Lägenhet till uthyres

Nån som vill hyra en 3:a i centrala Linköping.. I Hejdegården mitt emot simhallen..

Ny målad och tapetserad oktober 2007..

Inflytt 1 / 8 -08

Maila mig om ni vet nån eller om ni själva är intresserade;

[email protected]


Sitter själv.. =)

Idag så va vi på ikea och köpte en matstol till Tuwis.. Hon lyckas ju alltid vakna eller blir grinig när vi ska äta och så kan hon ju nu eller kunnat länge sitta själv med hjälp så vi tänkte tanken och köpte en matstol på ikea.. kalas idé kan ja lova..

Så när vi kom hem så brjade jag me maten och mogge tog hand om lill snurpa och meckade stol, hon satt bara och as garva när pappa morgan höll på... =)
Vi satte oss till bords, mogge trodde hon skulle tippa framåt, men vi satte ner henne i stolen och där satt hon och hon tyckte det va såå himla skoj.. =) Hon satt och tittade medans vi åt och gnagde på sina fingrar som vanligt.. Hon satt och pratade med oss, skrattade...Ingen gnäll denna gång när vi åt, kunde äta i lugn och ro inget stress idag..såååå skönt.. Roligt för henne med att få vara med lite.. Och så måste hon ju öva lite att sitta själv inför att hon snart ska få börja få äta lite pureér och liknande, om en månad ca... Ska bli lite skoj..
Men tycker att tiden går såååå fort, tycker inte det va länge sedan jag tryckte ut henne och nu ska hon snart börja äta vanlig mat... huuuu !! Men jag kommer amma oxå till mesta dels iaf...








Imorrn ska mamma komma hit på kvällen för hennes karl Leffan och mogge ska spela brännboll och dricka lite med jobbet pås tångebrofältet, så då ska mamam komma och umgås lite ed mig och Tuwis.. Mysigt!!!!

Älskar dig

Ville bara skriva att jag älskar min dotter över allt annat... Hon är verkligen mitt allt.. Vad skulle ja göra om nått skulle hända dig min egna lilla prinsessa...Du är det finaste jag har!!!! ÄLSKAR DIG SÅ DET GÖR ONT!!!!!!

Det bästa vi har gjort Älskling, eller hur???




Min egna lilla familj


Spruta

Va idag och tog 3 månaders sprutan på Tuwis,, Usch jag va så nervös,,Jag är ju livrädd för sprutor så Mogge fick va ledig en timme från jobbet för att följa med och va där inne med Tuwis medans jag gick ut...
Men hon va jätte duktig, skrek lite när dom drog ut sprutorna och sen va det bra...
Vi tog två sprutor, den ena kostade 650:- den ska ingå i vaccinations delen men den är ny och nu får man välja om man vill ta den eller ej..Och det är likabra att ta allt som man kan även om det kommer kosta pengar så den sprutan ska hon ta två gånger till och kommer gå på ca 2000:- sammanlagt.. Men det är inte så mycket pengar för att ha en frisk bebis...

Så nu ligger mammas lilla tjej här i babysittern och sover, blir trött av att ta spruta..

Vägde och mätte henne me...

Nyfödd vikt: 3760 gram
Nyfödd Längd: 50 cm

2 Månader vikt: 6050 gram
2 Månader längd: 59 cm

3 Månader vikt: 6950 gram
3 Månader lägnd: 60,5 cm

Så hon växer så det knakar...Mammas lilla tjockis,,, *ler*


Åska

Jäklar... 

Vaknade vid 01.30 av en jäkla smäll och hel sovrummet vart ljust... Hörde att det spöregnade och va det åskade...
Mogge vaknade han me.. Vaknar man av åskan så dundrar det en hel del kan ja lova..

Va ju tvungen att gå upp och kolla om det va ett sådant oväder som det lät, och det va det...Hela himlen va kol svart såg till och med luddigt ut... Vi drog ut allt tv, telefon, bredband digitalboxen... Bäst att va på den säkra sidan eller hur...

Det small och small men lilla Tuwis hon sov så gott i sin säng..

Skönt att ovädret äntligen kom det behövdes...






Midsommar

Midsommarafton 2008, vilket väder för det första,, Ena sekunden är det varmt och andra sekunden så regnar det.. Vad ska man säga joo svensk sommar...eller hur??

Ja vad gjorde vi, vi hjälpte pappa och Gun att flytta till nya huset.... Och det blir jätte fint.. Känns lite kosntigt att dom ska flytta ifrån ens barndomshem...Men det kommer nog bli toppen bra i det nya huset om inte annat är det såååååå himla fint och lyxigt!!!!!!

Men vi åt midsommarmat i nya huset igår iaf så lite midsommar vart det iaf med jordgubbar och glass, jag fick abra äta jordgubbat tack vare att Tuwis är allergisk mot mjölprotienet.. Men det va gott det me..!!

Ska nu snart ut till pappa och gun och hjälpa till med det sista...





Tuwis 3 Månader

åååååååå 3 månader... Herregud vad tiden springer... Mammas tjej är stor nu... *ler* 3 månader sedan jag låg och krystade uppe på BB känns som det är 3 veckor sedan... läääängar tillbaka så himla mycket... Den känslan, när man ligger där och man ska få träffa sitt barn för första gången, man vet inte hur h*n ser ut vad det är för en person och helt plöstligt är h*n ute och ligger på ens bröst och skriker.De bästa som någonsin kan hända i sitt liv.. Man är så stolt, lycklig och man älskar den nya lilla livet så enormt mycket redan...
Hoppas på att få göra om det SNART!!!! Hi Hi Hi Hi . . . . .


Ja vad kan hon nu:

* Hon geppar saker
* Stoppar allt i munnen
*Ställer sig upp från liggande läge men hjälp av att hålla i ens fingrar
* Skrattar jätte högt
*Sover i egen säng och sover hela nätter ( iof sova hela nätter har hon gjort sedan hon va 2 månader)



Snart vänder hon väl på sig från rygg till mage för allt går så fort, man hinner knappt med..Men de tär såå skoj..!!!!



Lite nere

Ja...vet inte vad ja ska skriva...

Har kommit in i en period igen, där det är mycket gråt, och trötthet...
Vet inte vad det beror på riktigt, har kommit krypandes nu dom senaste två veckorna...det har vart lite jobbigt..
Önskar ibland (rätt ofta) lite mer avlastning på kvällarna..
Blir helt galen på att jag inte riktigt att sätta fingret på vad det är som får mig att må så här, va nere, ledsen...
Mycket kanske har med att göra att jag inte riktigt har kommit in i detta med att Tuwis är mjölkproteinallergisk, det har vart att vända upp och ner på allt.. Jag får inte äta nått med några mjölkprodukter överhuvudtaget, minsta lilla mjölkprodukt jag får i mig så får hon jätte ont i magen och får utslag.. Inget skoj, så ja har ändrat min kost helt och hållet... har hittat andra alternativ men det smakar pyton.. havrebaserade saker... Ingen höjdare men vad gör man inte för sida barn.. Jooo ALLT!!!

Men det är tur att jag har min egna lilla prinsessa som fyller mitt liv med kärlek, glädje och lycka...!!!!! Kan inte beskriva hur mycket jag älskar henne.. Skulle nått hända henne så vet jag inte vad ja skulle göra.. Kan dö för min Tuwis... Att vakna varje morgon med att höra henne ligga och prata och skratta, dagen kan inte starta bättre!!!!!
JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!



Mammas duschar tjej

Här om dagen ville vi pröva att duscha med Tuwis vi har ju bara badat med henne i badbaljan.. Men så skulle hon ändå bada den dagen och mogge stod i duchen så jag klädde av henne och gav honom henne.. Hon tyckte väl att det va lite obehagligt och konstigt att vattnet kom ovan ifrån.. Men efter en stund tyckte hon det va skoj och mysigt för hon började  jollra och skratta.. Det va lite svårt att tvätta henne i alla veck men det gick efter en liten stund.. Hon va så glad efter duschen..Så det kommer vi göra om..
Mammas lilla duschar tjej.. :)


Det är du

Denna låt betyder enormt mycket för mig... Kommer finnas med på dopet!!!


Två människor möts nånstans
För att leva ett liv ihop
En längtande dröm blir sann
Man vänjer sig vid varann
Och livet får en början på nytt

Och då ser man ingen ände
För det händer ju till slut
Det vackraste två människor han ge

O, det är du vårt liv vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig

Den känslan är allt för oss
Att finnas till för dig
Och nu står vi här idag
För att aldrig glömma av
Att livet fick ny mening när du kom

Och nu ser vi ingen ände
För det hände ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

O, det är du...

Och nu ser vi ingen ände
För det hände ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

O, det är du...

Skapat från något äkta
Ja, svaret på vår kärlek finns hos dig







Mammas duktiga tjeja

Ja, helgen sprang förbi som vnligt även att det va en lång helg, fast inte för mn karl utan han fick jobba llt i fredags på röd dag fast det gör inget,, Pengarna är så välkomna så... *ler*

Va oxå i helgen och firade Milla som tog Examen nu är hon är färdig lärare...Efter fyra år av plugg och nu drar hon till Stockholm oxå.. hmmm kommer sakna dig tjejen... :) Men vi kommer och hälsar på.. *ler*

Hjälpte även pappa och Gun i helgen att måla huset...Nästan klart.. *ler* Inflytt förhoppningsvis om 2 veckor till midsommarhelgen.. Vi håller tummarna.. Lääängtar!!!! IHIHIHI Kommer bli super skoj..

I söndags så packade vi en korg med lite skinka,potatis sallad,vindruvor och massa annat gott och tog bilen och åkte till Hovden...Va såå mysigt och äta vid sjön o mysa lite med mina 2 älsklingar, Mogge & Tuwis!! En perfekt avslutning på helgen!!!

Igår den 9/6-08 så hände det nått otroligt roligt.. Tuwis greppade sakerna "nallen" på lekbågen i babysittern för första gången.. Hon greppade den men båda händerna och förde den till munnen.. Jag satt i soffan och såg det och sprang ut till köket för att hämta kameran så inte Mogge skulle missa det.. SÅ jag fick det på film och på kort..
M A M M A S   D U K T I G A   T J E J A !!!!
Hihihi vad det händer saker varje dag med Tuwis.. Hon blir stadigare och stadigare.. Börjar ställa sig upp nu med med hjälp av att hålla i våra fingrar... Herregud man hinner knappt med, det går få fort kan ja lova..

Tuwis greppar nallen i babysittern för första gången

Helgen

Ja i helgen va vi ute i Ekängen och hjälpte pappa och Gun att måla deras nya fina hus...
Åååå längtar så enormt till dom ska flytta in, ska bli sååå skoj...Det är ca 3 veckor kvar.. hihihihi va skoj!!! Ååå det är såååå fint...Kommer bli så läckert.

Så mogge hjälpte gärna till att både olja och måla och så passade han så klart på att få lite färg på ryggen iaf... Men det roliga är att han har smörjt in ryggen men solskydd så långt att nådde själv och sen skulle han be mig om hjälp men glömde bort så när vi kom hem och han skulle dusch så fick ja mig ett gott skratt för han såg ut så här på ryggen.. Ha Ha Ha Ha


Tuwis är självklart med ut till Ekängen och kollar när morfar målar och bygger, tycker hon är skit skoj...Och speciellt skönt för vi är ju ute hela dagarna så hon somnar gott på kvällen sen... Hon stor trivs där ute... Här är hon i babysittern ute på framsidan av det nya huset..

image80


Näää ska nu amma min älskade dotter efter hennes bad...

Puss på er

RSS 2.0