Onsdag

Dagen började underbart, min älskade dotter låg imellan mig och min man imorse för att ja bärde över henne till våran säng i natt.. Vaknade av att hon låg och tittade på mig och pillade i mitt ansikte.. Och när ja tittade upp så fick jag världens bästa leende, kan det bli bättre??

Sen va det upp och hoppa frukost va nästa för 9.30 så skulle pappa/morfar komma och hämta oss för vi ska åka och fotografera Tuwa hos Fotofoket.. Skit skoj!!!
Fick Tuwa att somna en kort stund vid 9.00 för att hon skulle va ganska pigg iaf vid fotograferingen.

Möttes av en kalas bra fotograf Johnny Henestål på fotofolken och han är underbar med barn.. Tuwa va lättare att ta kort på än vad jag trodde.. Lite svår flörtad  ibörjan men sen släppte hon loss.. =) Och vilka bilder... Herregud.!!!! Kommer bli är i alla..!!! hihihi

Sen hem och vila en stund efter en jobbig timme hos Johnny,, Men sen bar det av till US till kk-mottagningen IGEN .. =( Har skit ont i magen fortfarande efter att jag fått spiralen insatt för 2 veckor sedan. Har så ont att jag tar värktabletter, och så ska det ju inte va..
Så  14.00 så kom mamma/ mormor och hämtade oss och skjutsade upp oss och hon tog hand om Tuwa så länge.. Och på kk-mottagningen så fick jag ju det beskedet som ja mistänkte, en ordentlig livmoders infektion...  =( Så pencellin 2 olika sorter för 2 olika infektioner.. Och svin dyrt vart det... hmmmmm

Hem och fika mamma/mormor hade köpt goda bakelser, inte bra inte bra... =) Va sött och sliskit... Sen vart det en tur och i lekparken och busa lite... Pappa Morgn va me..!!!! Hihihih Vi åkte ruschkana gungade och lekte i sanden lite... Sååå skönt och va ute... Lite bilder kommer från US och från lekstunden...

Nu blir det lite mat sedan IDOL!!!

















Fredag

Fredagen började med att min underbara dotter INTE ville låta sin trötta mamma få sova lite på morgonen  utan vaknade pigg och jätte glad klockan 07.00 i morse...Låg och gnällde lite så ja plockade över henne till våran säng och låg och höll om henne och gav henne lite välling för då brukar hon somna om men iCKE pigg som aldrig förr... Hon låg och gnällde ett tag för att hon ville inte ligga ner utan ville upp och hoppa och busa men jag va sååååååå enormt trött imorse...Men jag satte henne uppi sängen brevid mig men hon bara klappa mig hela tiden och pratade precis som " upp och hoppa mamma NUUU" Så ja kunde ju inte ligga kvar kan ju itne stå emot en sådan underbar liten prinsessa!!! Hon tittade på mig och gav mig världens smile när jag gick upp... Så kändes det OK att gå upp,, Så satte på kaffe och gav snutt fian lite gröt och läse Corren precis som alla mina andra mornar!!!

Ja eftermiddagen tillbringade vi utomhus vi va ute och gick i 1.5 timme sååååå skönt Tuwa sov om en stock, hon sover sååå skönt ute..Sen kom pappa hem och Tuwa sken upp som en sol,, Såå skoj och se nu när man får såå enormt mycket tillbaka!! Hon räcker upp armarna när man frågar om hon ska komma.. Såå skoj!!

Klockan 18.00 så drog volvon mot Ljungsbro till Netzell & Annie va såå länge sedan man träffade dom och det va jätte skoj och ses.. Får inte gå så länge imellan man ses.. Tuwa va så snäll när vi va där, höll tyrde sig till Annie direkt nästa.. Va på glatt humör hela tiden och pratade som aldrig förr... Dåär det verkligen skoj och åka bort =)


Bilder på snuttan från promenaden i em:





Trevlig Onsdag

Jag dagen började med ett BVC besök kl.11 och det slutade bra inget fel på min illa tjeja, hon följer sin kurva precis som hon ska.. Hihihihi

Hon väger vid 6 månader

9600 g och är 65,5 cm lång... Inte illa!!!! =)

sen tog vi eftermiddagen hos Fia, Ellioth och Mange skit trevligt... Jag vart bjuden på Tacosallad skit gott, TACK så hemskt mycket för det.. Sen så fikade vi med kaffe och kladdkaka.. mmmmm gott... =) eller hur fia??? :D
Och sedan vart det en promenad ner till färgservice i det fina höstvädret.. Fia och Mange har köpt lgh i Johannelund så dom kollar kakel, klinkers och tapeter och lite mer. Och dom hittade en del..Skoj!!!!

Sen på väg tillbaka hem till dom så stannade vi och lekte lite vid lekparken och bilderna talar för sig själva... *ler*

Men tack Fia, mange och Ellioth för en super trevlig dag

Finns lite bilder från dagen på denna blogg;  fiuten.blogspot.com












Dimmig onsdag

Sitter nu här och tittar på mitt underverk som ligger och sover hon är såååå himla underbar..Helt perfekt!!! Kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar denna lilla tös!!!! Hon är min älskade dotter...
Hur kan jag bidragit till en sådan underbar,vacker mysigt barn!!! Är sååå stolt att hon är min dotter!!


Ska idag till BVC nu kl:11.00 på läkarundersökning se hur det går ha rinte vart några problem innan och hoppas att allt ser bra ut nu me.. Sen ska vi en sväng till Fia & Ellioth och busa och sdna kl: 18.00 så blir dett frissan.. Skönt och klippa sig.

Näää nu vaknade min sötis så bästa att hämta henne...

Pöss på er

Fotografering

Jaaaaa..äntligen..

Nästa tisdag den 30/9 så ska Tuwa fotas på fotofolket av Johnny Henestål... Han är bäst!!!

Kommer bli sååå skoj... Längtar verkligen!!!


www.fotofolket.com


Utmanad


Jag har blivit utmanad av Sofia ( fiuten)

Så här nu kör vi!
Reglerna:
* Svara på alla frågor
* Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.
* Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

1. Vilken mat äter du ofta?
Ofta Potatis och nått

2. När du är på kalas, är du den person som sitter eller du hjälper till att duka av?
Är det hos nån ja känner väl så hjälper jag gärna till men annars tar ja min talltik sen sitter jag nog!

3. Var sitter du helst när du bloggar?
Har ju bärbar, så vart som men oftast i soffan eller i hallen.

4. Köper du ofta Triss?
Nej, aldrig, men klagar när ansra vinner stora summor

5 . Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Har bara vart utomlands en gångoch det va underbart i Tunisien

6. Vilken Tv-kanal tittar du på mest?
Toon Disney, Disney chanel


Jag utmanar: Jennie, Sara, Gina, Lina


Inget är viktigare för mig, än DU!!




Vem är den lilla glada och alltid tacksam lilla prinsessa ???
Jag fattar inte att jag är mamma,
oj, så underbart och overklig.
Hur fick jag denna perfekta lilla flickan?
Är tacksam för varje dag jag upplever med dig, varje lilla leende du ger mig är som smekningar som går direkt till hjärtat,
Du är så speciell och givande att ingenting kan jämföras med känslan som dansar i min mage, när du tittar på mig.
Och du ler och ler
är så glad att just Vi är dina föräldrar
och att just Du är vår lilla dotter!
Mamma och pappa älskar DIG!


TUWA 6 Månader

Jaaaaaaa,,, det är sant 6 månader IDAG!!!! Inte klokt vad tiden springer iväg... Som jag skriver varje gång sååå känns det inte länge sedan man låg på förlossningen och krysta och längtade efter att få se sitt älskade barn..Och det är verkligen det bästa som har hänt mig..Det är värt alla besvär, all värk och alla dessa toabesök och allt skit som man får gå igenom under graviditeten..För allt detta så får man ett underverk, som kommer betyda allt för en... Jag tror inte att man förstår hur mycket ens barn betyder för en förens man har fått egna.. Eller vad säger ni??

Men nu är iaf  VÅRAN lilla PRINSSESA 6 Månader gammal och på klockslaget 18.46 så blir hon grattulerad och pussad på som vanligt på sin månads dag!! Likadant varje månad!!!

Till min dotter


Du kom som en sol,
fick min morgon att vakna
och blommorna att blomma

Du sprider sådan värme,
ser saker med humor,
och lockar mig till skratt

Du är en klokar del utav mig,
ser livet så klart
när jag vandrar blind

Genom dig
har jag funnit mig själv,
och vägen till mitt hjärta

Jag är så lycklig
att just du valde mig
som din mamma

Du är
min ledstjärna
i
livet


Grattis Snuttan på din 6 månaders dag
Vi älskar dig så enormt mycket
Pussar & Kramar
Mamma & Pappa



Kul & ses

Ja, vilken tisdag!!

Natten har vart lång Tuwa har inte sovit så bra inatt, tänderna kommer och det kliar så enormt mycket på henne hon vaknar på natten och kliar i munnen med nappen och det låter massor.. =D
Hon vaknade vid 7.00 och så bytte vi blöja och gjorde välling och så gick vi och la oss igen i sängen och snuttan somnade i min famn och väckte mig med sin ljuvliga stämma vid 9.20... ón är så go när hon ligge så tätt emot mig och ligger och jollrar och pillar på min kind precis som hon vill att ja ska vakna!! *ler* Mammas gullunge!!

Sen vart det en sväng till stan träffade Emelie & Noel va nere på Cosmic en sväng och gav Tuwa mat sen for vi vidare och träffade Fia , Ellioth och Mange och sen for Mange hem och ja, tuwa , fia och ellioth vart ensama på stan en stund tills vi skulle träffa Sara & Nelli, en gammal klassbarndoms kompis till mig vi har växt upp tilsammans.. Och nu va det flera år sen vi sågs och det va såååååå himla skoj och träffa henne och hennes lilla söta tjejja!! Hoppas verkligen att det sker igen SNART!!!  Jag har tänkt på henne en hel del faktiskt under dessa år när man inte har setts, för vi va rätt goda vänner under uppväxten och så delar man på sig och det är faktiskt väldigt tråkigt!! Men nu är det skoj att man har tagit upp kontakten och tack vare familjeliv och facebook.. Internet är väldigt bra!!!

Så jag har haft en toppen Tisdag!!!

Tack!!!!


Tillägnar min dotter

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala...

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge







Kattungar!! =)

Ja, även denna helg har gått fort.. suck!!!! Inget skoj!!

Men fredagen tillbringade vi en liten stund hemma hos mamma, va ju tvungen att titta på kattungarna som hon fått, två små yrtussar... Såååå söta.. Röda och långhåriga..
Jag trodde ju att Tuwa skulle tycka dom va skit skojiga men inte så speciellt den stora katten va roligare...=)
Men hon tittade på dom och gav dom små en och annan smäll.. hihihihi Hon tog tag i nacken på den ena och bara drog och vred.. Hahahahahah Det tyckte hon va skit skoj!!! *ler*

Näää nu ska vi äta lunch!!!





Fika

Ja idag så bar det av till Tallboda Centrum vi skulle hem till Jennie och Theo som precis oxå flyttat "hem" till tallboda igen.. hihihihihi

det va skit skoj och träffas det va ju inte igår precis och så va Johanna där me skit skoj!!! det va ju några år sedan man sågs.. Och va söt han är lilla Theo

http://www.theoprinsen.blogg.se/

Det är Jennies blogg!!!

Som vanigt så är jag seg me kameran så det vart inga kort från besöket men kanske nästa gång, hoppas verkligen att dom vill följa med till Öppna förskolan nån gång och att nu när vi bor nära kan ses ofta!!! eller vad säger du Jennie??


Hjälp, TACK!!

Snart bryter jag ihop... Faan va karlar är meningslösa ibland iaf min kan ja lova!!!

Det känns som om att jag har två barn.. Herregud jag är helt slut körd.. Speciellt denna vecka!!

Tuwa sover inte om nätterna pga tänderna tror vi iaf!! Hoppas! Så jag ligger nästan vaken hela nätterna det börjar ca kl: 00.00 en timme ca sen somnar hon om men vaknar igen vid ca 02.00 och håller på tills klockan är ja ca 04.00 och så vaknar hon vid 07.00 så jag är inte specillt pigg om man säger så men så är det när man har barn och det viste man från börsta början men man tror ju att ens partner ska hjälpa till med hushållsarbetet, eller hur?? Man är väl två eller??

Jag vet inte hur länge ja ska orka och ha det som jag har det nu, som sagt denna veckans natt schema syns över och alltid så är det jag som damsuger, dammar,diskar,skurar, tvättar, hänger tvätten, tar ner tvätten, tar hand om katten och mammas lilla prinsessa plus att det är jag som handlar och varje dag vid halv fem så står maten på bordet..Har han det inte bra!!! ???? Är det så mycket begärt av mig att han ska slänga sin tvätt i tvättkorgen och diska ibland, är det för mycket begärt av mig ?????????


Grattis

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Carro & Jocke till eran lilla prins som idag kom till världen
2008-09-09





 


Yeas!!!!!!

hiihhihhhih nu slipper jag må dåligt längre och ligga sömnlös om nätterna för att vi gjorde ett dåligt köp av barnvagn..
Vi va ju inne på Babyproffsen och pratade med dom ang vagnen vi köpte att vi inte va nöjda överhuvudtaget och att framhjulet vek sig med Tuwa i så att vagnen höll på att vippa och då säger dom bara att vagnen inte va  tillräckligt smörjd så då smörjde dom den och sa att den skulle va bättre nu men vi är ju inte mer nöjda med vagnen för att hjulen är smörjda sa vi och jag känner mig ju inte mer säker nu heller vagnen kan väl faan vippa igen, eller hur?? Vi ville inte ha pengar tillbaka utan bara få byta ut den mot en annan vagn, men det fick vi definetivt inte.Jag va såå arg så jag nästan tjöt... åååååå!!! Pratade med pappa och han sa att vi skulle åka dit imorrn och prata med dom och det gjorde vi och då helt plötsligt så kunde hon "kassapersonalen" prata med sin chef om det och hon skulle ringa mig antingen måndag eller Tisdag... Så idag Tisdag så ringde telefonen och vi får byta vagnen men det blir ett prisavdrag på vagen med 300:- och tänkte ja.. Och vart över lycklig!! *ler* Ringde pappa och sa det och även Mogge och så va ju och hämtade "köpte" den nya vagnen iof så va den dubbelt så dyr som den andra vagnen men skit samma den är sååååå himla mycket bättre.. Så nu kan jag sova ordentligt igen.. hihihih Så det vart en Brio Sing men svart liggdel och brun sittdel.. Skit snygg!!! hihihihi Är såååå nöjd..!!

Och eftermiddagen tillbringade vi med Fia, Ellioth och Mange, skit skoj.. Jag och fia va på stan först och köpten en fleecejacka till Tuwa på Polarn O Pyret en röd... Skit snygg! Sen vart det en fika hemma hos dom, Jätte mysigt..

Och imorrn fm så bär det av till Samlan på Öppna Förskolan och leka med barnen och sjunga lite...!!!



Mysig fredag

Ååå vilken mysig, trevlig rolig fredag jag har haft, hihihi

Dagen började med att vi åkte in till staden och träffade Fia & Ellioth och kollade lite kläder och shoppade med faktiskt, men bara lite.. *ler* Tuwa fick ett bar nya jeans, en body, en dreglis och ett par p.o.p vantar det va ju inte så mycket men men,, Vi gick till en liten butik på storgatan som heter lilla huset eller nått sdant där köpte vi dreglisen och fia skulle pmt testa en sååååån ful mössa på Tuwa *asg*


Men vem faaan sätter på sitt barn en sådan mössa??? Inte ja iaf, Det ser ju ut som en rullgardin men kul hade vi när vi testa och Tuwa satt bara snällt och tittade på oss när vi stog och as garva.. Stackars barn... *ler*
Men dreglisen va fin på henne.... Ett bra fynd fia...



Sen gav vi lillsnuttan lite mat så vi passade på att äta med på Taco ja vad det nu hette på filbyter, det va rätt gott fast man vart ju inte mätt kan ja ju lova..

Sen tog vi en promenix hem till Fia & Ellioth och fyyy faaan vilka trappor ja är ju hiss rädd för er som inte vet och det är fia med så vi körde inte vagnarna i hissen och tog barnen under armen och så gick vi, jag va helt slut nr ja kom upp.. Puhh va jobbigt det va,.. *ASG*
Men väl uppe så satte ja Tuwa i Ellioths gåstol och hon nådde ner et gör hon inte i sin egna men det fixade Mange i går kväll, Tack!!  Ja Tuwa nådde ner men hon kunde bara gå bakåt.. hihihihih men hon tyckte det va super skoj..Och dom busa för fullt Ellioth va lite vildare än Tuwa så hon utbrast i grån imellan åt speciellt när Ellioth fick världens grepp i Tuwas hår, och det va jätte svårt att få bort handen från håret, och hon skrek,. Usch vet sjölv hur ont det gör... Men men lite tröst från mamma så va det grönt igen så då busade dom igen, men Tuwa va inte så pigg idag hde lite feber hade ju tagit spruta i torsdags så hon va lite hängig men dom fick busa lite iaf...









Fia ger Tuwa majskrokar

Ja sen kom kvällen och Fia, Mange & lilla Ellioth skulle komma förbi vi skulle sricka lite öl och spela spel, och dom kom runt åtta heller nått sådant, min dotter brukar sova då men icke idag det va jätte svårt och söva henne, men vid 00.00 så somnade hon för natten, Båda Ellioth och Tuwa låg i våran rum och sov men Tuwa vaknade och började skrika och väckte Ellioth stackaren, men han somnade om i mammas famn..Vi körde spel Lika par leka bästa går ut på at se vilket par som känner varann bästa.. och dfet vart nog lika... *asg*

Tack för en underbar fredag


hmmm :'(

mm vagnen vart såld, fick inte det vi begärde för den men mer än vad vi trodde vi skulle få för den så det är bra, och som ja sa jag föll en trå eller flera.. :S
Mne det hamnar nog i rätt händer hoppas ja det va ett jätte trevligt par från Linköping som köpte den..Hoppas dom blir nöjda men ja kommer sakna den.. :(

Men det blir garanterat en Emmaljuga till nästa barn me, det kan ja lova mig själv...




Jag lever.. :)

Hahahahah jag lever *ler*  vet inte ens om det är någon som läser min blogg men skönt och skriva lite iaf.. Men har inte bloggat på ett tag som ni har märkt kanske för ni som läser regelbundet men det har hänt massor som vanligt..

Ja igentligen vad är det som har hänt, vi har köpt ny vagn en babytravel sittvagn, Tuwis ville ju promt sitta nu när hon kan själv vill inte ligga så när hon satt i liggvagnen så va det nära att hon ramla ut för hon hängde sig ut över kanten, väldigt otäkt tyckte ja så då vart det snabbt en tripp till Babyproffsen och köpa en ny.. Är lite halv nöjda med den men men den funkar.. *ler*  Den har svängbara hjul fram så det är sköntmne den är sååååå trög..

Ja mer då, vi har vart i Nkpg och fotat Tuwis hon vart rädd för fotografen men med mamma bakom som viftar med hennes favvo anka så blir vi glada och skrattar och sprattlar för fullt så hoppas på några bra kort iaf, får hem dom i veckan nu.. Så vi håller tumarna... =)

Vi ska sälja liggvagnen, den ligger på blocket just nu, ska komma ett par nu vid 19,30 och ska kolla på den så vi får se om dom tar hem den, känns lite jobbigt faktiskt.. Tuwas första vagn, där låg hon på sin första promenad, när hon va nyfödd ååå är lite känslosamt tycker ja, kanske är lite larvig men men kan ju inte ha två vagnar om ja så helst skulle vilja.. Men får se om vi blir av med den snart och om ja fäller en tår som ja tror ja kommer göra..  :S

Har i dag vart på BVC och tagit andra vaccinationen på Tuwa och det gick bra som vanligt jag gick ut men Mogge va kvar i rummet med Tuwa.. =) Men hon sa inte ett ljud när som stack in nålarna men när dom drar ut dom hihhi-.. Och hon har ännu inte fått nån feber som tur e...

Nää sak nu sätta mig i soffan och vänta på att paret ska komma och titta på vagnen.. Kommer lite kort på min lilla sessa..

Och GRATTIS Johanna & Wille som den 25:e Augusti fick sina 2 underbare flickor...


 
Fått paket av Morfar & Gun

 
Vi har lekt med Fia & Ellioth

 
I Mc Donalds i NKPG


RSS 2.0