Tänder på G

Ja vi har ju länge trott att det vart tänder på G men icke, det har inte visats nått men nu i veckan när ja satt och matade Tuwa vid öuch så såg ja nått,,, Ja öppnade hennes mun och tittade och där inne på underkäken så ser jag vita prickar 4 st tror jag det är,, Det är början till tänder inte lustigt då att hon har vart lite grinig , dålig i magen och inte vill sova på nätterna.. Då fick vi en bra förklaring till det.. *Ler*
Känns lite tidigt ännu att min lilla bebis ska få tänder, nu märker man verkligen hur snabbt tiden har sprungit iväg för en.. Och så blir man så arg på sog själv att man inte har njutit av denna underbar bebis tid.. Men ska komma ihåg det till nästa,, hahahaha trodde ja va..,,, När jag har två bebisar att ta hand om, vart ska tiden finnas då?? *ler*
Men alla som ska ha bebis lyd detta NJUT av den första tiden den går SÅÅÅÅÅÅ fort!!!! Och jag vet att alla säger det men gör verkligen det!!!

Ja fredag, åå va skönt Mamma va här i kväll och firade Mogge lite han fick en jätte fin blomma som hon gjort själv på jobbetm Det va jätte fin,, Han tackar så enormt mycket!!
Och Tuwa fick massa saker hon me, en jätte söt docka som håller i en nalla, en pyjamas och en body, jätte fina och så fick vi lite mat till Tuwis me.. Tack så enormt mycket Mamma, Tuwa vart jätte glad att du va här först och främst men oxå för dockan och kläderna och maten för hon är ju glad i mat om man säger så.. hihihhiih Ett stort TACK en än gång!!!

Imorrn så kommer familj och släkt och firar Mogge ahns familj på fm coh min familj på em orkar faaan inte ha alla på en och samma gång blir ju massa folk!!! OCh så ska RObin sova här i natt me,det va länge sedan han va här. När han väl är det så släpper inte Tuwa honom med blicken.. hihihi såå söt!!!

Nää nu ska ja krypa ner i soffan och mysa lite med min karl.. Så ha en fortsatt trevlig fredags kväll..

Pöss på er
En lite rolig sak bara....

Lånat en liten grej från min moster Lina. Man ska svara på frågorna med bara ett ord. Inte det lättaste alla gånger...

1. Var är din mobiltelefon? Bänken
2. Var är din (o-)äkta hälft? Soffan
3. Ditt hår? Uppsatt
4. Din mamma? Hemma
5. Din pappa? Hemma

6. Det bästa du vet? Kärlek
7. Din dröm inatt? Ingen
8. Din dröm/ditt mål? Lycka
9. Rummet du är i? Vitt
10. Din hobby? Inredning

11. Din skräck? Mörker
12. Var vill du vara om 6 år? Hemma
13. Var var du igår kväll? Sängen
14. Vad du inte är? Pigg
15. En sak du önskar dig? Pengar

16. Var du växte upp? Tallboda
17. Det sista du gjorde? Fika
18. Dina kläder? Mjukis
19. Din TV? Tjock
20. Ditt/dina husdjur? Katter

21. Din dator? Lagom
22. Ditt humör? OK
23. Saknar någon? Simba
24. Din bil? Volvo
25. Något du inte har på dig? BH

26. Favoritaffär? IKEA
27. Din sommar? Mys
28. Älskar någon? Flera
29. Favoritfärg? Turkos
30. När skrattade du senast? Nyss
31. När grät du senast? hmmm?
 


Grattis Pappa Morgan

Grattis Pappa Morgan på 27 års dagen

Önskar

Tuwa & FiaVi älskar dig!!


Min tjeja 5 månader!!!

Ja då har dagen kommit, den 20/8 och Tuwis är idag 5 månader, tycker inte det va länge sedan jag födde fram denna underbara tös..
Det går så fort man hinner verkligen inte med,hon lär sig nya saker hela tiden som nu sist hon sitter helt själv...Veckan innan hon vart 5 månader, tidig eller??Trodde verkligen inte innan förlossningen att det skulle va så är underbart och skoj att ha barn, men det är  verkligen det bästa som har hänt i mitt liv, Kärleken är obeskrivlig!!!!GRATTIS SNUTTAN PÅ 5 MÅNADERS DAGEN
Önskar Mamma & Pappa
Vi älskar dig så enorm mycket, kommer alltid finnas här för dig och ställa upp i vått och tort!!!
Du är det viktigaste för oss!!!

Tack Pappa & Gun

Ja helgen har bara sprungit iväg tycker ja,, Lördagen börjde med ett besök på stan med Rickard & Josse det va ju företagsevent nere på stan... Va mindre folk än vad ja trodde det skulle va..Så v va bara där i ca 2 h kanske..Men lika skönt va det, för vi va sååå trötta.. *ler* Åkte hem och åt lite och så råkade visst hela familjen somna en timme i sängen, meningen va att ja skulle söva Tuwis men men skönt va det..
Kvällen tillbringade vi ute i Ekängen hos pappa och gun och vi gjorde inte så mycket bara slappa och kollade på OS, men vem gör inte det nu för tiden =)

Söndagen började lite halv kass, Tuwis slog upp dom blå vif halv 7 imorse tidigare än vanligt, gjorde lite ersättning och trodde hon skulle somna om men icke så det va bara att palla sig upp.Åkte vid tolv ca till Ikano med pappa och gun dom skulle göra nått på ikea och vi skulle kolla på bilbarnstol och köpa mat till Tuwis. Det började med att vi hamna på Kapphal allihoppa och pappa och Gun brörjade hitta jätte fina saker till Tuwis och vi fick en hel del där ifrån allt detta:

 3 olika bodys

En dress byxa och tröja

En dress, byxor och tröja

En jacka/kappa

Sen så gick vi till babyproffsen och tittade på den bilbarnstol vi hade tittat på men pappa hittade en bättre iof så va den lite dyrare med den va bättre, smidigare och tar inte lika mycket plats i bilen.. Och dagen slutade inte så som vi hade räknat med med vi fick den bilbarnstolen av pappa och gun.... TACK så enormt mycket, ni hjälper oss med så mycket känns så skönt att ha er där...Ni är världens bästa!!!!!!!! Vilken tur Tuwis har som har er!!!!Men jag och mogge fick den som födelsedagspresent och julklapp, och hellre få saker till Tuwa en än massa skit till en själ som min igentligen inet vill ha!!!

Och så här blev turen hem från Ekängen till Tallboda i den nya bilbarnstolenHon siter verkligen kalas bra i stolen.. ETT STORT TACK ÄN EN GÅNG FRÅN OSS TRE TILL PAPPA & GUN

Tuwa sitter helt själv

Ja det är sant... Våran lilla Tuwis sitter helt själv nu.. Herregud så stor hon har blivit..Hon har suttit själv korta stunder tidigare men idag så hände det hon sitter låååånga stunder och rör sig helt själv utan att välta... Våran dukitga tjeja. Hon är inte ens 5 månader... Hon blir 5 månader om en vecka!!!! Hon är verkligen tidigt... !! *ler*
2008-08-14

Bild bevis...

En riktigt stolt mamma.. =)

VAD VI ÄLSKAR DIG VÅRAN EGNA LILLA PRINSESSA!!!!
DET BÄSTA SOM HAR HÄNT OSS
ETT RIKTIGT KÄRLEKS BEVIS

Bilder från Dopet den 2/8
Tack alla för en toppen dag!!

TACK Frida

Har nu beställt så fina bokstäver till Tuwis dörr till hennes rum, har en komis Frida som är duktig på att pyssla med sådant.. Och det blir så fint... här är hennes blogg om ni vill kicka på hennes verk eller till och med beställa...www.fridaochpricken.blogspot.com


Och så här ser mina ut... Är toppen nöjd Frida TACK!!!!!
Nu är det över

mmm ja har inte skrivit på ett tag, har inte haft tid riktigt om ja säger så.. Har haft fullt upp.
På en vecka nu har vi hunnit flyttat och haft dop.
Lägenheten va inte så fin när vi kom in i den förra månagen för att hela lägenheten va lila och gul typ, och det är inte riktigt min färger om man säger så, så vi målade ju om som sagt och så nu denna vecka så har vi haft en målare från MKAB här som har tapetserat vardagsrummet hallenuppe och hallen nere... Det vart jätte fint i färg val men målare va ju lite halv roligt så han har ju gjort ett par riktigt dåliga missar, t.ex på fondväggen oi vardagsrummet som är en mönser passtapet så har ju vitsen då att det ska va ett helt mönster eller hur? Men mitt i den väggen så är det ett fönster och han satte upp tapeten bra fram till fönstret sen så började han i nästa hörn så han mötte på mitten och sen klippte han en bit som lappa mellarummet som vart så när dom möttes och då gick ju inte möstret ihop så det ser lite roligt ut, så ja sak ringa riksbyggen på måndag och vilja ha en ombesiktigt för det är ändå vi som har betalat den tapeten själva och den kostar 550:- per rulle och då ska det ju se bra ut speciellt när det är en utbildad målare som har satt upp den, och det tänker jag inte god ta, eller ,vad tycker ni??

Dopet vart jätte lycka vart inte så många gäster ca 20 st och det räckte.. hihihih 
I kyrkan va det jätte fint , ja va stressad som aldrig förr men Tuwa va glad första delen av dopet sen började hon gall skrika när prästen tog henne och hon skulle få vatten på huvudet sen skrek hon resten av den dagen.. roligt.. =) Men det gick bra iaf.. Hon va mysig... Beatrice som sjöng va toppen bra, ett stort tack till dig.. Det va så fint et du sjöng!!!
Och tack alla för uppvaktningen och alla fina presenter, det va en hel del..!!! Vi är jätte nöjda med ALLT!!!

Ja lördag kväll, Tuwa sover vi pysslar lite här hemma med det sista som behövs göras.. Väntar på att Shiva (katten) ska komma in släppte ut henne förrut runt 16.00 och hon har inte visats sig ännu och klockan är 21.05 nu.. Hoppas hon kommer snart..!!!

Nää ska nu va lite social med min karl..

Pöss på er


 


RSS 2.0