Tappat

Ja jag känner inget sug längre av att blogga, vet inte vad som har hänt... Brukar längta tills jag får sätta mig och blogga lite.. Hmmm måste bli ändring på eller hur??

Ja idag har vi inte gjort så mycket när vi vaknade så stog det som spö ibacken.. Skit väder,, Vart att vi va inne på fm och över lunchen.. Tuwa somnade vid 13 ca lagom när lucnhen va klar... Idag vart det makaroner och korvstroganoff till lunch helt laktosfri.. Och det vart riktigt gott... :) Till och med Mogge gillade det... Ett gott tecken!!!

Efter det så gjorde vi iordnign oss och begav oss till pickhult för att lämna tillbaka kylväskan vi lånade av mogges mormor och morfar och lånade en häft pistol.. Och så hälsade vi på Annie, Nettan och Elliot... Herregud vad lill killen växer.. Va inte länge sedan vi träffade dom veckan inna dalarna och det har bara sagt pang så har han blivit stor... Lika söt som alltid.. Och tycker faktiskt att han blir likar och likare Annie.. :) Men det va skoj och se dom igen... Ses på söndag me.. :P

Efter det hem och laga lite med vart Taco, lat mat... Men gott va det... Men ca 1 h efter så vart Mogge dålig i magen och nu på kvällen jag.. Hmm undra om det va tacosåsen som har stått i kylskåpet sedan vecka innan dalarna... Om det va den som va dålig även att det stod utångsdatum 2010 och den smakade helt ok.. Men nått måste det ha vart.. När båda två va tvugna att ha en besök på toan... Konstigt..!!!

Idag fick ja mitt linne ja beställde från H&M som ja ska ha på dopet och det vart kalas snyggt, vi beställde en vit tajt skjorta till Mogge me men den vart lite väl tajt, Han är ju så himla bred över ryggen så det är sällan tröjor och skjortor passar klockrent... Lite tråkigt så nu måste vi leta efter nått nytt till honom.. Hmm frågan är bara vart och vad!! Förslag??

PS. Fick igår svart på Tuwis EEG och det va Normalt!!!! Tack och lov...



Imorrn så händer de väl inte heller mycket, hoppas på att vädret blir bättre, vill ha soool igen,, Känns som denna sommar kommer regna bort.. Och regnet kan oxå ta med sig denna jäkla otäcka svininfluensan... Usch.. va otäckt det är.. Jag är livrädd att vi ska råka ut för den, eller nån i min närhet... Jag är lite väl nervös för det men kan inte roför det...Sedan ja fick barn så har jag blivit mer rädd för att som kan hända,, Innan ja hade barn så va ja rädd för döden men nu är ja livrädd, rädd för allt som kan skada min familj, släkt och vänner... Det skulle ta kol på mig,,, Det värsta som kan hända tror ja!!!
Usch.. Mogge tycker jag är knäpp, ja spritar mina & Tuwas händer regelbundet,,Tar inte på offentliga saker,, Idag va ja tvungen att handla lite grönsaker , drog av påsen med armen ist för handen och sådana saker.. Är ja knäpp eller??? Kan ja skydda mig/oss för det???

Ja Ja ska nanna kudden nu...

Natti





Kommentarer
Postat av: Freja & Loves mamma

sötnos, jag tror influensan är luftburen men det är klart att det är bra att vara försiktig. Jag är oxå lätt livrädd för den =/

2009-07-22 @ 06:47:31
URL: http://www.frejasmamma.blogspot.com
Postat av: Maria

Svininfluensan är ett virus så mot den hjälper ingen sprit. Men mot "vanliga" bakterier hjälper det forstås, men överdriv inte då är risken större att ni blir sjuka eftersom immunförsvaret blir sämre om det aldrig får chansen att arbeta mot bakterier.

2009-07-22 @ 15:11:35
Postat av: Angelica

Härligt att komma hem igen va? ;) haha Idag har det ju iaf varit liiite sol under dagen. Men så jäkla pissigt med allt regn.. =(



Jag har fått dina hjärtan från Ulrika nu förresten!! Kanske vi kan ses över en fika nästa vecka så får du dom då?

Kram Kram

2009-07-22 @ 19:02:36
URL: http://angelicablohm.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag är minst lika orolig som du. Smittskyddsinstitutet rekomenderar bla. att man tvättar och spritar sina händer nu. Gå in på sjukvardsradgivningen.se, de har länkar till sidor med bra och konkret info angående "svininfluensan". Det gjorde mig lite lugnare att ha ordentlig och riktig fakta. Vi får hoppas och tro att vi alla klarar oss. Kramar!

2009-07-23 @ 09:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0