VG

idag i skolan fick ja veta hur provet gick som ja hade i fredags i ämnet vård och omsorg... Ja va ju jätte nervös för ja tyckte sj inte att det gick bra.. för ja hade missat en fråga men jag fick VG... hihihihihi är sååå stolt och fick VG i hela kursen i slut betyg, bra va??? Jag e sååå glad och stol över mig sj.. hihihi




Fick en kommentar:

Medicinsk grundkurs är en spännande men väldigt mycket fakta om kroppen och allt vad det innebär - Men kul och lärorik är den=)Jag läser på Moa-skola, har inte kommit under fund med om du med gör de eller om du läser på Birgitt eller de andra som heter något med kompetens..=) Men hoppas de kommer gå bra, jag önskar dej Lycka till!

Söt dotter du har!

Kramar en läsare=)

Svar: Ja vi hade ju introduktionen idag och gick över lite övergripande av kursen och kan tänka mig att den är intensiv men som du säger kul och lärorik..Ser fram emot nästa lektion på onsdag ...
Jag går på KUI ( kompitens utvecklings institutet ) ligger på tanneforsgatan över Gina Tricot..
Men vart lite nyfiken vem du e, trogen läsare eller??
Skoj me kommentarer, fortsätt tjejen?? Du har ingen blogg??

Tusen tack igen Tuwis är helt underbar...

Kramar till dig




Nu kl. 17.00 så ska ja och Mogge till dagis på utvecklingssamtal för Tuwis... Skoj.. :D

kväll blir det inte mycket gjort annars, tuwis e inte sig sj riktigt, trött, vill inte äta och bara slö.. Men ingen feber.... Peppar peppar...Inte henne likt Men hoppas det ger sig..

Ha en toppen kväll

Pössar


Kommentarer
Postat av: johanna IT'S ALL ABOUT JOHANNA

med. grundkurs är lärorikt, men inget kul, haha. jag läste ju på distans så gjorde allt själv, väilket var jättejobbigt! men fick ihop ett VG sen iallafall. vet inte vilken skola du läser på, men på slutprovet om du går på birgitta så hade jag iallafall urinens väg genom kroppen (allt på latin självklart), skelettets delar på latin var också med om jag vill minnas rätt :)

2009-11-04 @ 16:42:51
URL: http://jonkiees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0