Semester

Ja nu har Mogge gått på semester... "ofrivillig" om man kan säga så.. hihihi Fick reda på i fredags att han skulle ha semester från och med Måndag och 4 veckor frammåt... Bra att man har fått nån info om det.. Ja Ja hoppas att det löser sig.. Men nu har vi 4 veckort tillsammans våran fina familj,., Hoppas bara att vädret kommer bli bra me så vi kan hitta på massa saker.. :) Åka till gränna har vi tänk, vadstena åka till katrineholm till min morbror me familj ja vi har tänkt göra massa saker... Peppar Peppar att vädret bli bra.!!

V. 29 så åker vi ju me till Dalarna såå skönt ska det bli att komma bort ett tag och bara va me varann eller hela min familj ska me men man umgås intensivt mys.. Hoppas på mycket bad och sol.. Och massa bus.. :) Ska bli såå skoj och se hur Tuwis reagerar där uppe... Hon kommer säkert bli helt lyrisk,,,

Dax för sängen...

Bye







Kommentarer
Postat av: Okana-lyckligaste blivande mamma

Sv: tack :)

Så fina ni tre tillsammans är :)

kram

2009-07-05 @ 08:19:23
URL: http://zlatnaribica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0