Bus

idag på em/kvällen så åkte vi ut till Pickhult och hälsade på Mogges mormor & morfar.. Vi fikade och hade det skoj.. Tuwis va inte lika blyg idag som hon brukar va.. Utan kom till ro ganska snabbt. Så himla skönt att hon inte gråter nu längre... Hon fick massa bollar och leka med och det tyckte hon va skoj eller korgen som bollarna låg i va minst lika rolig.. Och så skulle hon testa Rolands skor .. hahahha vad vi skrattade... hihihi sååå go hon e...Mammas lilla prinsessa!!! Ingen kan va så perfekt förr oss som du Tuwis...

Vi älskar dig över allt.. Kom ihåg det Glöm aldrig det...
Pussar & Kramar
Mamma & Pappa



Imorrn ska vi jag och Tuwis til min favvis faster,,, Ska bli såå skoj och mysa med dom...

Nu ska ja krypa ner i famnen på min dröm karl...





Ha en toppen kväll allihopa, Jag hoppas verkligen inte att nån har glömt bort min nya blogg, besöks statistiken har sjunkit rejält, frågan är varför???






Kommentarer
Postat av: Annie

Så jäkla söt hon är lilla snuttan;-) Kram

2009-07-09 @ 21:06:48
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0