Lucia..

Tjat om lucia va.. Hahahaha

Natten har vart toppen, tuwa hostade konstant i 1,5 h i går kväll efter vi sövt henne, men man märker så tydligt nu att hon klarar av hostan på ett annat sätt. Och kan hantera den bra.. Hon vaknar inte utan hostar o hostar somnar om imellan,men hon blir inte rädd längre..Hon e så van gummsan då... Men vi lider me henne.. Stackars liten..

Ja väckte henne vid 7.30 imorse, vi låg o mös i sängen i 5 min sen skulle hon upp och busa, kollade så klart på lite bompa det bästa programet..Tomtens praktikant eller vad den heter.. :) Tuwis gillar tomten..
Vi började kl på oss redan vid.8.30 Tuwa ville gå till dagis.. Tur va det för vi visst inte att dom skulle va inne i dag på morgonen.. Så hon fick iaf springa av sig lite... Dom skulle öva på alla lucia sånger till i em.. Mysss...

Ja gick hem och plockade iordning och försökte få bort min huvudvärk som ja vaknade me, men den vill bara inte ge sig så ja får väl ha huvudvärk idag.. DÅ vet ja iaf att det finns nått där inne, inte bara ett skal.. :)

Snart är kl 13.00 pappa skulle komma straxt efter för hans ka me på lucia tåget på dagis, och det har Tuwis pratad om sedan ja berättade det imorse.. :) Och hon fick ju prata me Morfar i telefone imorse me.. Sen va det tjat om det.. :) En riktigt liten morfar tjej... <3

Kl. 14 går tåget från tuwas avd. till andra, ska bli spännande och super skoj och se kan ja lova.. Och som ja skrev igår.. Ja kommer nog fälla en tår eller två.. Man blir faktiskt rörd... Det betyder massort detta för mig och för Mogge.. Synd att han inte kommer från jobbet.. Men ja tar kort och han kan forhoppningsvis va me nästa år.
Mammas tjeja ska va peppakaksgumma.. :) Hur söt som helst...

Ikväll så ska även ja o Mogge på julbord på borgen i Norrköping me hand jobb, ska bli skoj men lite nervös e ja.. Känner ingen..Har aldrig träffat nån av dom.. Men antar att alla e trevliga och snälla... :)
Det ska va nån show med Jan Johanssen så vi får väl se om det blir lyckat iaf så ska det bli gott me julmat.. :)
Min bror ställer snällt upp och skjutsar oss och lilla söta Fia hämtar oss... Super snällt.. :) Tack.. Och detta bara för att jag är körkorts handikappad som Mogge säger.. Men nu jäklar så är ja på G me det me.. Imorrn ska ja ut o övningsköra LAGLIGT.... Jippi!!!

Näää ha en toppen fredag..Och NI se till att CALLE tar hem segern i IDOL kväll.. Ja missar det ju tyvärr och det e ja lite besviken på.. Men fia har lovat att hålla mig uppdaterad.. :)

Pöss på er

http://smultron.files.wordpress.com/2008/12/lucia1.jpg

 

Detta är det vi ska på ikväll...

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0