Hallå där..

Andra dagen i Dalarna.. :)

Skulle ha läggt en inlägg igår men nätet krånglade så det gick inte men lägger in det nu oxå.. :)
Ja vad gjorde vi igår... Jooo vi åkte in till Mora en sväng och gick på stan för vädret va inte på topp kan ja lova. Så vi åt lunch inne i Mora me.. Tuwa fick se sin första stora dala häst och hon satt på den.. Hon älskade det,. :) hihihii Vi httadeinte så mycket så det vart inte att handla nått, Emelie köpte iof en ny digitalkamera!! Efter två timmar på stan så gick vi till vasaloppets målgång och där tog vi kort såklart... :) Tuwa och mogge stog i målet.. :) Sen en sväng till stugan där alla behövde gå på Toa sen tog vi en sväng till Grönklitt och tittade på alla underbara hus och den fanastiska utsikten... Den utsikten slår allt kan ja lova er.. Den är helt otrolig.. Men det är svårt att få dt på kort... Men ja försökte iaf...

Idag så har vi sovit ganska länge Tuwa har knölat hela natten nästan.. halv 10 vaknade vi till liv,., Och klockan är nu 11.30 och dax för kaffe.. Tuwa och Morfar är nere vid vattnet och kastar kottar och tittar på fiskarna.. Det tycker doim är skit skoj ... annrs idag på dagen så händer det inte mhycket tänkte vi skulle ta en powerwalk in till orsa city och titta lite och handla en gladss kanske., Ja kan inte äta men dom andra senare sen kl 17 så drar vi till rättvik för att tilla på Rhapsody In Rock... hihih Ska bli skit skoj faktiskt.. Tredje året i rad.. Och vi vet att Tuwa kommer att älska det...

Måste bara meddela att Tuwa älskar och va här uppe i Dalarna... Hon är lycklig hela tiden.. Såå himla underbart och se.. :)
Dax att dricka kaffe så här kommer lite bilder från gårdagen.. :)
tiutta och njut.. :)



Tuwa på dalahästen på Mora torg



Tuwa framför skidlöparen i mora innan Vasaloppet målgång




Kommentarer
Postat av: Angelica - fyrbarnsmamman

vilken gullig bild när hon sitter där på dala hästen ^^

2009-07-14 @ 15:02:49
URL: http://tvattlapp.blogg.se/
Postat av: maria

aaw, söt unge :)

2009-07-14 @ 16:37:38
URL: http://s0ckerbit3n.devote.se
Postat av: Jocke

Tja!



Kortfattat :)

du får 20kr

jag får 8kr



Bli medlem på http://www.woopa.se/?ref=Bejk



Vi båda tjänar på det :)



/Jocke

2009-07-15 @ 00:15:51
URL: http://reklamo.blogg.se/
Postat av: Elvira

VIlken fin blogg du har :) Gillar verkligen att läsa den :)!

2009-07-15 @ 00:16:16
URL: http://synvinkell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0