Mys lördag

Japp lördagen redan slut,men denna dag j har gått lagom fort tycker ja..mogge har ju jobbat idag,känns konstigt det me både för tuwis och för mig..men men år pengar blir det och ett bra intryck av mogge i arbetet..eller hur? Jag och tuwa har haft en mysig och bra lördag fm,mycket mys adventmys..vi har gjort i ordning adventstaken,strykt julgardinerna och satt upp dom..har även bytt gardiner i snuttans rum..vart fint.är nöjd..det ja ej e nöjd me e adventstaken på nordet vill ju ha det ja beställde på Inredningspartyt kanske kommer i veckan hoppas.. Vart ett varv på stan idag iaf,ja lämnade snuttan hos pappa o gun jobbigt gör henne att springa ut o in i butiker..va på stan me Fia ..trevligt vi hann en hel del,ja fann inte det ja ville ha men men går fler tåg..köpte iaf en "dagis"body. Till tuwa en jätte fin mys dress till sessan från cubus till julklapp..köpte även display skydd till mobilen..kalas bra..kl16 slutade mogge i kom o hämtade mig åkte till träskäng och hämtade våran tjej hem och göra lite mat och tuwa fick va uppe lite länge idag så kvällen bjöd på massa mys i bus ,.en helt otrolig lördagkväll ..nu ska vi natta ... Imorrn blir det en sväng ner till mor och hälsa på Petra är där me så vi får pussa på v bebis...myyys God natt mina vänner pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0