En dag i berg

Idag så bestämde till vi oss för att åka ut till Berg och bara ha en mysig familje dag,, Och den vart lyckad må ja säga... :)
Vi packade ner fika och lite mellis till Tuwis, filt och tidningar och lite leksaker till Tuwa.. Och satte oss i solen vid  dom nedre slussarna i berg och bara myste.. Tuwa sov när vi kom dit och sov i ca 30 min när vi väl hade satt oss så jag och Mogge hann ha lite egen tid me.. Väl behövligt.. Såå himla mysigt.. Tuwis vaknade med ett leende på läpparna och såg alla båtar som slussade och älskade det... Såå skoj... Efter ca 2,5 h så gick vi upp till kiosken som Mias mamma äger och träffade och pratade lite och passade på att titta på djuren.. Tuwa vart lite rädd för hästen när hon skulle klappa den.. Men det gick bra inga tårar kom iaf.. Vattnen va mer intressant, att kasta stenar i vattnen och det säger plupp det är det nya för henne.. :)

Bilder från dagen;









Kommentarer
Postat av: Angelica

MYSIGT!!! =)

2009-07-22 @ 20:58:19
URL: http://angelicablohm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0