gå på toaletten är inte lätt tur att man har en karl som förtår och hjälper till så gott han kan..Men ska imorgon Tordags till Kvinnohälsan på undersökning och massa kontroller vet inte riktigt vad det är..

Vägde mig idag me på samma våg som jag har vägt mig på hela tiden och vart snopen själv jag har bara gått upp 2 kg sedan jag vart gravid har är nu i v.19.. . . .Hoppas det inte är nått som är fel bara..

Ska lägga upp lite bilder när jag har hunnit ta kort och så..

Pössar

RSS 2.0