Tårar

JA, ja gråter,,, Men jag vet inte riktigt varför... Lycka tror ja.. :)

Är självhemma spelar Shirley Clamps skiva en av mina favoriter efter Martin Stenmark vill säga... Och så fort jag höt t.ex låtarna vi hade på Tuwas dop gråter ja, så fort ja tittar på kort på min sessa gråter ja.. Va är det som är fel.. Eller gråter,, tårarna börjar bara rinna...
När ja tänker på min underbart fina familj faller dom ner...

Är det för jag är så lyckligt lottad, jag älskar min familj... Jag bor fint, jag har världens finaste dotter jag älskar mitt liv idag.. Skolan går bra, jag vet vad ja vill med mitt liv... Livet känns underbart... Tror det är därför... Har inga stenar på axlarna längre... Underbart..

Vet inte varför ja skriver detta men men..

Pöss på er


Kommentarer
Postat av: Lindséy

Det låter underbart!! :)

2009-11-10 @ 12:51:32
URL: http://creadiem.webblogg.se/
Postat av: Annie

Ibland måste man bara få vara lycklig! O tillåta sej själv att vara lycklig oxå för den delen. Låt tårarna rinna, det visar vilket stort hjärta du har, gumman! Fotona blev jättebra och önskelista på blogg eller på papper spelar väl ingen roll? Å låt våra barn få vara bortskämda ibland, det är ju dom vi lever för eller hur;-) kraaaam

2009-11-10 @ 16:48:12
URL: http://minitass.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kuuuul att höra!!! Mer lycka o glädje till folket ;)

Kram

2009-11-10 @ 21:44:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0